Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(xiuke @ 2014 12 19, 23:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sviestas sviestuotas, na bet supratome esmę smile.gif

Ir tas apibudinimas labiausiai... tadam tadam ...tinka...Zaynep biggrin.gif Na man ji džiumbrė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 19, 16:13)
as ne milagra bet atsakysiu,sis zodis reiskia "klausau,tai jus ji galit girdet ir kai telefonu atsiliepia ir tarkim kai kviecia ar isako ka nors kokiai tarnaitei,ir ji atsakydama atsakys efendim wink.gif

Ne visai taip ax.gif
Šis žodis turi kelias reikšmes. Juo gali būti kreipiamasi į vyresnius arba nepažįstamus žmones ir jis reiškia ponas/ponia.
Taip pat telefonu kaip atsakymas į "Alio", tipo "Ko nori?" biggrin.gif
Dar perklausiant mandagiai, jei kažko neišgirsti ar nesupranti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 19, 23:57)
Ne visai taip  ax.gif
Šis žodis turi kelias reikšmes. Juo gali būti kreipiamasi į vyresnius arba nepažįstamus žmones ir jis reiškia ponas/ponia.
Taip pat telefonu kaip atsakymas į "Alio", tipo "Ko nori?" biggrin.gif
Dar perklausiant mandagiai, jei kažko neišgirsti ar nesupranti.

ačiū,kad papildet/pataiset smile.gif o kur jus tokius gramatinius dalykus randat? man turku kalba taip pradejo patikt,noreciau giliau pasikapstyt,bet bent jau as nekazka radau internete
o siaip smagu,kad jau pradedu nemazai suprast ir as turkiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 19 gruodžio 2014 - 23:35
Ačiū, merginos, už "efendim" paaiškinimą, jau tapo aiškiau.

QUOTE(xiuke @ 2014 12 19, 21:43)
žinau, kad klausėte wink.gif bet niekas ir nepasakė iki galo smile.gif matyt tik mums kliūva biggrin.gif tokį keistą ji įprotį (?) turi manau jei jau rodė, tai tikrai bus kažkas...o atrodo pilna rūrelė, mama lepino kiek begalėjo ir va... o džiumbrėmis mes kaime vadindavome geriančias (off topic, atsiprašau biggrin.gif ) Kaip ir Behliulis - mano vyras šaipydavosi, kad rodo tavo: bėga liulis biggrin.gif

Juokiuosi balsu ir ašaros srūva iš akių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 19, 22:27)
ačiū,kad papildet/pataiset smile.gif o kur jus tokius gramatinius dalykus randat? man turku kalba taip pradejo patikt,noreciau giliau pasikapstyt,bet bent jau as nekazka radau internete
o siaip smagu,kad jau pradedu nemazai suprast ir as turkiskai smile.gif

Prašom 4u.gif

Aš turiu draugę albanę, kuri kalba turkiškai, tai, jei kas labai įdomu ir tingiu ieškot, tai jos paklausiu. O šiaip tai google visagalis biggrin.gif

Kalbos yra mano aistra, tai aš beveik niekada netingiu pasiknist ir pasiaiškint. Bet kuri kalba man yra įdomi ir jei su ja susiduriu bent kažkiek, tai būtinai pasinagrinėju kokia jos sandara, pagrindai ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad yra ši tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 20, 02:35)
Ačiū, merginos, už "efendim" paaiškinimą, jau tapo aiškiau.
Juokiuosi balsu ir ašaros srūva iš akių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif bent kažkkam linksma smile.gif ir Bihter jis ten iškraipė ( na bet jau nerašysiu kaip, anglišku žodeliu biggrin.gif ) Nes jau turkų vardai doh.gif kiekvienam filme gali rasti kurijozų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 20 gruodžio 2014 - 12:05
Na man pats juokingiausias vardas Behlul. Kai pirmą kartą per TV išgirdau ilgai juokiausi ir vis jį kartojau, o dar xiukės vyro interpretacija thumbup.gif O šiaip turkų kalboje yra labai daug hebrajiškų žodžių.
Atsakyti
Sveikos.

Aš vis paskaitau jūsų visų įžvalgas apie šį serialą, ir visai kitaip pradėjau į viską žiūrėti. Kol neatradau šios temos tikrai tiek nesigilinau į vaidybą, žvilgsnius, Kuzėjaus manieras ir t.t.

O Mockava Jums neišsimokėsiu aš... 4u.gif 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 19, 22:25)
Pirmą, kartą girdziu džiumbrės lotuliukas.gif  pas mus kaime buvo liurbiai, liurbės, na bet kitas kaimas, kitas rajonas, tarmė, tai ir skirias lotuliukas.gif

O į temą, tai jau kažkada bandžiau atsakyti apie tas vagystes, bet, kad atsakymo lyg ir nėra. Gal aš neužfiksavau, arba paaiškinomo nebus... Mano supratimu, tai čia jų kaip ir jaunystės savotiškas triukas/pokštas tarp jos ir Kuzės, turintis prisiminimus ir kažko įrodymas. Ji su šiuo apyrankės pasisavinimu, lyg ir įsitikino, kad praeitis vis dar su ja, gerąja prasme, kad ji vis dar ta pati Džemre...  Jai tik reikėjo sau kažką įrodyti, nes gi tik išėjus ji ją išmetė.... Čia mano interpretacija... Gal kitos kažką daugiau matė, suprato....

E, o tai ka ir is ko ji vel nukniauke? laikrodi? kada tai buvo,kad as praleidau,nemaciau? g.gif
Atsakyti
Bet kaip jie lengvai dalina pažadus ir juos laužo. Džemre po mėginimo išskristi su Kuzey pasižadėjo niekad nebekalbėti apie jų meilę, o va prašau penktadienio serijoj kas buvo.
Atsakyti
Lygiai taip pat lengvai, kaip ir siūlo ir duoda į snukį, prakeikia vieni kitus ir myli, ir viską daro biggrin.gif Tokie jau jie karštakošiai smile.gif
Atsakyti