Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

QUOTE(Marga retta @ 2014 12 23, 19:47)
Nu smagiai visai, vyras su jumoro jausmu :)Ale prieš zaksą, kaip nepabandžius...baugu unsure.gif

Kur jau ten bandyt. Bent anketą perskaityčiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 12:30)
aš tai neturėsiu jokio dėmesio ir jokių dovanų, taip kad galėsiu pabūti vertinimo komisija.

atsiimu žodžius. dovanų gavau, ir neprastų biggrin.gif Jūsų žaidimuose nedalyvauju schmoll.gif

QUOTE(Juo @ 2014 12 23, 13:03)
Va čia tai užskaitau... 4u.gif
Blyn, bet kaip tau pavyko tiek metų taip gražiai tą šampės tradiciją išlaikyt?  bigsmile.gif

tai durim netrankai, velniop nesiunti, ir randasi tos tradicijos. Po truputį. Turiu ir tokių, su kuriais tuoj ir trečią dešimtmetį skaičiuosim. Aišku, ne kas mėnesį susitinkam, bet... bendraujam. Su vienu tokiu kaskart susitikę pafilosofuojam, kas būtų, jei tada, prieš 20 metų, būtume susituokę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 23, 18:39)
Va, tokį rašto darbą aš užskaitau biggrin.gif Skaityti nuo apačios.

lotuliukas.gif
Aš tai visus labukus iškart siunčiu. O, pasirodo, be reikalo. Taip ir santuoką galėjau pražiopsoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 19:52)
atsiimu žodžius. dovanų gavau, ir neprastų biggrin.gif Jūsų žaidimuose nedalyvauju  schmoll.gif

Prašyčiau pasigirti labiau dovanomis. Pageidautina su foto, kaina ir etiketėmis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga retta @ 2014 12 23, 19:47)
Nu smagiai visai, vyras su jumoro jausmu :)Ale prieš zaksą, kaip nepabandžius...baugu unsure.gif

O kas čia baugaus? Jei išsigąs, tai tik humoro jausmo stoką pamatysi wink.gif Arba blaivaus proto wink.gif Nes nemanau, kad normalus vyras pagalvos, kad čia rimtai biggrin.gif
O jei pagalvotų, kad nerimtai ir neišsigąstų, tai jau tada aš išsigasčiau wink.gif

Aš irgi esu vienam apie santuoką užsiminusi. Jaunam tokiam pacukui. Sakiau, kad mane tik rimti santykiai domina. Sakė, kad jį irgi (jaunesnis gal 15 m). Sakau, aš noriu tuoktis ir man reikia, kad vaikus man kas nors padėtų užauginti. Tai su viskuo sutiko, bet ko tais nunyko labai greitai biggrin.gif Va tau ir rimtumas wink.gif

O vienas visai adekvatus, parašiau pati ir net galvoju, kad eisiu susitikti. Jei pakvies, žinoma wink.gif
Atsakyti
Dovanos pas mane labai žemiškos : dėvėti audinės kailiniai, kuriuos pati susiradau ir jų pataisymas smile.gif Kailnius nupirko, su siuvėja dar neatsiskaitė smile.gif Visai neromantiška tongue.gif Ožiaragiai mudu abu, praktiški žmonės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 23, 19:52)

Aš tai visus labukus iškart siunčiu. O, pasirodo, be reikalo. Taip ir santuoką galėjau pražiopsoti  g.gif

Aš anksčiau irgi siųsdavau. Dabar duodu antrą šansą ir paskaitau anketą wink.gif Kartais vyrai yra suklaidinti, kad moterims taip patinka. Nemoka visi gražiai kalbėti, tai galvoja, kad tas labukas kaip ir sušvelnina situaciją wink.gif
Bet va, kai parašo "labučkis, ką gražioji mergytė veikinėja, kaip nuotaikytės arba notaikites", va tada šansų neturi. Nu ok, turi, jei parodytų, kokio gausumo akcijų portfelis biggrin.gif
Atsakyti
tm LABUKE tai aš ieko blogo nematau, o ką daugiau sakyti pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(Marga retta @ 2014 12 23, 20:04)

