Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 30, 23:08)
Problema yra ta, kad as jauciu bundanti prisirisima ir jau ne vien aistra tai, toli grazu... As tiesiog nesuprantu kartais, kas cia vyksta g.gif  doh.gif  ar tik man nera gresmes tapti ta ilgamete meiluze (o jis uzsimena, kad nori, kad santykiai musu testusi ilgai doh.gif )... nezinau - gal kokios ir ilgametes meiluzes atsilieptu ir nuomone pasakytu, ka daryti arba zinot kokiu daugiau istoriju - bet kas is to.. g.gif  As noriu po keleriu metu tureti savo seima, vaikuciu... Esu jam sakius daugybe savo nuogastavimu - bet jam sitie santykiai gi irgi daug duoda, ir jis mato, kad jie duoda man, tik skirtumas tas, kad jis gyvenima jau susitvarkes verysad.gif

Kiek Jūs bendraujat laiko?
Atsakyti
QUOTE(Aistraxxx @ 2014 12 31, 09:07)
Kiek Jūs bendraujat laiko?

Apie puse metu
Atsakyti
Situacija nepvydėtina, bet greičiausiai iš jos neišeisi tol, kol kuriam nors iš jūsų tai atsibos. Tu arba rimtai įsimylėsi ir bus tau per sunku psichologiškai būti tik meiluže, arba atsibos būti ta trečia ir galiausiai jį mesi. Arba jam atsibos, susiras naujesnę, šviežesnę ir mes tave. Manau, kad tie santykiai vis tiek bus trumpalaikiai, nes pagal jūsų vyro aprašymą panašu, kad jam reikia vis naujų ir naujų mergaičių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2014 12 31, 11:51)
Situacija nepvydėtina, bet greičiausiai iš jos neišeisi tol, kol kuriam nors iš jūsų tai atsibos. Tu arba rimtai įsimylėsi ir bus tau per sunku psichologiškai būti tik meiluže, arba atsibos būti ta trečia ir galiausiai jį mesi. Arba jam atsibos, susiras naujesnę, šviežesnę ir mes tave. Manau, kad tie santykiai vis tiek bus trumpalaikiai, nes pagal jūsų vyro aprašymą panašu, kad jam reikia vis naujų ir naujų mergaičių  unsure.gif

Kad neištikimiemsiems visada reikia naujų ir naujų. Neištikimybė turi vieną tendenciją - visada kartojasi.
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 11:08)
Apie puse metu

Ogo, tiek pažįstami ir jau apie meiles tokios kalbos cool.gif
Na bet būna visaip. Aš su saviškiu bendrauju apie pusantrų metų, bet net nedrįsčiau pagalvoti ar yra kažkokia meilė. Na, jei dar po tiek laiko svaigsiu, gal..
Atsakyti
Na, as irgi taip galvoju, kad sita situacijas man turi tiesiog atsibosti g.gif Kad ji atsibos jam, na, nelabai tikiu - tiesiog jis, kaip minejau, gerokai vyresnis, "rimtesniu" meiluziu ir romanu iki siol neturejes, tik visokias greitukes, o tokia kaip as dar ne taip lengvai ir surastu (ir amziaus skirtumas, ir isvaizda, ir bendravimas), pats pripazista, kad jam pasiseke bigsmile.gif lotuliukas.gif

Del meiles - as asmeniskai irgi nemanau, kad tai meile, geriausiu atveju isimylejimas g.gif na, nezinau, tiesiog musu santykiai kazkokie nuosirdus (abu pasipasakojam, pasibedavojam, kaip minejau - ne tik seksas cia tarp musu) g.gif As net vienos psichologes straipsny skaiciau, kad neistikimybe gali puikiai atlikti terapini vaidmeni, o realiame gyvenime ta meiluzi sutikus gal net pasibaiseciau, koks is tikruju...
Papildyta:
Aistraxxx, jus kokius santykius palaikote pusantru metu? Irgi esate ta trecioji?
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 13:37)
"rimtesniu" meiluziu ir romanu iki siol neturejes, tik visokias greitukes,

