Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 15

pabandysiu nusipirkt skysto ploviklio vietoj tableciu.
o virsuj tas krepsys indams , nelabai man, ilgokai kol kiekviena iranki i ji sudelioji i tarpelius, o i krepseli imi ir idedi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Deiva** @ 2015 01 19, 13:53)
pabandysiu nusipirkt skysto ploviklio vietoj tableciu.
o virsuj tas krepsys indams , nelabai man,  ilgokai kol kiekviena iranki i ji sudelioji i tarpelius, o i krepseli imi  ir idedi  ax.gif

Tai jau jo kiekvienas vartotojas renkasi kas jam patinka....yra tokių kurie mėgsta ramiai dėlioti o kitiems tai tikras vargas...kaip sakau viskas priklauso nuo žmogaus matyt charakterio 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kaip suprantu vanduo ant mašinos sienelės ir durelių yra normalu? O kaip galima pasirinkti skalavimo skysčio naudojimą. Indaplove tik 2 savaites naudojuos Jūsų pagalba išsirinkau bosch smv48m30eu, bet nelabai moku aš ja dar naudotis. Naudoju druską, somat plovimo skystį ir atskirai finich skalavimo skystį ir nelabai suprantu, bet man atrodo kad mašina visai nenaudoja to skalvimo skysčio nes buvau pripylusi max tai vis dar jo ir yra gal kas man patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2015 01 19, 23:03)
..... finich skalavimo skystį ir nelabai suprantu, bet man atrodo kad mašina visai nenaudoja to skalvimo skysčio nes buvau pripylusi max tai vis dar jo ir yra gal kas man patars  g.gif...

To skysčio naudojama nedaug. Kai pritrūks, užsidegs perpėjanti lemputė.
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2015 01 19, 21:03)
Sveiki,
Kaip suprantu vanduo ant mašinos sienelės ir durelių yra normalu? O kaip galima pasirinkti skalavimo skysčio naudojimą. Indaplove tik 2 savaites naudojuos Jūsų pagalba išsirinkau bosch smv48m30eu, bet nelabai moku aš ja dar naudotis. Naudoju druską, somat plovimo skystį ir atskirai finich skalavimo skystį ir nelabai suprantu, bet man atrodo kad mašina visai nenaudoja to skalvimo skysčio nes buvau pripylusi max tai vis dar jo ir yra gal kas man patars  g.gif

Blizgiklio indaplovė naudoja labai nedidelį kiekį todėl pripilus iki max užtekti gali iki 3-6 mėn.
Kai pasibaigia druska ir blizgiklis nat valdymo panelės užsidega įspėjamoji lemputė kuri informuoja apie pasibaigusius priedus.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

labai laukiu Jūsų nuomonės apie indaplovę

BOSCH SPV58M10EU. Gal patartumėte kurią kitą?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2015 01 22, 00:08)
Labas vakaras,
Ačiū

Jei neturite pinigų Siemens SR66T096EU, tai nors SPV58M00EU.
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2015 01 21, 22:08)
Labas vakaras,

Ačiū

Sveiki,
Tikrai norite pirkti 45 cm indaplovę su trečiu stalčiumi???? g.gif
Jūsų vietoje gerai pagalvočiau....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 22, 12:04)
Sveiki,
Tikrai norite pirkti 45 cm indaplovę su trečiu stalčiumi???? g.gif
Jūsų vietoje gerai pagalvočiau....

Nėra čia ko nei galvoti, turiu 45 cm be trečio ir 60 cm su trečiu.
GERIAU JAU BŪTŲ ATVIRKŠČIAI!!!!
doh.gif
Atsakyti
Visiška nesamonė pirkti 45 cm indaplovę su trečiu stalčiumi doh.gif Tas įrankių krepšelis užim tik 4 lėkščių vietą ...labai daug tauposi vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 23, 13:20)
Visiška nesamonė pirkti 45 cm indaplovę su trečiu stalčiumi doh.gif Tas įrankių krepšelis užim tik 4 lėkščių vietą ...labai daug tauposi vietos  biggrin.gif

QUOTE(Kikker @ 2015 01 04, 15:01)
Indaplove SR65M030EU keisčiau į SIEMENS SR65M033EU
http://www.siemens-h...SR65M033EU.html

Tai kam siūlote keisti į tą blogą?
Atsakyti