[quote=wizija,2016 05 03, 18:18]
SADNESS, o kas nestumo metu budavo, tachikardijos priepuoliai?
Man per paskutini nestumais buvo sirdies ritmas sutrikes, gulejau reanimacijoje para laiko, tachikardijos irgi uzeidavo, gerai, kad nedaznai, tai iskentedavau. Dabar noreciau pastoti, bet bijau, kaip sirdis atlaikys nestumai. Man abliacija buvo paskirta rugsėjo menesi Vilniuje. Atsiguliau I ligonine ir atkalbejo medikai mane, sake jei dar galit gyventi ir priepuoliai labai nekenkia gyvenimo kokybei, tai geriau nedaryti abliacijos, nes yra rizika, nors ir labai maza, kad prideginant ten kazka ne taip pridegins ir tada reiks deti stimuliatoriu. O ta rizika priklauso ne tiek nuo mediku kiek nuo širdies anatomijos. Man tachikardijos pripuolę ai uzeina kokius 5-8 kart per metus nuo paauglystės. Priepuolio metu geriu verapamili. Dar ir permusimai vargina, bet cia jau niekas negali padėti.
[/quote
As turiu 3 mazylius, su 2 jokiu bedu nebuvo, po antro gimdymo praejus metams sutriko ritmas 110, tada ir paradoksizmai sustiprejo pati nebenuimdavau be vaistu, pasirodo skydliauke sutriko ir ja atstacius, ritmas nors ir netapo super bet priepuoliu sumazejo. Ir praejus porai metu pastojau, tada ir prasidejo, kiekviena nakty ir taip iki 14 ar 16 sav, buvau pas kauno medikus jie tik uz rda, aisku idomu ir vilniaus mediku nuomone isgirst.zinokit galvojau mirsiu kaip buvo baisu tie priepuoliai.
Loram as tai bijau kresuliu ir insultu, cia mano mama gasdina visada:(