QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 12:37)
Na, as irgi taip galvoju, kad sita situacijas man turi tiesiog atsibosti

Kad ji atsibos jam, na, nelabai tikiu - tiesiog jis, kaip minejau, gerokai vyresnis, "rimtesniu" meiluziu ir romanu iki siol neturejes, tik visokias greitukes, o tokia kaip as dar ne taip lengvai ir surastu (ir amziaus skirtumas, ir isvaizda, ir bendravimas), pats pripazista, kad jam pasiseke
Del meiles - as asmeniskai irgi nemanau, kad tai meile, geriausiu atveju isimylejimas

na, nezinau, tiesiog musu santykiai kazkokie nuosirdus (abu pasipasakojam, pasibedavojam, kaip minejau - ne tik seksas cia tarp musu)

As net vienos psichologes straipsny skaiciau, kad neistikimybe gali puikiai atlikti terapini vaidmeni, o realiame gyvenime ta meiluzi sutikus gal net pasibaiseciau, koks is tikruju...
Papildyta:
Aistraxxx, jus kokius santykius palaikote pusantru metu? Irgi esate ta trecioji?
Mes abu turim šeimas.
Mūsų santykiai buvo keisti, reti susitikimai, atstumas ir t.t.
Vis mano nusivylimai. Susitikom, sėdim kavinukėje, galvoju kad man visgi tokie santykiai nebepatinka.
Atsistojau ir išėjau nieko nesakiusi ir nieko nepaaiškinusi.
Po viso to aš jau nežinau kas tarp mūsų vyksta.
Norisi kad kartu su Naųjų metų sutikimu viskas pasimirštų, bet tas jausmas toks didelis.
Pažiūrėjau filmą "The Affair", na nuo tokių filmų ir jausmų gali ir durnium palikt jei jie taip tęsis.
Rodytų dėmesį per didelį, kalbėtų apie visokias meiles jis, senai būtų man pabodęs. Bet šis vyras man pati didžiausia gyvenime sutikta silpnybė