Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 16, 15:38)
Žinok, aš turbūt, dar irgi ta mažuma, kuri tiki, kad ne piniguose laime biggrin.gif ir dėl brangios sukneles, ar ale sustrų akinių nezadu parduoti to, kas neikainojama mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 16, 15:37)
Beje, tingiu ieškot, bet per telefoną skaičiau kaip kažkas čia rašė, kad Handan normaliai į turtą orientuota, kaip ir mes visi, tik bijom prisipažint, tai sorry, kam čia normalu, tai aš su tokiais žmonėm nieko bendro nenoriu turėt smile.gif Ji tėvą, motiną, vaikus ir savo sąžinę parduotų vardan turtų. Ką ir padarė praktiškai  cool.gif
Aš esu tikra ar bent jau labai tikiuosi, kad tikrai ne visi žonės tokie. Bent jau mano aplinkoj. Apsaugok Viešpatie!

Jūs gal žiūrite serialą į priekį? Nes aš iki šiol nematau didelių Handan nuodėmių dėl tų turtų. Kad pabėgo gyventi pas sūnų? Na, taip, pabėgo. Bėgo nuo smurto, nuo nepagarbos, nuo nesiskaitymo su ja ne tik kaip su namų šeimininke, bet ir kaip su moterim, mama. Na, nori ji būti ponia. O kas čia tokio keisto ir taip baisiai smerktino? Kiek komiškai ji žiūrisi tuose rūmuose, yra niuansų dėl elgesio su sūnumis, bet kad tobulų šiame seriale nėra
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 16, 15:38)
Žinok, aš turbūt, dar irgi ta mažuma, kuri tiki, kad ne piniguose laime biggrin.gif ir dėl brangios sukneles, ar ale sustrų akinių nezadu parduoti to, kas neikainojama mirksiukas.gif

Serialą žiūriu viena akim, nes tuo metu vis reikalų namie atsiranda smile.gif Gal jūs man galit papasakot, ką ji pardavė? Iki šios akimirkos, nes tolimesnių įvykių nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 16, 16:22)
Vat butent kaip namu seiminkes darbai atlikti puikus, bet ar zmona ir mama yra tik valgio gamintoja ir rubu lygintoja? mano manymu, kad visu pirma tai seimos zidinio kurstytoja biggrin.gif Man tai akivaizdziai matosi, kad nei Handan labai norejo stengtis del seimos, nei Sami. Tiesiog vienas nemokejo kalbeti, kita nemokejo paklausti. Tarsi seimoj gyveno, bet kiekvienas sau atskirai....

Na aš ir turėjau omeny, kad ne visi Handan darbai šeimoje atlikti puikiai ax.gif
O dėl kiekvieno jų norų ir pastangų išsaugoti šeimą kas be ko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man ko gero "neskaniausiai" žiūrėjosi epizodas, kai Handan atvyko iškoneveikti Džemrės dėl vedybų su Barišu. Užaugo sparnai Handan, pasijautė lygi su tais, kurių namuose gyvena. Man gaila Handan, gal dėl to, kad realybėje pažįstu tokių žmonių. Nelaimingi jie. Gyvena iliuzijų pasaulyje, tačiau tos iliuzijos laikui bėgant sudūžta ir vis tiek pabaiga kaip toj pasakoj - prie suskilusios geldos...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 16, 16:37)
Beje, tingiu ieškot, bet per telefoną skaičiau kaip kažkas čia rašė, kad Handan normaliai į turtą orientuota, kaip ir mes visi, tik bijom prisipažint, tai sorry, kam čia normalu, tai aš su tokiais žmonėm nieko bendro nenoriu turėt smile.gif

Aš esu tikra ar bent jau labai tikiuosi, kad tikrai ne visi žmonės tokie.

