Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(Titanium @ 2014 12 30, 22:11)
Man rodos, kad vien jau sakydama, kad klimpstu, autorė jaučia , kad elgiasi blogai. O gal tiesiog abidna , kad yra ne pirmoji.

Visos meilužės žino, kad elgiasi blogai. Ir nors teisinasi, kad ne jos blogos, o neištikimi vyeai, bet situacija vis tiek panaši į šią - eini gatve, pamatai, kad žmogus pametė piniginę ir nepastebėjęs nuėjo. Piniginė kaip ir pamesta, bet jei ją pasisavinsi, o ne bandysi grąžinti, žinosi, kad pasielgei blogai.
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 30, 15:50)
  Apie jokia bendra ateiti negali buti kalbos - jis gerokai vyresnis, turi ne viena vaika ir, na, beprasmiska net ir kalbet, as pati ilgalaikeje perspektyvoje nieko nesitikiu -

Ar tikrai? Nejaugi net kazkur giliai viduje nera minties, kad jam palikus zmona galetumete buti kartu g.gif Galite viesai nerasyti, tiesiog prisipazinkite pati sau 4u.gif

QUOTE(Titanium @ 2014 12 30, 20:05)
Ir dar pridėsiu- Didžiausia vis tik aistra yra aistra pinigams biggrin.gif

Klystate ax.gif Net gi labai 4u.gif Buna visokiausiu istoriju siame pasaulye, tad suvesti viska i pinigus yra 'nesamone' cool.gif
Atsakyti
Na, ir diskusija uzvire smile.gif labai aciu visoms uz nuomones ir patarimus...

Del to protinimo ir guodimo (na, neparenku as tinkamo zodzio vis doh.gif ) - is tikruju as rasau, nes noriu tiesiog susivokti situacijoj. Kaip jau pacios suprantate turbut, kad nelabai kam ir pasipasakosi apie tokius nuotykius, o tokio zmogaus, kuris galetu issakyti ismintinga nuomone, salia neturiu... verysad.gif

Palikti jo bent artimiausiu metu as tikrai nepaliksiu, tai man butu labai sunku.. Nuo to laiko, kai ji sutikau, visas gyvenimas nusvito kitom spalvom, atsirado noras gyventi, stengtis, o ne inertiskai stumtis...Na, ka ne vienai taip nebuvo? Tiesiog siame santykyje tiek daug emociju (kaip sios temos pradzioj rasyta jau buvo, kad kai kuriems zmonems ju tiesiog reikia - gal ir esu viena is ju..)

Kodel neturiu laisvo vyro salia? Nu kodel kodel? Nes galune el doh.gif na, nepasitaike tinkantis ir patinkantis, nematau, ka cia diskutuot, pilna vienisu moteru, kurios daug ilgiau antros puses iesko.

Galiausiai del zmonos - apie ja gal isvis nereikejo rasyti. As tikrai nenoriu, kad ji suzinos, ir nesitikiu, kad net suzinojus neatleis. Siaip ji ir pati buvo gan rimtai nuslydus i kaire ir jis suzinojo bei atleido- ten pas juos ta neistikimybe, sakykim, ne naujiena... svelniai tariant - cia naujiena buvo man, kad zmones taip gyvena. O savo ateities su juo neisivaizduoju - taip, nes suvokiu, kad tai toks zmogus, kuris gal ir geras, gal ir rupestingas, bet i sona eis turbut visa gyvenima
Atsakyti
O nuo ko viskas prasidėjo? Ar žinojai, kad jis vedęs? Ar tikėjaisi, kad neįklimpsi?
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2014 12 30, 22:05)

Ir dar pridėsiu- Didžiausia vis tik aistra yra aistra pinigams biggrin.gif

fool.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 30, 22:46)

kodėl iškart fool.gif, meilė ateina ir praeina, o pinigų visuomet reikės biggrin.gif verkti prabangiam mersedese dėl nenusisekusio gyvenimo geriau nei ant dviračio g.gif
Atsakyti
Na, susipazinimo aplinkybiu nepasakosiu, kaip sakiau, visai nenoriu viesinti detaliu mirksiukas.gif kad vedes zinojau, todel is pradziu net nenorejau bendrauti, bet na, atkaklus jis buvo doh.gif iklimpti nesitikejau, bent jau ne taip.. schmoll.gif na, galvojau, matysiu akivaizdziai, kad pudrina ir tik vieno tenori ir baigsiu viska greit...

ir prasidejo... pokalbiai net vakarais, kai jo zmona arba jis ne namie, skambuciai kasdien, savo asmeninio gyvenimo detaliu pasakojimas is jo puses, pagalba man net buityje, demesys, komplimentai, laikas, net isvykos kartu... Ir as kartais pagalvoju - va, jaunas vaikinukas tikrai man tiek nesuteiktu (cia ne piniguose esme, o taip, deja, zinojime, ko nori moterys - vyresni vyrai ta zino puikiai). Ir galima cia postringauti kiek tik nori apie laiko svaistyma - na, nesijauciu su juo svaistanti laika, prisiminti bus ka ateity... Jis ir pats nepriestarauja, kad susirasciau kazkoki drauga, tik sako, kad nenori to artimiausiu metu lotuliukas.gif kurgi jau nores...
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 30, 22:58)
Na, susipazinimo aplinkybiu nepasakosiu, kaip sakiau, visai nenoriu viesinti detaliu mirksiukas.gif  kad vedes zinojau, todel is pradziu net nenorejau bendrauti, bet na, atkaklus jis buvo doh.gif  iklimpti nesitikejau, bent jau ne taip..  schmoll.gif  na, galvojau, matysiu akivaizdziai, kad pudrina ir tik vieno tenori ir baigsiu viska greit...

