Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 15

QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 15:58)
Gal tada su Jūsų indaplove kas nors negerai, jei net ir tuscia smirdi? Taip neturėtų būti, siūlyčiau pasikonsultuoti su meistru. O dėl sąnaudų, aš klausiau apie elektros sąnaudas, o ne apie vandens. Ir el. sąnaudų nežinot dėl to, kad gamintojai dažniausiai nutyli, kiek indaplovės intensyvi programa elektros išnaudoja. Dėl to aš renkuosi pagrindinę, Eco programą ir džiaugiuosi ne tik švariais indais, bet ir mažomis elektros sąnaudomis 4u.gif

Kai aplik indaplove esamas gumytes apvalau ,ir fitrus išplaunu tadanesmirda ...konsultuotis tikrai nereikia mirksiukas.gif Nebaugina ir elektros sąnaudos +10 kW-10 tai nelabai savrbu....man patinka intensyvios plovimo programos rezultatas todėl aš ją ir naudoju...eco bandžiau nusivyliau...geriau daugiau sąnaudų bet geresni plovimo rezultatai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 06 kovo 2015 - 16:04
QUOTE(Kikker @ 2015 03 06, 17:02)
Kai aplik indaplove esamas gumytes apvalau ,ir fitrus išplaunu tadanesmirda ...konsultuotis tikrai nereikia mirksiukas.gif Nebaugina ir elektros sąnaudos +10 kW-10 tai nelabai savrbu....man patinka intensyvios plovimo programos rezultatas todėl aš ją ir naudoju...eco bandžiau nusivyliau...geriau daugiau sąnaudų bet geresni plovimo rezultatai

smile.gif
Dėl plovimo rezultatų, turbūt nuo indaplovės priklauso. Mano anksčiau turėta Electrolux, nors "top of the line", taip pat su Eco programa prastai plaudavo, praktiiškai jos nejungdavau. Dabartinės Bosch Eco programa plauna gerai, tik ilgai trunka
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 16:11)
smile.gif
Dėl plovimo rezultatų, turbūt nuo indaplovės priklauso. Mano anksčiau turėta Electrolux, nors "top of the line", taip pat su Eco programa prastai plaudavo, praktiiškai jos nejungdavau. Dabartinės Bosch Eco programa plauna gerai, tik ilgai trunka

Tai kad turiu aš Siemens ...jau labai nepatinka tos eco programos plovimo rezultatas....jai paprastai kalbant kiekvienas vartotojas visgi randą sau tinkamą programąsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 06, 15:58)
Modeliukas SIEMENS SX66M082SK-didesnio aukščio (865-925 mm) 4u.gif

Kokiu tikslu kuria tas aukstesnes? Koks lietuvoje stantartas virtuves spinteliu?
Atsakyti
QUOTE(hugg666 @ 2015 03 06, 17:25)
Kokiu tikslu kuria tas aukstesnes? Koks lietuvoje stantartas virtuves spinteliu?

Lietuvoje gamina 85 cm standarta o aukstesni zmones uzsako 95 cm auksti todel statomos stai tokios indaploves... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 15:52)
Yra. Pvz Siemens SX66M082SK, Bosch SMV87TX02E

Ohoho nu aciu bet kaina jau didoka unsure.gif gal pasiliksiuprie pirminio varianto ir aciu labai visiems uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 06, 14:01)
Užkrovos jutikliai neveikia taip gerai, kaip gali pasirodyti ir naudojami tik su Auto programomis, bet jos nėra ekonomiškos. ...

O tai kaip veikia tie jutikliai? Gal papasakosite, koks jų veikimo principas?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 03 07, 12:13)
O tai kaip veikia tie jutikliai? Gal papasakosite, koks jų veikimo principas?

Dėl užkrovos jutiklių buvau neteisus, jie veikia su visomis programomis, bet jų paskirtis nėra nustatyiti, kiek indaplovėje yra indų, o tik užtikrinti, kad būtų reikiamas vandens kiekis, pvz., jei koks puodelis netyčia padedamas tvirkšiai ir jame susirenka daug vandens. Duagiau info čia http://www.siemens-h...Dishwashing.pdf O tie kiti jutikliai, kurie matuoja švarumą (turbidity sensors), naudojami tik su Auto programomis. Ar aš teisus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 07, 12:55)
Dėl užkrovos jutiklių buvau neteisus, jie veikia su visomis programomis, bet jų paskirtis nėra nustatyiti, kiek indaplovėje yra indų, o tik užtikrinti, kad būtų reikiamas vandens kiekis, pvz., jei koks puodelis netyčia padedamas tvirkšiai ir jame susirenka daug vandens. Duagiau info čia http://www.siemens-h...Dishwashing.pdf O tie kiti jutikliai, kurie matuoja švarumą (turbidity sensors), naudojami tik su Auto programomis. Ar aš teisus? smile.gif

Nešvarumo jutiklis nustato indų nešvarumo lygį ir parenka geriausią programą. Įkrovos jutiklis matuoja indų kiekį indaplovėje ir pagal tai naudoja optimalų vandens kiekį.
https://www.youtube....h?v=O-AwBezfToo
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 07, 14:28)
Nešvarumo jutiklis nustato indų nešvarumo lygį ir parenka geriausią programą. Įkrovos jutiklis matuoja indų kiekį indaplovėje ir pagal tai naudoja optimalų vandens kiekį.
https://www.youtube....h?v=O-AwBezfToo

Ne visai taip. Pasižiūrėkit tą filmuką dar kartąsmile.gif Ir dar pasiskaitykit nuorodą, kurią pirmiau įdėjau
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 03 07, 13:48)
Ne visai taip. Pasižiūrėkit tą filmuką dar kartąsmile.gif Ir dar pasiskaitykit nuorodą, kurią pirmiau įdėjau

Apie kuri filmuką kalbate? 4u.gif Jai tą kuri siunčiau aš tai ten video apie nešvarumo jutiklį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 07 kovo 2015 - 15:41
QUOTE(Kikker @ 2015 03 07, 15:28)
Nešvarumo jutiklis nustato indų nešvarumo lygį ir parenka geriausią programą.

NE Beje Jūsų pačios filmuke anglų (ne paukščių!) kalba rašo, ką veikia tas jutiklis!
QUOTE(Kikker @ 2015 03 07, 15:28)
Įkrovos jutiklis matuoja indų kiekį indaplovėje

KAIP? Sveria? Skaičiuoja? Ar su "metriuku" matuoja?
Atsakyti