Na aš drįsiu suabejoti, jog čia bus tokių, kurie sakys, kad tik piniguose ir yra laimė biggrin.gif Tautos išmintis tuo klausimu yra aiškiai atsakiusi biggrin.gif Filme irgi toli ieškot nereikia: Sinaneriai turtingi aukštuomenės atstovai, o laimės jų šeimoje "ne prūdais" taip sakant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 17:02)
Man ko gero "neskaniausiai" žiūrėjosi epizodas, kai Handan atvyko iškoneveikti Džemrės dėl vedybų su Barišu. Užaugo sparnai Handan, pasijautė lygi su tais, kurių namuose gyvena. Man gaila Handan, gal dėl to, kad realybėje pažįstu tokių žmonių. Nelaimingi jie. Gyvena iliuzijų pasaulyje, tačiau tos iliuzijos laikui bėgant sudūžta ir vis tiek pabaiga kaip toj pasakoj - prie suskilusios geldos...

Taip taip, tie epizodai, kur Handan bando karaliauti rūmuose man geriausiai apibūdinami tos pačios pasakos žodžiais - "Nenoriu būti karalienė, o noriu būti pasaulio valdovė". Pasakos herojė gavo iš to pamoką, bus matyt, ar Handan gaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 16, 17:11)
Na aš drįsiu suabejoti, jog čia bus tokių, kurie sakys, kad tik piniguose ir yra laimė  biggrin.gif

ne piniguose, bet jų kiekyje thumbup.gif visi tą žino ir supranta, kai pilnos kišenės sunku įvertinti nepriteklių...kai vėjai švilpia, kiekvienas centas gerai...
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 13:45)
Serialą žiūriu viena akim, nes tuo metu vis reikalų namie atsiranda smile.gif Gal jūs man galit papasakot, ką ji pardavė? Iki šios akimirkos, nes tolimesnių įvykių nežinau.

Na va, dabar man aišku kodėl skirtingai viską matome cool.gif
Šiaip šiame seriale yra labai daug neišsakytų detalių, turinčių didelę reikšmę, užuominų tarp eilučių.

Bet jei Jums mažai to fakto, kad ji be jokio sąžinės graužimo leido įkišti vieną savo sūnų į kalėjimą vardan kito, vien dėl to, kad pastarasis perspektyvesnis ir turi šansų uždirbti daug pinigų ir ištraukti ją į "aukštuomenę", tai aš nelabai turiu ką pasakyti daugiau smile.gif Pinigai buvo vienintelė vertybė, kurią ji diegė savo vaikams ir pagrindinis atskaitos taškas gyvenime, pagal kurį vertino savo sūnus.

Kaip jau anksčiau sakiau, Guney aš nė kiek nekaltinu ir daugeliui jo poelgių randu pateisinimų, kokie jie bebūtų. Bet Handan pateisinimų, deja, nerandu. Kad ir kaip besistengčiau. Jei man siųlysite Sami į vyrus, tai ačiū, ne biggrin.gif Smurto netoleruoju. Jokia forma. Bet jį gerbiu vien dėl to, kad nenurašė savo "neperspektyvaus" sūnaus, kai jis didžiausiam purve buvo, suprato kokią klaidą padarė, stojo už jį mūru. Taip pat ir kito sūnaus neatsisakydamas. Nei vienam nebijo iškloti tiesos ir paauklėti už jo nuomone neteisingą elgesį. Ir pastebėkime kas jį piktina labiausiai - nesąžiningumas vienas kito atveju. Ir Guney gauna būtent už tai.
Sami nelaksto uodegos pabrukęs ten, kur palankiau, kur ramesnis ir sotesnis gyvenimas, kur skurliai labiau blizga ir vynas toks, kokį ponia Ebru mėgsta cool.gif Jis yra savo vietoje, nesigėdija nei savo bandelių, nei savo gyvenimo, nei savo "nenusisekusio" sūnaus. Patarlė "kieno vežime sėdi, to ir giesmę giedi" ne jam. Ir ne Kuzey. Čia Handan hanim ir Guney gyvenimo credo cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 14:02)

Čia irgi daug sakantis momentas smile.gif

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 16, 14:11)
Taip taip, tie epizodai, kur Handan bando karaliauti rūmuose man geriausiai apibūdinami tos pačios pasakos žodžiais - "Nenoriu būti karalienė, o noriu būti pasaulio valdovė". Pasakos herojė gavo iš to pamoką, bus matyt, ar Handan gaus biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ir apskritai pastebėkim kokia echidna ji persona. Atrodo tokia užguita moterėlė, bet tik radus progą taip išskleidžia sparnus, kad oho. Prisiplakėlė ir pataikūnė. Kai per gimtadienį atėjus pas Gulten raudojo tai buvo gerai, o paskui "puonia" atlėkė akių draskyt, kad Džemre gi negali už barišo tekėti. Žemas mat lygis cool.gif

