Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 15

Ieskau indaploves, 60. Noretusi, jog butu stalcius irankiams.. I ji reikia sudelioti tvarkingai irankius, kad graziai isplautu ir isdziovintu, ar yra gal jau modeliu, kur gali tiesiog sumesti saukstelius ir is ju vandeni isgarins? biggrin.gif Noretusi kad butu kuo tylesne ir taupesne. Yra kazkokiu super duper indaploviu, kurios uz savo konkurentes daug greiciau atlieka identiskas programas, jeigu taip, kas tai lemia? Kas nuo to nukencia ir kas laimima? Gal kas pasidalinsit kokias naudojat, kuri, kokia funkcija labai dziugina ir be jos siai dienai pirkti nauja imontuojama indaplove butu neprotinga? smile.gif likes programos laikas, svieciantis ant grindu, greita programa (ar geras dalykas?), pusine uzkrova ( naudinga? kokiu principu ji veikia?). kas dar..? smile.gif koks gamintojas, modelis turi kazkokiu labai dideliu pliusu, uz kuriuos galima butu netaupyti ir moketi?
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 12:01)
Užkrovos jutikliai neveikia taip gerai, kaip gali pasirodyti ir naudojami tik su Auto programomis, bet jos nėra ekonomiškos. Jei norite plauti taupiai, geriausia rinktis Eco programą ir, jei indaplove nepilna, įjungti pusinę užkrovą. Taigi jei šeima nedidelė ir dažnai paleisite nepilną indaplovę, pusinės užkrovos funkcija labai pravers...

Veikia labai gerai prie visų plovimo programų....Eco programa plaunami indai tik nestipriai pridžiūvę...Jai jau šeima ir nedidelė tada galima indaplove jungti ne kas dieną o po dviejų dienų .....
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 12:01)
Užkrovos jutikliai neveikia taip gerai, kaip gali pasirodyti ir naudojami tik su Auto programomis, bet jos nėra ekonomiškos. Jei norite plauti taupiai, geriausia rinktis Eco programą ir, jei indaplove nepilna, įjungti pusinę užkrovą. Taigi jei šeima nedidelė ir dažnai paleisite nepilną indaplovę, pusinės užkrovos funkcija labai pravers...

Tai ka daryt jei nera sioje indaploveje pusines ykrovos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 06, 14:01)
Veikia labai gerai prie visų plovimo programų....Eco programa plaunami indai tik  nestipriai pridžiūvę...Jai jau šeima ir nedidelė tada galima indaplove jungti ne kas dieną o po dviejų dienų .....

O kam tuos indus pridžiovinti? Jūs kur nors juos pirma padžiaunate, o po to į indaplovę dedate? Aš tai iš karto į indaplovę ir Bosch indaplovės Eco programa puikiausiai susitvarko. Ir Eco programa tuo ir skiriasi, kad elektros ir vandens sąnaudos visada vienodos, neatsižvelgiant į įkrovą. Todėl ir yra gamintojas ir siūlo pusinės įkrovos funkciją
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 13:30)
O kam tuos indus pridžiovinti? Jūs kur nors juos pirma padžiaunate, o po to į indaplovę dedate? Aš tai iš karto į indaplovę ir Bosch indaplovės Eco programa puikiausiai susitvarko. Ir Eco programa tuo ir skiriasi, kad elektros ir vandens sąnaudos visada vienodos, neatsižvelgiant į įkrovą. Todėl ir yra gamintojas ir siūlo pusinės įkrovos funkciją

Bijau kad indaplove pavalge iš karto gi nejungiate.....Aš visus nešvarius indus dedu į indaplovę ...kai užsipildo pilna įjungiu ne eco programą o Intensyvi 70...nematau tikslo indaplovėje pusinės programos g.gif nebent indų trūkumas namuose
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 06, 13:35)
Bijau kad indaplove pavalge iš karto gi nejungiate.....Aš visus nešvarius indus dedu į indaplovę ...kai užsipildo pilna įjungiu ne eco programą o Intensyvi 70...nematau tikslo indaplovėje pusinės programos g.gif nebent indų trūkumas namuose

