Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 15:19)
Sinanerai gal, o tekinoglu tai turbūt semitais atsiskaito  lotuliukas.gif Ar ritėm laugh.gif

Aš būčiau ne prieš semitų ir ričių užmokestį tongue.gif norėčiau jų paragauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 06:19)
Sinanerai gal, o tekinoglu tai turbūt semitais atsiskaito  lotuliukas.gif Ar ritėm laugh.gif

thumbup.gif O ką, man kaip tik toks su sūriu dabar pusryčiam! Atlėk ir su tavim pasidalinsiu! lotuliukas.gif
Atsakyti
Rites jamčiau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 06:27)
Rites jamčiau essen.gif

Lietuvoje manau šiuo momentu didelė paklausa būtų, geresnës reklamos nereikia biznio pradžiai!
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 14:22)
Aš būčiau ne prieš semitų ir ričių užmokestį  tongue.gif norėčiau jų paragauti  biggrin.gif

Jumoristes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 14:19)

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 14:22)
Aš būčiau ne prieš semitų ir ričių užmokestį  tongue.gif norėčiau jų paragauti  biggrin.gif

Kaip tik šią vasarą pažiūrėjus Kuzey Guney išvažiavau atostogauti į Turkiją. Pirmoj eilėj ieškojau simitų nusipirkti. Na skanūs ax.gif Ai, dar iš kojų verčiau turkus kalbėjimu turkiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 12, 06:52)
Kaip tik šią vasarą pažiūrėjus Kuzey Guney išvažiavau atostogauti į Turkiją. Pirmoj eilėj ieškojau simitų nusipirkti. Na skanūs ax.gif Ai, dar iš kojų verčiau turkus kalbėjimu turkiškai biggrin.gif

Kuzės keptų?
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 14:56)
Kuzės keptų?

Aišku thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 12, 06:58)

Juodai pavydžiu! Net pasiruošusi be geltoninimų parašyti kas Ferhato žudikas, už vieną Kuzės keptą semitą ir ritę! lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinokit po šitų paskaitymų, aš jau eičiau ir išsikepčiau ( http://alaturka.popo...tves-bandeles/), taip sukilo apetitas biggrin.gif Tai simitai turėtų būti panašaus skonio kaip mielinės bandelės sprendžiant pagal receptą, na jis gal ir ne originalus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 12 gruodžio 2014 - 14:15
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 07:11)
Žinokit po šitų paskaitymų, aš jau eičiau ir išsikepčiau ( http://alaturka.popo...tves-bandeles/), taip sukilo apetitas  biggrin.gif Tai simitai turėtų būti panašaus skonio kaip mielinės bandelės sprendžiant pagal receptą, na jis gal ir ne originalus  smile.gif

O aš galvojau, kad ten juo malese merkia, o čia pasirodo vynuogių sirupe... O gal čia vienas ir tas pats? Kai turësiu laiko reiks patyrinėt.. Ir gal kept!
Atsakyti
Oho, kiek įtariamųjų smile.gif Šiandien kaip CSI Majamis detektyvas smile.gif
Atsakyti