Man jos gaila, žinoma, bet visų pirma dėl to, kad ji tuščiavidurė absoliuti. Sakot Kuzey jos negerbia? Dar ir kaip gerbia. Žemai lenkiuosi jam už tai. Šaunuolis jis wub.gif Nes kaip ten bebūtų, jam tai mama, ne jis ją tokią pasirinko. Jis vienintelis beveik šiame seriale gyvenantis santarvėje su savo sąžine.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 16, 16:18)
Na va, dabar man aišku kodėl skirtingai viską matome  cool.gif
Šiaip šiame seriale yra labai daug neišsakytų detalių, turinčių didelę reikšmę, užuominų tarp eilučių.

Bet jei Jums mažai to fakto, kad ji be jokio sąžinės graužimo leido įkišti vieną savo sūnų į kalėjimą vardan kito, vien dėl to, kad pastarasis perspektyvesnis ir turi šansų uždirbti daug pinigų ir ištraukti ją į "aukštuomenę", tai aš nelabai turiu ką pasakyti daugiau smile.gif Pinigai buvo vienintelė vertybė, kurią ji diegė savo vaikams ir pagrindinis atskaitos taškas gyvenime, pagal kurį vertino savo sūnus.

Kaip jau anksčiau sakiau, Guney aš nė kiek nekaltinu ir daugeliui jo poelgių randu pateisinimų, kokie jie bebūtų. Bet Handan pateisinimų, deja, nerandu. Kad ir kaip besistengčiau. Jei man siųlysite Sami į vyrus, tai ačiū, ne biggrin.gif Smurto netoleruoju. Jokia forma. Bet jį gerbiu vien dėl to, kad nenurašė savo "neperspektyvaus" sūnaus, kai jis didžiausiam purve buvo, suprato kokią klaidą padarė, stojo už jį mūru. Taip pat ir kito sūnaus neatsisakydamas. Nei vienam nebijo iškloti tiesos ir paauklėti už jo nuomone neteisingą elgesį. Ir pastebėkime kas jį piktina labiausiai - nesąžiningumas vienas kito atveju. Ir Guney gauna būtent už tai.
Sami nelaksto uodegos pabrukęs ten, kur palankiau, kur ramesnis ir sotesnis gyvenimas, kur skurliai labiau blizga ir vynas toks, kokį ponia Ebru mėgsta  cool.gif Jis yra savo vietoje, nesigėdija nei savo bandelių, nei savo gyvenimo, nei savo "nenusisekusio" sūnaus. Patarlė "kieno vežime sėdi, to ir giesmę giedi" ne jam. Ir ne Kuzey. Čia Handan hanim ir Guney gyvenimo credo  cool.gif

Dar prisipažinsiu, kad serialą pradėjau žiūrėti nuo tos vietos, kai Kuzėjus nusprendė skirtis su Simai smile.gif
O kodėl tėvas nesustabdė tos svetimos kaltės prisiėmimo? Pritarė Handan?
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 12 16, 16:29)
Man jos gaila, žinoma, bet visų pirma dėl to, kad ji tuščiavidurė absoliuti. Sakot Kuzey jos negerbia? Dar ir kaip gerbia. Žemai lenkiuosi jam už tai. Šaunuolis jis  wub.gif Nes kaip ten bebūtų, jam tai mama, ne jis ją tokią pasirinko. Jis vienintelis beveik šiame seriale gyvenantis santarvėje su savo sąžine.

