Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2014 12 30, 22:55)
Dabar esu jobavoj. Zodziu imsiu is visu ir viska ka tik duosit

ir ką ten veikiat toj joBavoj g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 30, 23:22)
Suprarau,galvojau,kad zieve labiau patiks,inai tokia grubleta,tai gerai uzsikabintu,o ant akmens galvojau,kad taip nesikabins,vis reiks rist g.gif

Net ir nekamstine zieve sunkoka nuskandint. Bet jei reikia tik dugne uzkast tada tikrai galima ar kuo nors prispaust, ar prie pacio pagalio koki svinini "inkara" prichimycint. Tik, kaip suprantu, virsutine dalis turi buti islindus, kad samana kabintusis? Tada dar ivertink ka darys melanijos! Joms toks "dangtis" gali tik vidutiniskai patikt: iskuis zemes ukiu beuzsiiminedamos ir isplauks tosis su visa samana. unsure.gif
Geriau, kad "karkasas" savaime skestu. Tiktu ar koks smiltainis, ar keramzitas, ar tiesiog paprastas, ismirkytas medgalis.
Pa mane tokiu keistu, per amzius susisluoksniavusiu kaip ir molio, ar upinio dumblo gabalu yra. (Pirmoj fotkej kruvele pirmam plane, o antroj "uola" prie kaires sieneles priglausta ir prie pat sv. Mykalojaus gabaliukas matosis). Kaimynas rado prie Nemuno iskasta zemsiurbes. Svoris tik ciut, ciut uz vandens didesnis, bet nei drumsciasi, nei tirpsta, nei ka. Viriau ir nieko. Luzta kaip papuves pagalys. Dalinasi kaip zerutis. Itin patinka visiems gyviams (iskaitant ir "blusas", kurias pagal paskutine versija vadinu "albinosinem dafniom" biggrin.gif ).
Toks visur tiktu! Tik as zioplas, kad mazai pasigriebiau kai dave (dar nezinojau ar tiks) ir nzn ar kaimynas dar neismete. Turejo tai daaaug. Bet pries kokius 3-4 metus. O rast "karjera",- abejoju ar daug sansu yra: gal 10 tukstanciu kilometru baidare nuirklavau, bet tokio darinio niekad nesu uztikes schmoll.gif Bent jau Lietuvoj tai nieko net panasaus.
P.S. Del viso pikto uzklausiu ar dar turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 31 gruodžio 2014 - 10:15
QUOTE(tvini @ 2014 12 30, 23:31)
Googlinau,siaip pasiskaitymui,ne del dauginimosi,tai jie dauginasi tik.laisvej,bet tipo dar ir veislynuose.... man dar iki j dauginimosi toli lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ancitrusai ir paprastam akve dauginasi. Jiems tik burbuliukus per skyleta plyta paderini ir jau suka lizdeli biggrin.gif O del pteriku nezinau. Bet matomai irgi ne tik laisvej, jei jau kokie tai veislynai yra cool.gif
Atsakyti
Supratau,aciu uz patarimus,ieskosim kazko skestancio 4u.gif
Na ka,gupiukas po nakties gyvas sveikas,gaidys jo nepuldineja,nekreipia demesio,tas kaip ponas po visa akva plaukioja,ne kaip kad neonai doh.gif patiko jis man visai,toks grazutis melynuodegis,jei ir toliau nesipes,tai bandysiu keis neonus i gupiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 12 31, 00:14)
ir ką ten veikiat  toj joBavoj  g.gif  biggrin.gif

Oh tas telefonas biggrin.gif amzinai kazkokios raides susimaiso nedasiraso ir pan. blush-anim-cl.gif
tqisaus: "Jonavoj". Laukiu nauju metu
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 12 31, 14:04)
Oh tas telefonas biggrin.gif amzinai kazkokios raides susimaiso nedasiraso ir pan. blush-anim-cl.gif
tqisaus: "Jonavoj". Laukiu nauju metu

biggrin.gif Nexylai pasitaise! thumbup.gif
Atsakyti
Ogogo, kokie jus aktyvus, kiek priraset.

Biski neturejau laikooo nei prisijungti, nei kazka kita biggrin.gif

Nu ka, termosa nusipirkau is maxes papigiai.. Nebandziau atsukti ir paziureti i kakleli. Va dabar atsukau ir boze boze boze. SIAURAS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip ten "sugrusti" zuveliokus ar kitus gyvius? biggrin.gif PAskui istraukti (ispilti, ka ten istraukti biggrin.gif). Et. Siaip turbut geriau butu kazkoks termosas maistui, kur buna. Bet manau kaina kadziosis tokio "gerio" biggrin.gif

ARVYDAI, man tas TV tikras maziuko akvuko pvz. smile.gif Iki augaleliu vaizdo gero it siaip bendro vaizdo maniskiam toli toli toli toli.... toli.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 12 31, 20:05)
Ogogo, kokie jus aktyvus, kiek priraset.

