Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Loram @ 2016 02 16, 23:17)
aš čia nebepadėsiu smile.gif gal Rasma su savo įkvėpimu padės biggrin.gif

Loram Jus mediciniskai paaiskinkite prasau. As niekaip nesuprantu kaip sveika sirdele permusineja. Kodel teigiama, kad esu sveika, nors reiskiasi permusimai, jug jie pagal aprasymus ir pagal pojucius kelia gresme. Kodel bandoma mano jauciamus permusimus pagrysti kaip norma tuo tarpu norma as suprantu kai zmogus nejaucia simptomu ir tai netrukdo gyventi .
Soriukas jei ikyrauju smile.gif
Atsakyti
http://ligos.sveikas...ekstrasistolija
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2016 02 17, 00:09)
kai permusimu keletas per diena .

Nu tai cia kaip Loram sako Rasma gali padeti.Paskaitykit jos postus, tai ikvepimo ir optimizmo saltinis.Jums keletas permusimu per diena ir sveika sirdis ?Nu tai valio.Dziaukites ir nepanikuokit.Man 5000 permusimu, tai ne grieks kartais ir susinervuot, ir tai gyvenu, ypac kai maziau galvoju ir daugiau dirbu ,tai ir tu ekstrasistoliu nejauciu, nors tikrai permusa.
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2016 02 16, 23:41)
Loram Jus mediciniskai paaiskinkite prasau.  As niekaip nesuprantu kaip sveika sirdele permusineja. Kodel teigiama, kad esu sveika, nors reiskiasi permusimai, jug jie pagal aprasymus ir pagal pojucius kelia gresme.  Kodel bandoma mano  jauciamus permusimus pagrysti kaip norma  tuo tarpu norma as suprantu kai zmogus nejaucia simptomu ir tai netrukdo gyventi .
Soriukas jei ikyrauju smile.gif


Minejot kad gydytoja paskyre vaistu? Kokiu?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 18, 20:08)
Minejot kad gydytoja paskyre vaistu? Kokiu?

Pirma paskyre betaloka, bet nuo jo man labai skaudejo galva. Paskui sake pabandyti metoprololi, ji toleravau geriau. Bet kaip minejau vaistu siuo metu negeriu, juos turiu tik kritiniam atvejui.
Kokius Jus vartojate vaistus nuo permusimu?
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2016 02 18, 22:25)
Pirma paskyre betaloka,  bet nuo jo man labai skaudejo galva. Paskui sake pabandyti metoprololi, ji toleravau geriau. Bet kaip minejau vaistu siuo metu  negeriu,  juos turiu tik kritiniam atvejui. 
Kokius Jus vartojate vaistus nuo permusimu?


Su manimi yra kita kalba. Pas mane kitos problemos. O metoprololi pagerkite ilgesni laika. Vistiek nors truputi aprims sirdis.
Atsakyti
Sveikutes,kaip laikosi širdeles? Gal kas vartoja Sotalol- ratiopharm 80 mg.? Gydytoja sakė, kad čia labai geri vaistukai,bet deje,man nepadėjo. Tai liko 9 lapeliai,gaila,nueis šuniui ant uodegos ax.gif Gal kam reikia,parašykit.
Atsakyti
sveikos merginos, rasma kaip laikotes? loram man geguzes antra kento pluosta pridegins, dabar geriu betalozoka 50mg, nieko neminejo gyd, nereikai kazi jo nutraukt pries operacija?
Atsakyti
reikia
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 04 20, 14:37)

gal zinote pries kiek laiko? uzteks kokias 5d pries?
Atsakyti
na, prašo, kad būtų bent 3 paras nevartoję vaistų, bet kuo ilqiau, tuo qeriau
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 04 20, 15:45)
na, prašo, kad būtų bent 3 paras nevartoję vaistų, bet kuo ilqiau, tuo qeriau

Aisku dekui.

Loram mane guldo 2, trecio operuos, kaip manot gal issiprasyciau namo nakvot nes turiu metu suneli namie, ar nera nei kalbos ax.gif
Atsakyti