Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 15

QUOTE(zigzag @ 2015 01 23, 20:51)
Tais retais atvejais, kai trečias stalčius trukdo kokiems nenumatytiems atvejams, visada galima jį išimti. O kasdien plaunant kam jis gali trukdyti?

Kap suprantu jus naudojates treciu stalciumi....pasipasakokiye kas yra nenumatytas atvejis kada turite isimti trecia stalciu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 sausio 2015 - 22:47
QUOTE(Blobse @ 2015 01 23, 21:07)
O man 60 cm plocio indaploveje trecias stalcius super dalykas.  drinks_cheers.gif

QUOTE(zigzag @ 2015 01 23, 21:50)
Net ir 45 cm indaplovėje trečias stalčius super dalykas  smile.gif

Namie turime dvi indaploves. 60 cm su trečiu stalčiumi Bosch SMV58N50EU ir 45 cm be trečio stalčiaus AEG F84470Vi.
Nors man nepatinka dėlioti stalo įrankius į tą trečią stalčių (turiu su kuo palyginti!), bet tenka pripažinti, kad 45 cm indaplovei jis reikalingas. Nu nieko ten netelpa per tą "dėžutę šaukštams".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 24 sausio 2015 - 09:45
Namie naudojuos viena indaplove(nesugalvoju kur dar namuose pastatyti antra..... doh.gif ) ir tenka pripažinti, kad 45 cm indaplovei trečias stalčius nereikalingas. Vistas ten telpa į "dėžutę šaukštams" ir nereikia terliotis dedant į trečią stalčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 24, 12:25)
Namie naudojuos viena indaplove(nesugalvoju kur dar namuose pastatyti antra..... doh.gif ) ir  tenka pripažinti, kad 45 cm indaplovei trečias stalčius nereikalingas. Vistas ten telpa į "dėžutę šaukštams" ir nereikia terliotis dedant į trečią stalčių 4u.gif

Jo, kavos puodelis iš ryto telpa į bet kokią ...
Bet yra tokių, kurios savo šeimą maitina.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 24, 10:29)
Jo, kavos puodelis iš ryto telpa į bet kokią ...
Bet yra tokių, kurios savo šeimą maitina.

Tos kurios šeima maitina perka vieną indaplovė 60 cm.....su rečiu stalčiumi bet ne 45 cm ir dvi
Atsakyti
kaip minejau treciu stalcium nusivyliau, zaidimas i ji ten deliot irankius, jei sudelioji sonu tai tada sausi, o jei idedi bet kaip, sauksteliuose idubuose lieka vandens sad.gif siandien bandysiu det i dezute, radau namie panasia nuo irankiu dziovykles. smile.gif nebent jis pasiteisins, kaip kalbejom su pardaveja, idet kai reikia pvz. skarda is orkaites isplaut...reikia isbandyt ar telpa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Deiva**: 24 sausio 2015 - 11:05
QUOTE(**Deiva** @ 2015 01 24, 11:04)
kaip minejau treciu stalcium nusivyliau, zaidimas i ji ten deliot irankius, jei sudelioji sonu tai tada sausi, o jei idedi bet kaip, sauksteliuose idubuose lieka vandens sad.gif siandien bandysiu det i dezute, radau namie panasia nuo irankiu dziovykles. smile.gif nebent jis pasiteisins, kaip kalbejom su pardaveja, idet kai reikia pvz. skarda is orkaites isplaut...reikia isbandyt ar telpa  g.gif

Deiva galima papildomai užsisakyti plovimo krepšius įrankiams....telpa ten skalda tik labai prikepusios manau tikrai niekas taip neišplauks kaip rankos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 24, 11:09)
Deiva galima papildomai užsisakyti plovimo krepšius įrankiams....telpa ten skalda tik labai prikepusios manau tikrai niekas taip neišplauks kaip rankos mirksiukas.gif

kad tas mano indelis ten visai gerai isikomplektavo kaip ten buves, as juos net du turiu, kazin kuo originalas funkciskai daug skirtusi? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Deiva** @ 2015 01 24, 13:04)
kaip minejau treciu stalcium nusivyliau, zaidimas i ji ten deliot irankius, jei sudelioji sonu tai tada sausi, o jei idedi bet kaip, sauksteliuose idubuose lieka vandens sad.gif

Gal jau du metus rašau, kad trečias stalčius nekantriesiems netinka.
Bet gaminantiems maistą namie ir turintiems vietos tik 45 cm indaplovei - tai gera išeitis. Aš sutikčiau dėliotis šaukštus į tuos griovelius (indaplovę dažniausiai sukraunu aš), kad apačioje vietos dviems padoriems puodams būtų.
Atsakyti
QUOTE(**Deiva** @ 2015 01 24, 11:12)
kad tas mano indelis ten visai gerai isikomplektavo kaip ten buves, as juos net du turiu, kazin kuo originalas funkciskai daug skirtusi?  g.gif  ax.gif

Tai super thumbup.gif .....pagalvojau gal netinkanti kokį įdėjote pabandymui.... mirksiukas.gif Parašykite po to kai pasinaudosite savo įrankių krepšiu...
Įdomi visgi nuomonė .....bus labai naudinga ne tik man kuri turinti indaplovę 45 cm nepasigenda to trečio stalčiau ir bijau artimiausiu laiku jo ir nepasigesiu....
Atsakyti
Sveiki,

ieskome pilnai imonatuojamos indaploves. 60cm plocio. Zinoma reiktu kad kuo svariau plautu, gerai isdziovintu, butu atogi naudoti ir talpi. Kuo trumpesne plovimo trukme butu didelis privalumas. Biudzetas apie 3000 Lt (870 EU). Kolkas nusiziurejome tik SMV87TX02E. Kaip sis modeliukas? Gal yra kas geresnio uz panasia (o gal net mazesne) kaina?

Dekui smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Tris mėnesius naudojam indaplovę Bosch SMV68M90EU ir plovimo rezultatai gan prasti, galvodavau, kad per tą savo taupumą blogai plauna (lyginu su kokių 8-9 metų senumo Electrolux, kurią naudojom nuomojamam bute). Gan dažnai nutraukia plovimą Error kodu 22 (užsikimšę filtrai), nors filtrus valau, nebūna jie smarkiai užsiteršę, kai parodo tą E:22. Gal kas tokią naudojat - ar išėmus filtrus apačioje turi būti kažkiek vandens ar visai neturi būti? Mūsų senojoje Electrolux nebūdavo nė kiek, bet ką aš žinau, čia juk kitos firmos indaplovė. Keli cm vandens apačioje rezervuare joje lieka nuo pirmos naudojimo dienos.

Tiesa, šis modelis (ar apskritai Bosch indaplovės, nelyginau kitų) man turi dar vieną minusą - jos krepšių virbai yra labai trumpi (nežinau, kaip tiksliau išsireikšti smile.gif). Na, pavyzdžiui, jei reikia išplauti aukštus bokalus, nėra kur jų pastatyti, kad negriūtų, nes į viršutinį stalčių netelpa, o apatiniame - griūna, nepakanka tų virbų aukščio, kad išlaikytų siaurą aukštą bokalą. Su Electrolux tokių problemų nebūdavo, viena virbų juosta apačioje buvo aukšta, skirta didelėms lėkštėms, bokalams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 25 sausio 2015 - 00:41