o koks Giulten motyvas?
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 14, 19:27)
o koks Giulten motyvas?
Jos motyvasgali būti toks: supratau, kad su Barišu Džemre laiminga nebus, jaučiu kaltę pries Kuziejų, jam padėsiu atsikratyti F, jis tada gales atsikovoti Džemrę ir bus laimingi visi
Arba gali nebūti jokio motyvo. Tiesiog pasekė Džemrę ir pamatė, kad jai gręsia pavojus, šovė į tą, kad daugiau niekada Džemre jis nebekozeriautų pries Kuzėjų
QUOTE(oziarage @ 2014 12 14, 12:03)
Jos motyvasgali būti toks: supratau, kad su Barišu Džemre laiminga nebus, jaučiu kaltę pries Kuziejų, jam padėsiu atsikratyti F, jis tada gales atsikovoti Džemrę ir bus laimingi visi
Toks nelabai motyvas, bet čia gi serialas 
Arba gali nebūti jokio motyvo. Tiesiog pasekė Džemrę ir pamatė, kad jai gręsia pavojus, šovė į tą, kad daugiau niekada Džemre jis nebekozeriautų pries Kuzėjų
QUOTE(Mockava @ 2014 12 14, 21:59)
Pirštu
QUOTE(oziarage @ 2014 12 14, 14:02)
Pirštu
O šiaip tai šaunama dažniausiai šaunamuoju ginklu, kuris yra įgijamas legaliai arba nelabai

Tada Giulten savo rankinuke, su veidrodėliu ir lupdažiu turi nešiotis ir šaunamąjį ginklą, kad pamačiusi Džemre pas Ferhatą, sugalvotų šauti.... Tas pats ir kitiems herojams galioja... tikriausiai, ten ginklas populiaresnis už telefoną, tai visi ir nešiojasi
QUOTE(Mockava @ 2014 12 14, 22:06)
Tada Giulten savo rankinuke, su veidrodėliu ir lupdažiu turi nešiotis ir šaunamąjį ginklą, kad pamačiusi Džemre pas Ferhatą, sugalvotų šauti.... Tas pats ir kitiems herojams galioja... tikriausiai, ten ginklas populiaresnis už telefoną, tai visi ir nešiojasi 
Na nesupykit, bet Jums žinant tikrąjį žudiką, lengva mus žioples kritikuoti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 14, 14:26)
Na nesupykit, bet Jums žinant tikrąjį žudiką, lengva mus žioples kritikuoti
Leiskit mums išsisemti
Nors man detektyvai tokie neišsememi ;D
Tikrai nekritikuoju! Tik už liežiuvio traukiu! Man pačiai visi įtariamieji buvo! Tai ir įdomu, kas kokių versijų turi! Šiame etape, visi įtartini! Aš vos ne kiekvienam veikėju savą versiją turėjau, ir žiūriu daugelio panašios!
Tiesa, sprendžiant pagal AŽ nelabai daug ir beliko nežinančių....Šaunuolės turinčios kantrybės! Laukia kita įtempta savaitė!
QUOTE(Mockava @ 2014 12 14, 22:30)
Tikrai nekritikuoju! Tik už liežiuvio traukiu! Man pačiai visi įtariamieji buvo! Tai ir įdomu, kas kokių versijų turi! Šiame etape, visi įtartini! Aš vos ne kiekvienam veikėju savą versiją turėjau, ir žiūriu daugelio panašios!
Tiesa, sprendžiant pagal AŽ nelabai daug ir beliko nežinančių....Šaunuolės turinčios kantrybės! Laukia kita įtempta savaitė!
Ot merginos...Neškentė... O aš bandysiu laikytis iš paskutiniųjų. Man taip smagu išlaukti, išnarstyti viską. Tik bijau, kad nusivilsiu, nes pateiks kokia paprastą versiją ir viskas
QUOTE(oziarage @ 2014 12 14, 22:38)
Ot merginos...Neškentė... O aš bandysiu laikytis iš paskutiniųjų. Man taip smagu išlaukti, išnarstyti viską. Tik bijau, kad nusivilsiu, nes pateiks kokia paprastą versiją ir viskas
Bet vistiek lauksiu 
Šaunuolė, negadinkit sau mėgavimosi serialu ir laukimo kas bus toliau
QUOTE(širlė @ 2014 12 14, 15:46)
NE NE.....pirma. pasikedeno plaukus, iššovė... ir tada nusižvengė tuo savo juoku....
O jaučiu iš viso bus dar koks naujas veikėjas... koks didelis F priešas..
Pagaliau nuo sausio pasijungsim Gala, tai galėsiu atsipalaidavus kada išeis pasižiūrėti... o dabar mažylė mano kaip tik tokiu metu eina miegoti, tai prabudinėja kaip visad ant įdomiausių vietų
Si tema pirmoje vietoje, nors savaitgali net nerodo filmo
Na man ir kažkuom įtartinas Banu brolis...
kol kas jo vaidmens nesuprantu, ko jis siekia ir pan...koks jo ryšys su Kuzėjum ...