Biski neturejau laikooo nei prisijungti, nei kazka kita biggrin.gif
Nu ka, termosa nusipirkau is maxes papigiai.. Nebandziau atsukti ir paziureti i kakleli. Va dabar atsukau ir boze boze boze. SIAURAS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip ten "sugrusti" zuveliokus ar kitus gyvius? biggrin.gif PAskui istraukti (ispilti, ka ten istraukti biggrin.gif). Et. Siaip turbut geriau butu kazkoks termosas maistui, kur buna. Bet manau kaina kadziosis tokio "gerio" biggrin.gif
ARVYDAI, man tas TV tikras maziuko akvuko pvz. smile.gif Iki augaleliu vaizdo gero it siaip bendro vaizdo maniskiam toli toli toli toli.... toli.

Ner to gero kas neiseitu i bloga! (Ir atvirksciai). Bent litais atsikratei!! thumbup.gif
Tilps lotuliukas.gif . Krevetkes gi centimetro dydzio (maksimum dvieju) tai svarbiau ne ar tilps, o ar ju pas Tave kas nors nesues. Didesniu negaliu atiduot bo tik 5 turiu ir tai yra mano "motinine banda". Ir vobsce pas mane viskas miniatiuriska, tai kuo siauresnis kakliukas - tuo geriau biggrin.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane tas vienas gupinas.

Siaip jei buciau zinojus del kreveciu daugiau, butu buve viskas kitaip doh.gif

Tad realiai dabar tokiam apmastyme esu. Naujo mini bliuduko neturiu ir dar biski atsidedu pirkiniuka velesniam laikui (nes galvoju gal gupyna pasidaryti :/). Man didesnis rupestis augaleliai smile.gif Noris daug ir gerai auganciu. Stebuklingas noras lotuliukas.gif Naujokeliams tinkanciu aisku smile.gif ... Tos mano netikros elodejos nunyks. T.y., nunyks ju senos dalys. Kur leidzia naujjesnius ugliukus, tai ir lapukai trumpesni, "stambesni", zalesni. O tos senos sakeles tokios lievos g.gif Bet tegu leidzia ugliukus, kol dar leidzia. Galu gale gal uzsiveisiu svieziu ir nenukepusiu.

Siaip kiek nete ziurejau, kitiems bujote bujoja ir vis ravi ravi savo akvukus. O as? biggrin.gif nesulaukiu, kada uzaugs biggrin.gif
O valisnerija ir greit auganciu, nelepiu? Reiktu man jos tada smile.gif Man tokia zole paprasta zavi kazkuom.
Atsakyti
Uzaugs. Maskva irgi ne is karto statesi. Aisku, is mano TV apzeldint 25 litru nesisviecia, bet duosiu kokiu 3-4 rusiu ir auginkis sau palengva. Ner kur striosintis; dar net neaisku ar viskas pas Tave bujos. Buna, kad lyg ir viskas gerai, o neauga ir nors nusisauk. (Pa mane PVZ vysnia niekaip neuzsikabina) schmoll.gif
Galima ir jau dideliu prisipirkaliot, bet, vienas dalykas - brangu, o kitas - idomiau kai pats uzsiveisi rolleyes.gif
O krevetkes galiu palaikyt kol didesnes pataps. Sitos panasiai poros menesiu, bet ko tai letai riebeja. Gal dar labiau nenuskursiu jas beserdamas... Jau nebeber kur ir skurst... biggrin.gif
Papildyta:
Ai, ir savo rezervini akva galiu paskolint. Tik jis reminis, negrazus ir nzn ar nepradejo varvet palepej betunodamas. Panasiai 15 litru. Dar savo gamybos sildytuva turiu. Bet tas gali but per stiprus 15-ai ir nesireguliuoja. Daugiau g.gif Gal viskas. Niu dar mazai grunto ir kazkokiu kriaukliuku kazkur buvo
Atsakyti
SU ARTEJANCIOM SV. VELYKOM ir 2016-aisiais!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(Blin,- akyse senstam) blink.gif
---------------
Nieko, dab bus oziu metai tai ziurkem, man, gaidziams ir kitiems drakonams (nes skiautere iki pat subines) nusimato sekasas rolleyes.gif
---------------
Niu paburbuliuokim idant per Ozka dumbliu isvengtumem drinks_cheers.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 01, 02:56)
SU ARTEJANCIOM SV. VELYKOM ir 2016-aisiais!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
(Blin,- akyse senstam)  blink.gif

Na kai persokat du metus i prieki,tai isties akyse lotuliukas.gif
Su naujais 2015-ais metais visus! 4u.gif
Atsakyti