QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 22, 17:58)
Hei, uostamiesčio merginos. Aš su jūsų gelbėtojų vadu apturėjau 15 min. draugišką kavutę.

kažkokiam ten žaidime jis gerai įvertino mano foto, tai parašiau, gaila, kad tokie galantiški vyrai toli gyvena.

tai pakeliui į oro uostą stabtelėjo pasilabint.

dažnai per tv interviu duoda, kai maudymosi sezonas prasideda.
Piroznikas berods
man sexas asmeniskai labai svarbu, be oralinio negaleciau...jei vyras nori jo tai, turiu gauti ir as, ir taskas

manau suderinti ta dvieju zmoniu libido nera lengva...
o as jau nepirma karta save pagaunu, kad vyrai manes bijo, nezino del ko...sakyciau net prieiti bijo...man turbut kazkas ant kaktos uzrasyta
kaip tik praeitu metu kalediniame baliuje, mano viena kolege skraide padebesiais, kad ja pakalbino, pasokdino, beveik i tevus jai tinkantis, kolega, jis buriuotojas, tai pasiule vasara paburiuoti.Ji istekejusi, tokia paprasta nera kazkokia grazuole, nu bet naivuole nereali, tiesiog ant kaktos parasyta, be to ji istisai sypsosi todel manau prie jos lengva prieti.Tai ji paskui gyresi, tipo tu isivaizduoji, jis priejo butent prie manes, issirinko mane is kokio 100 bobikiu, mane tokia paprasta...
Jo sakau vat prie manes, toks tikrai neprieitu, nu niekaip, aciu dievui nes nemano skonio...sakau kazka vyrui musu veiduose isskaito
Galu gale save sunku vertinti, geriausia paklausyti nuomones is salies
Papildyta:
QUOTE(Marga retta @ 2014 12 22, 19:21)
Šiaip, tokių labai ryškių ir šarmingų vyrai irgi bijo. Nepasitiki jom. Mano, kad gyvenimui jos netinka, nes kels per daug reikalavimų, kažin, ar bus ištikimos, gruzins ir pan.
as irgi grazuoliuko nenoreciau, nacert paskui gaudyk toki...