Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

naujokes sveikos prisijungusios 4u.gif smagu cia is tokiu gyvenimiskos patirties pasisemti thumbup.gif
del dietu, tai as visa gyvenima dietinuosi, bet po antro gimdymo, kg nekrenta, nors valgau nedaug, bet man pirmiau pas psichologa reik eit, iskapscius mano smegenine, gal svoris pajudetu... doh.gif
po nauju prisijungciau ir as prie besidietinanciu, jei su sveikata bus viskas gerai blink.gif
kazkada buvau prie Twoo prisijungusi, tai vos ne kasdien pastu gaunu zinuciu su diedu fotkemis, perdaug nenagrineju ju, bet neblogu yra, patyrinekit kam reik tongue.gif
varau meduti Kaledoms kepti, smagiu priurpalu 4u.gif
Atsakyti
Čia gi senbernių niekas nenori. schmoll.gif
turiu verslo planą thumbup.gif
imi, supakuoji, išteki- skyrybos. Užtruksi max iki kitų kalėdų. o jums,- štai prašom- išsiskyręs biggrin.gif su visa pagarba aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 24, 12:00)
naujokes sveikos prisijungusios 4u.gif smagu cia  is tokiu gyvenimiskos patirties pasisemti thumbup.gif
del dietu, tai as visa gyvenima dietinuosi, bet po antro gimdymo, kg nekrenta, nors valgau nedaug, bet man pirmiau pas psichologa reik eit, iskapscius mano smegenine, gal svoris pajudetu... doh.gif
po nauju prisijungciau ir as prie besidietinanciu, jei su sveikata bus viskas gerai  blink.gif
kazkada buvau prie Twoo prisijungusi, tai vos ne kasdien pastu gaunu zinuciu su diedu fotkemis, perdaug nenagrineju ju, bet neblogu yra, patyrinekit kam reik tongue.gif
varau meduti Kaledoms kepti, smagiu priurpalu 4u.gif

Ar tikrai tos smegenys tiek sveria? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 24, 12:02)

Ar tikrai tos smegenys tiek sveria? biggrin.gif

lotuliukas.gif butu geras pasiteisinimas, bet deja...pischologines problemos, daznai itakoja antsvorio turejima, ypac jei jis nejuda mano atveju ax.gif todel pakrapscius vienoje vietoje, turetu palaisveti kitoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 24, 12:12)
lotuliukas.gif butu geras pasiteisinimas, bet deja...pischologines problemos, daznai itakoja antsvorio turejima, ypac jei jis nejuda mano atveju ax.gif todel pakrapscius vienoje vietoje, turetu palaisveti kitoje biggrin.gif

4u.gif Džiaugiuosi, kad supranti mano draugiškai kandų toną su lengvo cinizmo prieskoniu, bet iš labai geros širdies. ax.gif noriu, kad pralinksmėtum mirksiukas.gif
Papildyta:
Temutė į pabaigą. Šapokliaka, įpareigota atidaryti naują mūsų paslaugoms, kol devynis stalus neapės, prie kompo neprisės. biggrin.gif

Papildyta:
Važiuoju į Kauną, pas vaikus, užknisiu juos savo silkėmis thumbup.gif
Kol dukra dirbs, nuo 14 iki 18 val., seubsiu Megą mirksiukas.gif
Nusipirksiu sau ką nors biggrin.gif Juk nei šis nei tas be dovanos. Taigi, Kalėdos. thumbup.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau mišraines pjaustot? biggrin.gif Mes dar tik apsipirkt važiuojam, pradėsiu silkių- žuvų-aguonpienio gaminimo maratoną grįžusi. Diedo darbas kisielių virt, bulbes skust, raudoną mišrainę pjaustyt. Gerų Kūčių, neapsiėskit 4u.gif
Atsakyti
Na, aš temos naujos neįsipareigojau atidaryti smile.gif Juolab apie kiekvieną aprašyti wink.gif Čia kiekviena turėtų apie save žodelį kitą tarti - iš svetimų lūpų tai būtų interpretacija.

Tuoj sėsiu į mašiną ir riedėsiu per puse Lietuvos prie to gausaus stalo. Taip kad gali tekti be temos ilgai gyventi, jei jau taip lauksit iš manęs wink.gif

Žavesėli, sakai, reikia pakilti nuo stalo nepersivalgius, jausti saiką. Teisingai sakai smile.gif Bet pasakyti ir aš galėčiau pasakyti, o jei ir padaryti taip galėčiau, tai ir neturėčiau jokių +kg smile.gif Čia ir yra bėda, kad valgymas yra kaip kompensacija už kažką. Nu skanu skaniai pavalgyti, ir tuo metu smegenys kažkur išeina pasivaikščioti lotuliukas.gif O kai sugrįžta - būna vėlu ax.gif

Deja deja, visas storėjimas prasideda smegenyse. Kūdėjimas, beje, taip pat wink.gif

Linksmų švenčių visoms! Prisijungsiu kažkada wink.gif
Atsakyti
Aš tai kantri, palauksiu, kol Šapokliaka (na arba kuri nors kita) atidarys temą ir aprašys jos dalyves. Marga retta, kaip tu? Skvarbi akis, aštrus liežuvis - atidaryk tu, jei Šapokliaka tingi.

Niekur nevažiuosiu, nieko negaminsiu. Izoliuosiuos trims dienoms. Labai reta galimybė. Svajonė tiesiog. Nuo šeštadienio vėl darbas, vėl tūsai, vėl žmonės. Vėl medžioklės.

Gražių švenčių švenčiančioms. Ramių - pirmąkart jas sutiksiančių vienoms.

Atsakyti
Sveikinu ir aš visas su šventėm! Nėra kada paskaityt, jau tiek prirašėt smile.gif (MB mama po insulto, iš reabilitacinės parsivežėm, tai reikalų pilna, ir tos šventės kitokios kažkaip, nėra linksma)
Atsakyti
sukurčiau tą temą, bet niekad nesu to darius, tad gali ir nepasisekt.
Žavesėli, jūs žavinga (seubsiu MEGĄ)OI, NEGALIU...
Atsakyti
Žmogus miršta tuomet, kai suvalgo visą jam skirtą maistą. biggrin.gif
Nepamirškit. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti