Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(oziarage @ 2014 12 16, 19:38)

O K ir D šiandieninį dialogą prasukinėjau, kai žiūrėjau seriją blush2.gif  rolleyes.gif
Man taip įdomu kas šovė, kad net negaliu įsigilinti į žmonių jausmus biggrin.gif lotuliukas.gif  doh.gif
Kenčiu toliau  lotuliukas.gif
O žudikas greit paaiškės? unsure.gif

thumbup.gif intriga nebloga, laukiu ir aš kada...
Atsakyti
Tai kam žiūrėti serialą ir tiek kankintis biggrin.gif Paskutinę seriją prasukit ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 16, 18:52)
Tai kam žiūrėti serialą ir tiek kankintis biggrin.gif Paskutinę seriją prasukit ir tiek biggrin.gif

Butent! biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 16, 10:38)
Tai taip suprantu tas gavarilka taksistas užsibus čia seriale? Tai jau ir komedijos bus elementų biggrin.gif Ot geras serialas, drama, detektyvas ir komedija biggrin.gif
O K ir D šiandieninį dialogą prasukinėjau, kai žiūrėjau seriją blush2.gif  rolleyes.gif
Man taip įdomu kas šovė, kad net negaliu įsigilinti į žmonių jausmus biggrin.gif lotuliukas.gif  doh.gif
Kenčiu toliau  lotuliukas.gif
O žudikas greit paaiškės? unsure.gif

Jeigu nenorit kentėt, galiu DIDELĖM raidėm parašyti kas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Per kancias į dangų, a ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu kentėt. Įdomu kas ir kaip susiklostys kitiems, tad žiūrėsiu toliau viską iš eilės. Ir visus stebėsiu toliau per padidinamą stiklą smile.gif
Papildyta:
Tai žudikas tik paskutinėj serijoj? Na tai jau tikrai detektyvinis filmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 16, 19:10)
Noriu kentėt. Įdomu kas ir kaip susiklostys kitiems, tad žiūrėsiu toliau viską iš eilės. Ir visus stebėsiu toliau per padidinamą stiklą smile.gif
Papildyta:
Tai žudikas tik paskutinėj serijoj? Na tai jau tikrai detektyvinis filmas smile.gif

nu kas nusove paaiskes po truputi, bet galutinai ir oficialiai paskutineje ar pries paskutineje serijoje kiek pamenu, taip kad dar ilgai kankinsites tongue.gif smile.gif Nors mums ziurovams bus uzuominu ir faktu nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 16, 19:25)
nu kas nusove paaiskes po truputi, bet galutinai ir oficialiai paskutineje ar pries paskutineje serijoje kiek pamenu, taip kad dar ilgai kankinsites tongue.gif smile.gif Nors mums ziurovams bus uzuominu ir faktu nemazai smile.gif

Ou jes biggrin.gif Tada myliu serialą šį wink.gif
Atsakyti
Priminkit, prašau, kodėl Kuziejus turėjo išvažiuoti ir kokią dabar seriją LNK rodo, 50?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 16, 20:44)
Priminkit, prašau, kodėl Kuziejus turėjo išvažiuoti ir kokią dabar seriją LNK rodo, 50?

Taip, serija 50 šiandien buvo. Išvažiuoja pamiršti, viską pradėti iš naujo smile.gif Ričių verslo plėsti ar dar kažką smile.gif
Atsakyti
Ačiū, ožiarage. 50 serijoj Kuzėjus labai gražus man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 16 gruodžio 2014 - 20:33
QUOTE(Lux @ 2014 12 16, 21:32)
Ačiū, ožiarage. 50 serijoj Kuzėjus labai gražus man.

Ai, tai, kad jis su ta pačia odine striuke smile.gif Kitko neatsimenu smile.gif
Atsakyti
Kokia graži jaudinanti serija ir labai liūdna. Jie tokie laimingi būdami kartu ir tuo pat metu labai nelaimingi, kad negali būti kartu.
Atsakyti