Tai va kad ir as manau kad galima pora dienu deti ir pilna leisti plauti. Bet kai kurie gasdina kad neprisikaupia dazniausiai pilna. Beja ar tikrai jos isplauna svariai net vakarykscius pridziuvusius nesvarumus??
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 06, 14:35)

Na va, o man nepatinka ilgai tuos indus laikyt - vien jau dėl to, kad kitą dieną atsiranda nemalonus kvapas. Todėl pusinės užkrovos funkciją dažnai naudoju. O intensyvi programa tiems, kurie elektros netaupo:) Tarp kitko, kokios Jūsų indaplovės sąnaudos intensyvia programa?
Papildyta:
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 03 06, 14:27)
Tai ka daryt jei nera sioje indaploveje pusines ykrovos smile.gif

Jei jau turit indaplovę be pusinės įkrovos - ne bėda, tiesiog plaukit rečiau. Bet jei renkatės naują, tai pagalvokit, gal Jums tokia funkcija reikalinga...
Atsakyti
g.gif o gal yra modeliuku kutie turi ir pusine ykrova ir zeolite??
Atsakyti
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 03 06, 13:59)
g.gif  o gal yra modeliuku kutie turi ir pusine ykrova ir zeolite??

Nera nes turi užkrovos jutiklius.....
Papildyta:
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 13:58)
Na va, o man nepatinka ilgai tuos indus laikyt - vien jau dėl to, kad kitą dieną atsiranda nemalonus kvapas. Todėl pusinės užkrovos funkciją dažnai naudoju. O intensyvi programa tiems, kurie elektros netaupo:) Tarp kitko, kokios Jūsų indaplovės sąnaudos intensyvia programa?
Papildyta:

Jei jau turit indaplovę be pusinės įkrovos - ne bėda, tiesiog plaukit rečiau. Bet jei renkatės naują, tai pagalvokit, gal Jums tokia funkcija reikalinga...

Nemalonus kvapas būna net ir tada kai tuščia stovi indaplovė..todėl aš asmeniškai indaplovėje laiko gaiviklį skirta indaplovei......o dėl sąnaudų pasakysiu taip šiai dienai kol kas dar už papildomus 4 litus vandens galiu susimokėti ir džiaugtis intensyvios programos plovimo rezultatais... 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 03 06, 14:59)
g.gif  o gal yra modeliuku kutie turi ir pusine ykrova ir zeolite??

Yra. Pvz Siemens SX66M082SK, Bosch SMV87TX02E
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 15:52)
Yra. Pvz Siemens SX66M082SK, Bosch SMV87TX02E

Modeliukas SIEMENS SX66M082SK-didesnio aukščio (865-925 mm) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 06, 16:22)
Nera nes turi užkrovos jutiklius.....
Papildyta:

Nemalonus kvapas būna net ir tada kai tuščia stovi indaplovė..todėl aš asmeniškai indaplovėje laiko gaiviklį skirta indaplovei......o dėl sąnaudų pasakysiu taip šiai dienai kol kas dar už papildomus 4 litus vandens galiu susimokėti ir džiaugtis intensyvios programos plovimo rezultatais... 4u.gif .

Gal tada su Jūsų indaplove kas nors negerai, jei net ir tuscia smirdi? Taip neturėtų būti, siūlyčiau pasikonsultuoti su meistru. O dėl sąnaudų, aš klausiau apie elektros sąnaudas, o ne apie vandens. Ir el. sąnaudų nežinot dėl to, kad gamintojai dažniausiai nutyli, kiek indaplovės intensyvi programa elektros išnaudoja. Dėl to aš renkuosi pagrindinę, Eco programą ir džiaugiuosi ne tik švariais indais, bet ir mažomis elektros sąnaudomis 4u.gif
Atsakyti