Aš tai esu alergiška deminutyvams, kai kalbama ne su vaikais wink.gif Visi labukai, ačiukai, ikiukai, pinigėliai, nuotaikytės ir t.t. Kai suaugęs vyras parašo su daug mažybinių žodžių, man iškart atrodo, kad lovoje pasakys "pimpaliukas, spermiukė, vaginutė" doh.gif Bet sakau, dėl vieno žodžio vyro nenurašau, bet labiau patinka, kai tiesiog parašo labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga retta @ 2014 12 23, 20:04)

Fui,kaip slykstu tie labukai visi doh.gif ,o ypac is vyru tai sakomi.
Atsakyti
Grįžtam prie dovanų perdovanojimo girliandos.
Man tikrai negaila pinigų ir visus labai myliu ir linkiu viso ko geriausio, bei džiaugiuosi bent menka dėmesio apraiška. Bet. Esu nevartotojiška ir mano namuose yra tik būtini daiktai. Kai ko nors prisireikia, išsirenku ir nusiperku tiksliai tokį, kokio noriu, kokio reikia. Žinoma, dovanotam arkliui. Nuūžus pirkimo panikai ir mainų džiugesiui, esi pastatomas prieš faktą,- daiktą, kurio tau visai nereikia. Ir ridenasi po stalčius žvakigalis su Kalėdų senelio barzda ir kiti memuarai. Dažnai sakau, kad pirktų smulkias dovanas, galėčiau kur nukišt, jei nepatiks. Suvenyrų oinene.
Planas. Nuperki pirmą dovaną. Pasimainai. Tada, tą, ką gavai, įteiki tam kitam, kurie nebendrauja. Ir sekantis. Svarbu su laiku įsitekti. žinau žinau, aukštasis pilotažas.
Galima nepirkti dovanos. Pirmam dovanotojui pasakyti, Kalėdų senelis šiek tiek vėluos. Ir antrą Kalėdų dieną pristatyti asmeniškai paskutinių mainų rezultatą. Pasilieki tik tai, kas iš tikrųjų tinka-patinka.
Žinau žinau. Tai asmeniška. Tai iš širdies. Turėtų būti. Daugumoj dabar estafetės: reikia ką nors bet ką.
Ar jūs tikrai tikrai niekada taip bjauriai nesielgiat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pati vertinu tik praktiškas dovanas. Jei nežinau, ko tiksliai žmogui reikia, dovanoju suvartojamus dalykus: vyną, šampaną, kavą, čekį į namų aksesuarų parduotuvę, į parfumerijos parduotuvę...ir pan. Na, jei jau kokią žvakę, tai išskirtinai gražią, įdomią, ir tam žmogui, kuris dažnai tas žvakes degina.
O pati visiems rėkiu visada, kad nepirktų man jokių dovanų, jei nežino, ko noriu. Tai visi jau aplink žino, arba paklausia, ko noriu.
Visada gaunu daug saldainių dėžių prieš Kalėdas, tai išnešioju siuvėjai, dantistei, kirpėjai biggrin.gif
Kažkaip tų suvenyrų nebegaunu jau seniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga retta: 23 gruodžio 2014 - 19:23
Bet gi aš apie kitus labai pagalvoju. Nenoriu žmogaus apkrauti jam nereikalingais, nepatinkančiais daiktais, kad iš mandagumo pasidėtų ir turėtų. Tikrai gyvenam taip, kad kai jau reikia, patinka, tai nusiperki.
Pvz. puodelių dovanojimo manijos. Puodelį aš renkuosi, kad būtų lengvas, patogus paimti, tam tikros formos, priimtino dekoro, sunku papasakoti, bet aš žinau, kokio noriu ir būna labai miela ir jauku, kai tokį išsirenku ir iš jo geriu arbatą. O ne iš "akcija-tiks". Buvo spintelių pravalymas, tai daug naujų sudovanotų nenaudotų puodelių suėjo senaties terminas.
Tai ir kitas žmogus taip pat turi savo mėgstamų dalykų ir velniam jam dar vienas kažkas. unsure.gif
Atsakyti