Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

Nu man cia ziauriai idomu visu speliojimus skaityt lotuliukas.gif itariamieji nuo Chusiuko ir kepeju iki broliu dvyniu lotuliukas.gif dar kokios susidvejinusios asmenybes betruksta lotuliukas.gif
Ziuresim, kuri cia didziausias orakulas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 15:46)
Bet tai kas per serialas, nesuprantu! Vieniems nu TAIP nesiseka schmoll.gif , o kitiems rupuziokams, ima ir istisai sekasi  lotuliukas.gif

tai jau tikrai, jau taip viskas gerai klostesi, eina sau sad.gif Nu ziauriai liudna tikrai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 16:43)
lotuliukas.gif Jus man isduokit paslapti, ar Jus ziurejot ta paskutine serija ar ne?  lotuliukas.gif

Aš nuo pradžios iki galo tos serijos nepažiūrėjau, bent tiek susivaldžiau biggrin.gif Nuo tos vietos, kai Džemrė su Kuzėjum kažkur išvažiuoja ir su visais atsisveikina, tuo metu man ir aktorių ten buvo nematytų dar biggrin.gif O tai tik paskutinėj serijoj išaiškės žudikas ?
Atsakyti
nu laba diena!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 15:47)
O tai Jūs jau baigėt serialą žiūrėti visa?

Ne, vakar ziurejau 68 serija ir kompas nebeatlaike issijunge ipusejus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif db ziuriu per telika, ir po to tesiu kino sensa biggrin.gif Bet bene saket kad vertimas tera iki tos serijos? Nenoriu ziuret iki galo, bet maniau kad bent jau iki 70 paziuresiu, o poto per tv ziureciau paskutines 10 seriju smile.gif
Atsakyti
Prašom prašom, Gulten hanim, turėkit savo žentelį nuostabųjį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 14:52)
Aš nuo pradžios iki galo tos serijos nepažiūrėjau, bent tiek susivaldžiau  biggrin.gif Nuo tos vietos, kai Džemrė su Kuzėjum kažkur išvažiuoja ir su visais atsisveikina, tuo metu man ir aktorių ten buvo nematytų dar biggrin.gif O tai tik paskutinėj serijoj išaiškės žudikas ?

As pati nepamenu, bet man lyg paskutinej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 12, 07:49)
Tai ka jus norit pasakyt, kad to prakeikto gvinejaus tikrasis veidas ir nieksingi darbeliai issaiskes tik paskutineje serijoje?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

O ką jis blogo padarė? Kæ padaro tas išaiškėja... Išdavė Kuziejų su ritėm, taigi viskas atvirai...
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 16:55)
As pati nepamenu, bet man lyg paskutinej biggrin.gif

Neeeeee, tiek laukti ? Tada tikrai nesusivaldysiu ir visą paskutiniąją pažiūrėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 14:57)
Neeeeee, tiek laukti ? Tada tikrai nesusivaldysiu ir visą paskutiniąją pažiūrėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

stiprinkit valia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 13:42)
O kur jų būna?

Aš ne LT gyvenu, tai pas mus yra mirksiukas.gif

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 13:46)
Na intriga sakyčiau meistriškai susukta  bigsmile.gif

Tikrai puikiai thumbup.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 13:46)
Bet tai kas per serialas, nesuprantu! Vieniems nu TAIP nesiseka schmoll.gif , o kitiems rupuziokams, ima ir istisai sekasi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 gruodžio 2014 - 15:14
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 15:55)
O ką jis blogo padarė? Kæ padaro tas išaiškėja... Išdavė Kuziejų su ritėm, taigi viskas atvirai...

Nu o tai kad issiunte Kuziuka kad tik su Dzemre nebutu? Kad zinojo, kad tai buvo Simai pas Bariso ir nutylejo, poto del Banu, kad meiluze turejo, kad ten kazkas su verslu netaip kazkokia zeme pirko ar ka ten, zodziu uz nugaros kazka rezge ir dar uz tai kad nuzude Ferata, nes kolkas paziurejus 68 serijas as itariu tik ji! Tie kosmarai ir t.t. manau tikrai jis
Atsakyti