sapokliaka, ka darysi dabar. pati pirma rasysi jam ar skambinsi, ar lauksi jo zingsnio?
o gal jaususisieke su tavim po vakar?
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 17, 21:48)

Išsisakiau sausai praeitoj temoj

Mažu, vėliau prisijungsiu, jei nežūsiu nelygioje kovoje su močiutės senatvine demensija ir kitais marazmais.

Tebe

Na bet faina ta būsena pačos pradžios įsimylėjimo ar susižavėjimo, skrajoji padebesiais, drugeliai visokie
. Prisiminiau savo pažintį su MB, oi koks fainas laikas buvo, aišku ir dabar visai gerai, nėr ko skųstis.

Aš tai pagalvoju, kokia ten turėjo būti situacija, kad moteris atidavė vyrą vaikams, nebent vaikai jau tokio amžiaus kai patys pasirenka su kuo gyvena, šiaip nedažna tokia situacija, o vyras vertas pagarbos, kad augina vaikus
Aš irgi manau, kad po sexo šapokliaka Jūs susitiksit su juo dažniau

Aš irgi manau, kad po sexo šapokliaka Jūs susitiksit su juo dažniau

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 18, 09:30)
Šiaip jau, po to vakaro, būčiau dar laukus iš jo žinutės tą patį vakarą. Nusivilčiau, jei negaučiau...

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 17, 20:20)
Gal ir dings
Mes nieko nesitarėm. Sakau, čia ne tas atvejis, kad dabar mes jau draugaujam ir susitikinėjam kas vakarą. Aišku, mane tas liūdina, bet ką dabar. ko negaliu pakeisti, dėl to nesiparinu. Bent jau bandau 

Laikykis. Jei ką - mes su tavim

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 17, 20:21)
as tai sakyciau kad vedes
. bet sapokliaka pasikliauja nuojauta. gaila, kad neatsake, kokie objektyvus pozymiai rodo jo santykiu statusa

Internetinis folkloras, kaip geriausia patikrint vyro ištikimybę: jam dar miegant paklaust "eisi namo, pas saviškę ar liksi su manim?"

QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 18, 10:23)
Čia kalbama tik apie du variantus - tekėti arba būti vienišai.
Gerbiu jos norą netekėti ir pasirinkimą būti vienišai.
Aš pati tekėti nebenorėčiau, ir gyventi kartu su vyru nenorėčiau, bet draugą (artimą žmogų, vyrą) turėti norėčiau.
QUOTE(lauryna @ 2014 12 18, 11:14)

Čia daugiau "subalansuota" jaunimui ...

QUOTE(Juo @ 2014 12 18, 10:54)
...Ir ne tik jaunimui

QUOTE(Juo @ 2014 12 18, 11:54)
nea,manau,kad bet kokio amžiaus moteriai reikia dėmesio,įvertinimo ir kažkokio tai "cukriuko" truputį