Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(M.K. @ 2014 12 30, 15:03)
mano skylėjas. Kaip sužinot ko jai trūksta

dažniausiai geležies ir kalio.
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 30, 15:42)
O pas mane dideles permainos,manau i gera puse  ax.gif  ismeciau ragalapi,nusipirkau Bolbitis heudelotii ir Cryptocoryne wendtii,ir dovanu gavau melaniju thumbup.gif bolbitis toks nemazas,visa kampa uzeme ir paslepe iranga,cryptocoryne ruda,grazi,zinau,kad megsta jau isivaziavusi akva su geru dumbletu gruntu,na bet paemiau 5 daigelius,tai taip pat nemaza kamputi apsodinau,dar juk anubis yra,tai augalu dabar visai padoriai,tik vienas kampas prieki tuscias ir saka nuoga,tai dar noretusi kokios samanos,kad dengtu dugna ir dali sakos g.gif. Filtras uraganu nekelia,matyt kempine apsinese ir viskas susireguliavo,su sviesa tie patys reikaliukai,bet kolkas nesuku galvos,nes augalai nereiklus apsvietimui smile.gif akvariumui jau 3 sav.,dumbliu nera,apsvietimas dega 10 val. su 3 val. pertrauka( 9-14 val. ir 17-22 val.),vanduo keiciamas karta per savaite po 30%, trasu nepilu,zuvys(gaidys,5 neoniukai,3 corydorus panda)seriamos saikingai karta per diena smile.gif jei ka darau ne taip,prasau patarti,pakomentuoti,apdergti... 4u.gif

Kad net ner del ko keiktis verysad.gif Paziesim kaip augs thumbup.gif
O gaidelio nenori i pora auksiniu pamainyt? bigsmile.gif (Pazistu motera kuri turbut butu visai nieko pries) biggrin.gif
Ramus jusu petuxas???
Pas katra lenka zoles pirkai???
----------------------
ACIU Kubilin!! 4u.gif
Atsakyti
Iš kalėdų stebuklo tikėjaus daugiau verysad.gif

Kažkais įsivaizdavau gerokai didesnę augalų masę ir ne tokią padriką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 30 gruodžio 2014 - 15:18
QUOTE(tiutiute @ 2014 12 30, 16:04)
bigsmile.gif  man irgi grazus  drinks_cheers.gif

tik... tas kaledu senis... hm... kas cia pas mus didelis "kico" nemegejas????? nu bet kaledos... viskas cia grazu  wub.gif

blink.gif Kur? Koks senis??? blink.gif Pas mane tas kur su maisu tai veluoja... Bet gal cia tik Tau sv. Mykolo APSIREISKIMAS??? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Norejau profu paklausto...cia albinosas? ax.gif :user posted imageHosted on Fotki:
Atsakyti
Ar galiu i akvariuma deti kamstine zieve? turiu uzsilikusiu gabaliuku,ant kuriu orchidejos augo orchidariume,tai kaip ir didelei dregmei,bet o kaip,jei i akvariuma tokia zieve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 30, 15:21)
blink.gif  Kur? Koks senis???  blink.gif  Pas mane tas kur su maisu tai veluoja... Bet gal cia tik Tau sv. Mykolo APSIREISKIMAS??? blink.gif  biggrin.gif

gal lotuliukas.gif

QUOTE(sineriuke @ 2014 12 30, 15:49)
Ar galiu i akvariuma deti kamstine zieve? turiu uzsilikusiu gabaliuku,ant kuriu orchidejos augo orchidariume,tai kaip ir didelei dregmei,bet o kaip,jei i akvariuma tokia zieve? g.gif

o kokiu tikslu ja deti? kad dregme palaikytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 30, 16:49)

Teoriskai gali, bet tikrai pamislyk ar tikrai reikia ir kaip Tu ta kamsti nuskandinsi g.gif
P.S. Visas plovimas, virinimas (su druska), mirkymas ir t.t. - pagal pacia pilniausia programa!!!!!
Atsakyti
Joa Kaledinis stebuklas nieko, bet...uz TV ideja gal visi 10, bet augalu su tokiu apsvietimu noretusi kitokiu...ta kripta is centro grusciau lauk, na ir vietoj valisneriju ar bent jau elodeju tikrai galima butu ko prabangesnio iveist g.gif turit kelma, o samanu tik pelia, beje ji visai fainai atrodo, tik turbut neilgam, reik pakarpyt bigsmile.gif
Zodziu galeciau pasiulyt samanele viena letai augancia, hedyotis, ir pteropus...letaeigiai, kompaktiski ir gana simpatiski.
QUOTE(tvini @ 2014 12 30, 16:33)
cia albinosas?

kad gal vadinamas "raudonas", albinosai gelsvi buna.
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2014 12 30, 15:33)
Norejau profu paklausto...cia albinosas?  ax.gif 

ne, čia ancitrus sp red.
albinosas labiau geltonas
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 30, 17:07)
ta kripta is centro grusciau lauk

Na, gal ne visai lauk, bet bent jau is centro, na ir viena ji kaip kareivis atrodo rolleyes.gif Jei ka, ju mazgiu irgi turiu bent kelias...
Atsakyti
Arvydai, respect thumbup.gif . ypač patiko raudonoji valisnerij lotuliukas.gif. Bet keisčiau ją į ką nors raudoną. Gyta mums kažko nereiklaus ir raudono parūpino.

Reineckė ir pas mane skylėjasi :-( . staurogyne vis dar mąsto, ką daryt, o blyxa gražiai žalia, nors ir nedidele.
Atsakyti