QUOTE(retancike @ 2015 03 04, 15:15)
pritariu glossi, kad iš tų gydytojų nieko naujo nesužinosi, gal tik ramiau pasidaro, kad kaip ir "NIEKO" neranda....
O glossi kokius vaistus turėjote galvoje? kartais tiems gydytojams reikia pasiūlyti, ką paskirti, kad mes geriau jaustumėmės... nes skirtingi gydytojai gali skirtingai ir vaistus parinkti...
Čia šiaip norėčiau žinoti, dėl sportinio intereso

Nes aš gelbėjuosi tik Rytmonorm'u.
Be jo iš vis nežinočiau kur dingti....Kai pagalvoji, kiek naktų nemiegota ir prablūdinta, tai net baisu pagalvoti, nenoriu, kad vėl taip atsitiktų....
Aš kraujo tyrimus pasidariau, viskas norma, tik kalio per daug... Negeriu aš jo, bet pas mane pastoviai jo per daug... bet nei vienas gydytojas dėl to galvos nesuka....
Iš pradžių man skyrė irgi ritmonorma. Kažkurį laiką lyg pagerėjo,bet neilgam. Po to skyrė cordoroną. Jis veikė, bet labai jau negeras tas vaistas,pasakiau,kad nebegersiu. Tada nusprendėm bandyt Tombacor. Bet jis lt neregistruotas,tai reikia gaut krūvas popierių, išsirašyt deklaraciją ir atsiunčia iš Vokietijos. Tik kaina kosmine,kažkur netoli 300 lt.būdavo. Na,jis lyg padeda,bet irgi ne visada. Tai aš jį kažkiek laiko geriu,po to numetu,po to,kai jau visai įsisiautėja širdelė, vėl geriu. O betaloko negaliu gert del žemo krajospūdžio.