QUOTE(kvyka @ 2015 01 02, 18:50)
Siaip tik cia ir supratau (sitam forumiuke, is Arvydo), kas tom keistom gupem budavo. Ogi skolioze. O tokiu skolioznikiu ir pardavijena nemazai

Tarp kitko, is mano per para nudvesusiu 2 gupiu (kurias persaldziau is durnumo ir skubejimo

) viena man rods ir buvo skoliozine. Patinelis maziukas, su didele uodega ir jau toks sulinkes. Per stuburiukas lyg siek tiek perlauztas ir uodega nusvirus. Toki kolioznika turejau ir senam akvuke. Bet maniau, kad sunki uodega, net nesidomejau kas , kaip ir kodel

Kita kart, jei pardej pikrkciau, tai jau tikrai neleisciau tokio deti
Cia pardavejui pretenziju neturetu but

Jis nezino apie ta liga.

Kitaip nesudintu firmos vardo ir neparduotu.

O ir pirkejas nieko nemato

Tik parsinesus ir kai koks nors neisvengiamas stresiukas (gaudymas, pergabenimas, kitoks vanduo, temperatura ir pan.) pasidaro tada simptomai ir islenda. Ir nieks nekaltas; tiesiog VISOS gupijos jau savyje turi ta uzkrata. Bet jos atperka grazumu ir vislumu! (Visai kaip svetimos moteriskes)

Ui, kazkur nupjoviau i sapnus
Norejau sakyt, kad Tu skoliozes net nematei ir nurodyt mano (laikinai) ignoruojamos mergicos fotke kur rode gupiniene su dideliu pilvu, bet objektyvas netycia uzkabino ir pro sali plaukianti, kaip zenklas "POSUKIAI" sumaitota vaikina. Ziaurokas vaizdelis. Bet seimininke tik del uzsitesusio nestumo abejojo. Nors ir tos nestukes uodega gerokai uzluzus buvo. O dabar sako, kad gupinas atsigavo. Bet jin visuomet kliedi, tai tuoj pasakys, kad uzkase pernai, o dab toj vietoj raudonieji serbentai balkone... tiesiog ner kur det. Ir braskes!
Kaip sakoma: "Sere, ar jums su spaga i sikna durt, ar geriau su braskiu uogiene snuki istept"?
Aba: Jums, porucike, kava i lova ar da nu jevo naxuissss"
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 02, 18:52)
Ziurinejaus as cia magnetinius stiklo valytuvus,yra visoki dydziu,formu,neskestantys,ivairi kaina... yra net labai sakyciau nepigiu,o turgui ir visai nebrangiu

ar yra skirtumas kokybes,ar tie brangesni tikrai geresni?kuom? Ar cia velgi moki uz firmos varda
Ismesk is galvos!! Su sikamu popierium geriau nusveisi negu su "Ferari" valytuvais. O geriausiai tai su indu plovimo kempinyte.
Sineriuk, nebuk durnas!! NEPASIDAVINEK REKLAMAI!! Kitaip uhuhu kaip pyksimes
Baisu?????