ir prasidejo... pokalbiai net vakarais, kai jo zmona arba jis ne namie, skambuciai kasdien, savo asmeninio gyvenimo detaliu pasakojimas is jo puses, pagalba man net buityje, demesys, komplimentai, laikas, net isvykos kartu... Ir as kartais pagalvoju - va, jaunas vaikinukas tikrai man tiek nesuteiktu (cia ne piniguose esme, o taip, deja, zinojime, ko nori moterys - vyresni vyrai ta zino puikiai). Ir galima cia postringauti kiek tik nori apie laiko svaistyma - na, nesijauciu su juo svaistanti laika, prisiminti bus ka ateity... Jis ir pats nepriestarauja, kad susirasciau kazkoki drauga, tik sako, kad nenori to artimiausiu metu lotuliukas.gif  kurgi jau nores...

tai kur tuomet problema?
Atsakyti
Problema yra ta, kad as jauciu bundanti prisirisima ir jau ne vien aistra tai, toli grazu... As tiesiog nesuprantu kartais, kas cia vyksta g.gif doh.gif ar tik man nera gresmes tapti ta ilgamete meiluze (o jis uzsimena, kad nori, kad santykiai musu testusi ilgai doh.gif )... nezinau - gal kokios ir ilgametes meiluzes atsilieptu ir nuomone pasakytu, ka daryti arba zinot kokiu daugiau istoriju - bet kas is to.. g.gif As noriu po keleriu metu tureti savo seima, vaikuciu... Esu jam sakius daugybe savo nuogastavimu - bet jam sitie santykiai gi irgi daug duoda, ir jis mato, kad jie duoda man, tik skirtumas tas, kad jis gyvenima jau susitvarkes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 30, 23:08)
Problema yra ta, kad as jauciu bundanti prisirisima ir jau ne vien aistra tai, toli grazu... As tiesiog nesuprantu kartais, kas cia vyksta g.gif  doh.gif  ar tik man nera gresmes tapti ta ilgamete meiluze (o jis uzsimena, kad nori, kad santykiai musu testusi ilgai doh.gif )... nezinau - gal kokios ir ilgametes meiluzes atsilieptu ir nuomone pasakytu, ka daryti arba zinot kokiu daugiau istoriju - bet kas is to.. g.gif  As noriu po keleriu metu tureti savo seima, vaikuciu... Esu jam sakius daugybe savo nuogastavimu - bet jam sitie santykiai gi irgi daug duoda, ir jis mato, kad jie duoda man, tik skirtumas tas, kad jis gyvenima jau susitvarkes verysad.gif

tu brendi į ežerą nemokėdama plaukti, bet tikiesi, kad sėkmingai pasieksi kitą krantą. Ką galima būtų tau patarti, kai esi įsimylėjusi - nebemylėk? Na, pabandykim. NEBEMYLĖK!!! Padėjo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 00:08)
Problema yra ta, kad as jauciu bundanti prisirisima ir jau ne vien aistra tai, toli grazu... As tiesiog nesuprantu kartais, kas cia vyksta g.gif  doh.gif  ar tik man nera gresmes tapti ta ilgamete meiluze (o jis uzsimena, kad nori, kad santykiai musu testusi ilgai doh.gif )... nezinau - gal kokios ir ilgametes meiluzes atsilieptu ir nuomone pasakytu, ka daryti arba zinot kokiu daugiau istoriju - bet kas is to.. g.gif  As noriu po keleriu metu tureti savo seima, vaikuciu... Esu jam sakius daugybe savo nuogastavimu - bet jam sitie santykiai gi irgi daug duoda, ir jis mato, kad jie duoda man, tik skirtumas tas, kad jis gyvenima jau susitvarkes verysad.gif

Kaip tai ka daryti,kvailas klausimas,arba palieki ,arba buni ir toliau meiluzes vietoje ir nesiskundi.
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 30, 23:08)
nezinau - gal kokios ir ilgametes meiluzes atsilieptu ir nuomone pasakytu, ka daryti arba zinot kokiu daugiau istoriju - bet kas is to.. g.gif  As noriu po keleriu metu tureti savo seima, vaikuciu... Esu jam sakius daugybe savo nuogastavimu - bet jam sitie santykiai gi irgi daug duoda, ir jis mato, kad jie duoda man, tik skirtumas tas, kad jis gyvenima jau susitvarkes verysad.gif

Ir ka tau ilgametes meiluzes patars? Gausi ta pati atsakyma, kad neverta. O ka jis tau sako apie tavo nuogastavimus, tokius kaip ateityje suskurti seima ir tureti vaiku?
Tu teisi jam jusu santykiai duoda daug, tik pati pagalvok ka jam tai duoda..
Atsakyti