Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 16:18)
Ot ta Erijana...
Motyvų jis turi, deja..
Pirmas galimas, kad apkaltintų Kuziejų ir atsikratytų visam.
Antras, norėjo atsidėkot broliui smile.gif kad nebeliktų skolingas ir jis laimingas būtų su Džemre smile.gif

Nesuprantu kodel mane kaltinat del kazko? Ar as ka pasakiau? As pati nezinau, tik itarineju, todel ir klausiu ar tik viskas paaiskes paskutineje serijoje? ir tai parasiau geltonai, bet tikrai nieko neteigiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 08:24)
O Deniz dings? Ar makaluosis iki serialo galo irgi?

Laiks nuo laiko pasirodys
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 15:51)
Kąąą??? Giunėjus? Nieko nesuprantu...Reikia tikrai tą temą palikti iki pabaigos serial, nes, sužinosiu ir kaip kažkas sake, prarasiu pusę malonumo žiūrėdama...

ai jus cia del sito biggrin.gif as tikrai neturejau omeny Ferato zmogzudystes smile.gif Aplamai apie visus darbelius giunejaus smile.gif Tikrai nezinau ar tai jo darba, pamatysim ateityje smile.gif Bet tikrai nesita teturejau omeny smile.gif Kazkas parase, ar ziurejot paskutine serija, tai as ir paklausiau, tai negi tik paskutineje serijoje viskas isaiskes ir viskas smile.gif Patikekit as pati dar kolkas nieko nezinau smile.gif
Atsakyti
Aš tai net nepatarčiau paskutinės serijos žiūrėti nes tik dar labiau sumaišys viską. Geriausiai žiūrėti nuosekliai, nesvarbu ar per LNK ar per kitur

Nu ir ką, Simai vis dar ne nervuoja?
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 15:36)

oi ta Simai, Simai....nu ta Simai!!!!!!!! biggrin.gif
Tuoj man atrodo atsiras susinervinusiu del Simai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 12 gruodžio 2014 - 15:41
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 16:36)
Aš tai net nepatarčiau paskutinės serijos žiūrėti nes tik dar labiau sumaišys viską. Geriausiai žiūrėti nuosekliai, nesvarbu ar per LNK ar per kitur

Kaip man patiko kai Kuzejus sauke ant jos ir viska isdeste, tik iskart supratau, kad cia turbut mintyse, ir meldziausi kad tik taip ir pasakytu, kad tik pasakytu, deja, bet vistiek labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 08:37)

lotuliukas.gif

Bet užtai Džemre thumbup.gif suprato padariusi klaidą, dabar jau man jos gaila, ir nuo šiol aš ją besąlygiškai palaikysiu, taip pat kaip ir Giulten mirksiukas.gif
Atsakyti
Patinka man Chandan skubėjimas mažais žingsniukais biggrin.gif

Mane tai vis stebina šitame seriale, kad jei kas nutinka, susirenka visi. Kad ir šitoj serijoj - į policiją susirinko ne tik mamos, bet ir Džeksonas bei Can. Ką jie ten veikė? Ypač Džeksonas?
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 14:37)
Tuoj man atrodo atsiras susinervinusiu del Simai....

Tai Simai jau pamiršo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 14:42)
Bet užtai Džemre  thumbup.gif  suprato padariusi klaidą, dabar jau man jos gaila, ir nuo šiol aš ją besąlygiškai palaikysiu

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 12, 15:43)

Mane tai vis stebina šitame seriale, kad jei kas nutinka, susirenka visi. Kad ir šitoj serijoj - į policiją susirinko ne tik mamos, bet ir Džeksonas bei Can. Ką jie ten veikė? Ypač Džeksonas?

Tai, kad jie visuose serialuose visi komunom visur renkasi lotuliukas.gif
Zodziu, visuomeniski visokeriopai biggrin.gif vat koks siandien mano kratinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 12, 17:41)
Kaip man patiko kai Kuzejus sauke ant jos ir viska isdeste, tik iskart supratau, kad cia turbut mintyse, ir meldziausi kad tik taip ir pasakytu, kad tik pasakytu, deja, bet vistiek labai patiko biggrin.gif

O aš džiaugiuos, kad ir nepasakė, nebūtų tie žodžiai Simai pasiekę, pati juk viską žino, o kas iš to, bet va Kuzėjus pademonstravo puikią vidinę savitvardą, labai vyriškai pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 14:47)
O aš džiaugiuos, kad ir nepasakė, nebūtų tie žodžiai Simai pasiekę, pati juk viską žino, o kas iš to, bet va Kuzėjus pademonstravo puikią vidinę savitvardą, labai vyriškai pasirodė  thumbup.gif

Visu 100 proc sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Šaunuolis Kuziejus thumbup.gif wub.gif

O Handan toliau rodo savo tikrąjį veidą. Net Guniejui keista smile.gif
Atsakyti