QUOTE(Miglute66 @ 2015 05 20, 11:51)
Vai Glossi

tai ne kokios naujienos pas tave,8 metai tokiu kanciu,ir vistiek gali tekt daryti abliacija.As ejau privaciai ir del holterio vistiek dave nukreipima i ligonine pastate i eile,nes Klaipedoj kiek ieskojau nera tiek kardiologu ,kur galima butu holteri pasidaryt.Manau Kaune Vilniuje lengviau.o vaziuot i kauna ar Vilniu,paskui juk reikia grazint vel kita diena vaziuok,tad ir kenciu.Antidepresantu as negeriu,kazkaip as nusistacius pries juos ,nebent lexotanilio,xanaxo tablete.Nenoriu uzgruzint save tais vaistais.Bet tie permusimai taip riboja gyvenima,bijau jau kur iseit,bijau eit dantis ątvarkytis,masazus pasidaryt,bijau ,kad pasidarys dar blogiau.Ka jus merginos manot? Skaiciau ,kad betalocas kazkaip veikia ,kad butina ispet odontologa

.Siaip baile esu,dabar tikrai dar depresija isivarysiu nuo permusimu,bijau kad sirdis sustos,pradedu panikuot

Atleiskit merginos uz toki liudna posta,norejau su kazkuom pasidalint.Stiprybes jums mielosios

Atleiskit ,kad ne lietuviu abecele,rasau is kito kompiuterio nerandu kaip ijungt

.
Tai aš ir turėjau galvoj,kad nepiknaudžiautum xanaxu ir lexatoniliu,jie ir vadinami antidepresantais,atrask geriau kažką iš žolinių kas padėtų. Nenumirsi tikrai dėl tų permušimų

Ir širdute nesustos,eik visur,kur tau reikia,susigyvenk su jais ir tikrai bus tada geriau,negu ištisai nervuojies. Va,man ir dabar permušineja,na isr kas

Matyt blogi elektromagnetiniai laukai

O del betaloko,matyt reikia perspet dantistus,kad jis mažina spaudimą ir jei leis nuskausminamųjų,jie irgi retina pulsą,kad mažesnę dozę suleistų.