Na, ir diskusija uzvire

labai aciu visoms uz nuomones ir patarimus...
Del to protinimo ir guodimo (na, neparenku as tinkamo zodzio vis

) - is tikruju as rasau, nes noriu tiesiog susivokti situacijoj. Kaip jau pacios suprantate turbut, kad nelabai kam ir pasipasakosi apie tokius nuotykius, o tokio zmogaus, kuris galetu issakyti ismintinga nuomone, salia neturiu...
Palikti jo bent artimiausiu metu as tikrai nepaliksiu, tai man butu labai sunku.. Nuo to laiko, kai ji sutikau, visas gyvenimas nusvito kitom spalvom, atsirado noras gyventi, stengtis, o ne inertiskai stumtis...Na, ka ne vienai taip nebuvo? Tiesiog siame santykyje tiek daug emociju (kaip sios temos pradzioj rasyta jau buvo, kad kai kuriems zmonems ju tiesiog reikia - gal ir esu viena is ju..)
Kodel neturiu laisvo vyro salia? Nu kodel kodel? Nes galune el

na, nepasitaike tinkantis ir patinkantis, nematau, ka cia diskutuot, pilna vienisu moteru, kurios daug ilgiau antros puses iesko.
Galiausiai del zmonos - apie ja gal isvis nereikejo rasyti. As tikrai nenoriu, kad ji suzinos, ir nesitikiu, kad net suzinojus neatleis. Siaip ji ir pati buvo gan rimtai nuslydus i kaire ir jis suzinojo bei atleido- ten pas juos ta neistikimybe, sakykim, ne naujiena... svelniai tariant - cia naujiena buvo man, kad zmones taip gyvena. O savo ateities su juo neisivaizduoju - taip, nes suvokiu, kad tai toks zmogus, kuris gal ir geras, gal ir rupestingas, bet i sona eis turbut visa gyvenima