Kokia čia sūnaus pagarba mamai, kad jis prašo ją grįžti pas smurtautoją vyrą? Pagarba čia nekvepia. Jis net minčių apie mamą ir jos jausmus neturėjo tą akimirką. Rūpėjo, kad tėvą slaugyt reikia. Ir tas Handan gimtadienis daug pasakantis.
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 14:29)
Dar prisipažinsiu, kad serialą pradėjau žiūrėti nuo tos vietos, kai Kuzėjus nusprendė skirtis su Simai smile.gif

O kodėl tėvas nesustabdė tos svetimos kaltės prisiėmimo? Pritarė Handan?

lotuliukas.gif

Vat nesustabdė. Ir dėl to graužiasi nuo pat tos minutės. Nuo pat tos minutės prisiekė nebekelti rankos prieš handan ir tvirtai laikosi to pažado. Ėjo, ieškojo, kad kažkas Kuzey globotų kalėjime (deja, labai nepasisekė tas jo planas), visokeriopai palaiko sūnų, išėjusį iš kalėjimo. Nepabijojo ir savo gyvybės paaukoti, norėdamas jį apginti. Nepaliko jo tada, kai visi nusisuko. "Motina" tame tarpe. Tvirtai - žodžiais ir darbais - deklaruoja jam savo meilę. Ir jų santykių virsmas su Kuzey tik rodo, kad jam sekasi, kad jis eina tesiinga linkme. Man, ko gero, tai pati mėgstamiausia šio serialo siužetinė linija, pati jautriausia.

O Handan visiškai į viską nusispjaut. Kol gerai sėdi pas Guney. Kai blogai, lekia kitur. Ir dar jai labai svarbu ne tik, kad jai gerai būtų, bet būtina sąlyga, kad kitiems blogai būtų. va tada jos veide matosi palaima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 14:37)
Kokia čia sūnaus pagarba mamai, kad jis prašo ją grįžti pas smurtautoją vyrą? Pagarba čia nekvepia. Jis net minčių apie mamą ir jos jausmus neturėjo tą akimirką. Rūpėjo, kad tėvą slaugyt reikia. Ir tas Handan gimtadienis daug pasakantis.

Aš nesiginčysiu, tingiu biggrin.gif

Mes stebimės kodėl Kuzey ir Guney skirtingi. Kad mes visi skirtingi. Jums normalus yra turtų troškimas ir nusispjovimas ant savo vaiko, man normalu yra aplankyti žmogų, su kuriuo nugyvenai pusė gyvenimo, susilaukei dviejų vaikų, ir kuris yra ant mirties slenksčio, kad ir kaip ten gyvenime bebuvo.
Atsakyti
Ačiū, Milagra, už įvykių papasakojimą. Nuo šiol kiek kitom akim į viską žiūrėsiu smile.gif

Po Fatmagiul buvau prisiekus jokių turkų serialų nežiūrėti, nes jie suryja šitiek laiko ir kiek ašarų tenka išlieti...bet valia baigės ties Kuzėjaus sprendimu skirtis biggrin.gif
Atsakyti
Ir pasikartosiu, handan Kuziejaus pagalrbos nusipelnė tik tuom, kad jį pagimdė ir taip įgijo motinos statusą visuomenėje. Taip kad jis ją gerbia žymiai labiau, nei galėtų.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 16, 15:18)

Butent !Apskritai, jeigu ji ne del turtu paliko Sami ir Kuzeju, tai juk galejo jau seniai paimti ir ramiai iseiti is namu. Viska paaiskinti, paprasyti, kad Gunejus jai koki buteli isnuomotu, bet ne jai juk reikia Sinaneriu rumu. biggrin.gif Nei paklause namu seiminku ar jos ten kas laukia, atsikrauste ir jauciasi kaip namuose. Dar aptarnaujanciam personalui savo salygas diktuoja. Lygiai tas pats ir su Gunejaus ir Banu santuoka. Mano manymu, jai visiskai buvo tas pats ar Gunejus myli Banu ar ne, svarbiausia, kad va sunus itakinga zmona tures.
Aisku, siame seriale, niekas atvirai nerodys, ka ir uz kiek kas ka parduoda. Cia kiekvienas savo isvadas pasidaro. Bet man zmogus, kuris didziausiu savo gyvenimo tikslu laiko pinigus ir patogu gyvenima, jau savaime yra pinigu vergas.
Pasikartosiu, man tiek Sami tiek Handan, nera sektinas pavyzdys. Bet Sami bent neapsimetineja, nevaidina tokiu, koks nera. Ko nepasakyciau apie Handan. Ir man i ja graudu ziureti butent dabar, kai ji gyvena tuose prabangiuose namuose.
Papildyta:
O šiaip, kaip man patinka taksistas thumbup.gif superinis jis man biggrin.gif
Atsakyti