Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 14, 23:50)

NE NE.....pirma. pasikedeno plaukus, iššovė... ir tada nusižvengė tuo savo juoku....

Net balsu susijuokiau isivaizduodama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kokiu versiju primastet, as Dar viena duosiu:
Ali is tiesu nemire IR susidorojo Su F, kad Kuzius noredamas atkersyt ranku nesusiteptu. O sekancioje serijoje pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(Rutacka @ 2014 12 14, 17:06)
Ali is tiesu nemire IR susidorojo Su F, kad Kuzius noredamas atkersyt ranku nesusiteptu. O sekancioje serijoje pasirodys.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutacka @ 2014 12 15, 01:06)

Tuoj sukursim nauja Ezelio versija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 15, 09:26)
Tuoj sukursim nauja Ezelio versija biggrin.gif  biggrin.gif

Tai, kad man jau nuo F dukters linijos iškart į Atpildą viskas panašu biggrin.gif Ai, ir geriausias draugas ten Ali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 15, 09:26)
Tuoj sukursim nauja Ezelio versija biggrin.gif  biggrin.gif

Koks Kuzey Jusu parase, mazas, meiles prasantis berniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutacka @ 2014 12 15, 12:51)
Koks Kuzey Jusu parase, mazas, meiles prasantis berniukas  wub.gif

Va dėl tokių taikliai išreikštų ir natūralių emocijų man jis ir patinka wub.gif
Atsakyti
Dabar jau smalsu, ka tokio Giulten pasakys K. Vis tik galetu Dzemre netyleti, nieko nenutiktu tam jos svajoniu jaunikiui.
O Barisas tai patyliu, nesitikejau, kad jis net smurtauja..

Kaip gere Samis su sunum, tai primeciau, kad SM liaupsiu bus, koks fainas tevas. Bet neuzskaitau to, kad isgerus liezuvis atsirisa. Kad blaivas taip kalbetu, o dabar irnesakyk.gif Aisku, geriau taip, nei nieko. Bet nepateisinama viena vaika myleti, o ant kito varyti.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 15, 18:09)
Vis tik galetu Dzemre netyleti

Kaip gere Samis su sunum, tai primeciau, kad SM liaupsiu bus, koks fainas tevas. Bet neuzskaitau to, kad isgerus liezuvis atsirisa. Kad blaivas taip kalbetu, o dabar  irnesakyk.gif Aisku, geriau taip, nei nieko. Bet nepateisinama viena vaika myleti, o ant kito varyti.

Ir man tas tylejimas nepatinka. Juk patikrino Kuzejaus rankas policininkai-parako nerasta,vadinasi,sove ne jis. Tai kodel reikia taip drebeti del tu grasinimu.

O man sikart uzkliuvo Handan nuoskaudos - jei ji buvo musama,tampoma uz plauku ir pan, tai niekaip nesuprantu kodel Samis nusipelno pagyru sioj temoj. Tuo labiau,kad del to jis neatgailauja ir nesigaili. Man sitoj vietoj truksta logikos - atgailauja,kad sunui uzdave per veida,bet net neuzsimena apie savo elgesi su zmona. Fui
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 15, 18:09)
Dabar jau smalsu, ka tokio Giulten pasakys K. Vis tik galetu Dzemre netyleti, nieko nenutiktu tam jos svajoniu jaunikiui.
O Barisas tai patyliu, nesitikejau, kad jis net smurtauja..

Kaip gere Samis su sunum, tai primeciau, kad SM liaupsiu bus, koks fainas tevas. Bet neuzskaitau to, kad isgerus liezuvis atsirisa. Kad blaivas taip kalbetu, o dabar  irnesakyk.gif Aisku, geriau taip, nei nieko. Bet nepateisinama viena vaika myleti, o ant kito varyti.

tai, kad tiek Samis tiek Kuze apie savo jausmus vienas kitam tik isgere issakyti ir galejo...man si scena buvo viena graziausiu, lyg kazkokius ledus istirpdes butu sis ju pokalbis, reikejo jiem jau senei susest prie butelio ir pasakyt vienas kitam ka jaucia..
O del varymo ant kito..ka jis varo? jis tiesa pasako, koks yra tas jo kitas vaikas, jam nepriimtini jo budai tikslam pasiekti, jam nepriimtinas tas Kuzejaus zlugdymas, uz tai ir pyksta, ir issako savo pykti.
Atsakyti
Ateina kitas sunus, nespejus jam issizioti, jau asilu vadina. Cia normalu?

O isgere visi drasus, nera cia kazkoks super elgesys, kuri dar pagirti reikia. Prie bonkes visi drasus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vemvet: 15 gruodžio 2014 - 17:39
Laba vakara merginos smile.gif Nu ir prisizvengiau is jusu versiju kas nusove tas nieksa biggrin.gif biggrin.gif O as vat perziurejau pagaliau visa serijala, tai atejau jums viska papasakoti biggrin.gif biggrin.gif xe xe xe, juokauju aisku tongue.gif Nu ka galutinai pripazystu, nuostabiausia serijalas, net apibudint sunku, visas prikaustantis iki paskutines minutes, zodziu superinis. Tik pabaiga paskutine serija, nu man tokia jau net nezinau... Labai jau tikejausi kad pagaliau parodys nors kiek daugiau romantikos tongue.gif taip norejau daugiau pamatyti dzemre ir kuzeju pagaliau kartu, tiek ilgai laukta svajone, o kazkaip net ne i antra o i trecia plana nustumta paliko mano akim wink.gif rodos truko dar vienos serijos. Labai gaila Banu, nes jinai man labai buvo pradejusi patikti paskutinese serijose, tokia saunuole jinai, nekokia pabaiga, ir siaip visiems uz darbelius ir bjauru poelgi perdaug dar gerai atsiejo. Tiek simai tiek xandan tiek zeynep, tiek paciam giunejui. Bet jau Kuzejus ir Dzemre wub.gif wub.gif patys nuostabiausi, kekviena sekunde ju buvimo kartu man buvo lyg svezaus oro gurksnis, jauciau kartu su jais tuos drugelius pilve, tai meile ir aistra wub.gif Tik vat kaip ir minejau, daugiau norejosi ju kartu paskutinije serijoje tik tiek smile.gif
Atsakyti