As net vienos psichologes straipsny skaiciau, kad neistikimybe gali puikiai atlikti terapini vaidmeni,

tu pati "rimciausia" bigsmile.gif

terapinis vaidmuo tai aisku, gydomasis tiesiog lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(baltavarna99 @ 2014 12 31, 12:51)
Situacija nepvydėtina, bet greičiausiai iš jos neišeisi tol, kol kuriam nors iš jūsų tai atsibos. Tu arba rimtai įsimylėsi ir bus tau per sunku psichologiškai būti tik meiluže, arba atsibos būti ta trečia ir galiausiai jį mesi. Arba jam atsibos, susiras naujesnę, šviežesnę ir mes tave. Manau, kad tie santykiai vis tiek bus trumpalaikiai, nes pagal jūsų vyro aprašymą panašu, kad jam reikia vis naujų ir naujų mergaičių  unsure.gif

bet jeigu jis pagyvenes, tai kazkuri mergaite turi sansa buti paskutine is muzu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 12:37)
  As net vienos psichologes straipsny skaiciau, kad neistikimybe gali puikiai atlikti terapini vaidmeni, o realiame gyvenime ta meiluzi sutikus gal net pasibaiseciau, koks is tikruju...

O tu gyveni ne tam realiam gyvenime?
Atsakyti
Sakydama rimta, turejau omeny ilgalaike ir su kuria leidziamas laikas ne tik lovoj, bet dar ne maziau - uz jo ribu...

Del terapinio vaidmens nesigincysiu, nes kaip matau, pati neesate patyrusi sitoj srity ir visiskai nesuprantate, ka turiu omeny. Na, nera tarp musu bendros buities, bendru bedu, problemu, kuriu turi normalios poros - vienavertus tai nera tikras gyvenimas, kita vertus, sitokia rozine iliuzija labai jau traukia doh.gif
Atsakyti
Na, as irgi taip galvoju, kad sita situacijas man turi tiesiog atsibosti g.gif  Kad ji atsibos jam, na, nelabai tikiu - tiesiog jis, kaip minejau, gerokai vyresnis, "rimtesniu" meiluziu ir romanu iki siol neturejes, tik visokias greitukes, o tokia kaip as dar ne taip lengvai ir surastu (ir amziaus skirtumas, ir isvaizda, ir bendravimas), pats pripazista, kad jam pasiseke bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Del meiles - as asmeniskai irgi nemanau, kad tai meile, geriausiu atveju isimylejimas g.gif  na, nezinau, tiesiog musu santykiai kazkokie nuosirdus (abu pasipasakojam, pasibedavojam, kaip minejau - ne tik seksas cia tarp musu) g.gif  As net vienos psichologes straipsny skaiciau, kad neistikimybe gali puikiai atlikti terapini vaidmeni, o realiame gyvenime ta meiluzi sutikus gal net pasibaiseciau, koks is tikruju...
Papildyta:
Aistraxxx, jus kokius santykius palaikote pusantru metu? Irgi esate ta trecioji?

Mes abu turim šeimas.
Mūsų santykiai buvo keisti, reti susitikimai, atstumas ir t.t.
Vis mano nusivylimai. Susitikom, sėdim kavinukėje, galvoju kad man visgi tokie santykiai nebepatinka.
Atsistojau ir išėjau nieko nesakiusi ir nieko nepaaiškinusi.
Po viso to aš jau nežinau kas tarp mūsų vyksta.
Norisi kad kartu su Naųjų metų sutikimu viskas pasimirštų, bet tas jausmas toks didelis.
Pažiūrėjau filmą "The Affair", na nuo tokių filmų ir jausmų gali ir durnium palikt jei jie taip tęsis.
Rodytų dėmesį per didelį, kalbėtų apie visokias meiles jis, senai būtų man pabodęs. Bet šis vyras man pati didžiausia gyvenime sutikta silpnybė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistraxxx: 31 gruodžio 2014 - 13:02
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 13:57)
Sakydama rimta, turejau omeny ilgalaike ir su kuria leidziamas laikas ne tik lovoj, bet dar ne maziau - uz jo ribu...

Del terapinio vaidmens nesigincysiu, nes kaip matau, pati neesate patyrusi sitoj srity ir visiskai nesuprantate, ka turiu omeny. Na, nera tarp musu bendros buities, bendru bedu, problemu, kuriu turi normalios poros - vienavertus tai nera tikras gyvenimas, kita vertus, sitokia rozine iliuzija labai jau traukia doh.gif

Na taip, Jūs teisi, nesivaržysiu su Jumis dėl patirties 4u.gif
Bet tikiu - Jūs puiki terapeutė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 31 gruodžio 2014 - 13:25
kad neistikimybe gali puikiai atlikti terapini vaidmeni, o realiame gyvenime ta meiluzi sutikus gal net pasibaiseciau, koks is tikruju...

Bliam, tai mes čia apie įsivaizduojamą meilužį kalbam?
Atsakyti