Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Cile ir Kubilina turbut tures ka patart. O ir kitos gal zinosit, nes klausimas labai panasus i elodeja.
Padaviau sviesos ir vandenuko tai per pora dienu heteranthera "Z" biggrin.gif mase ilgiausiu saknu isleido. (Pumpurai dar nepergeriausiai susiformave, bet kai kur jau yra). Anksciau tik pasidauginau kiek mazdaug man tu augaliuku reikia ir nuskabydavau kitas sakneles ibo jos prastokai atrodo. Tai kai sau dariau tai nieko, o kai dabar ruosiu porcija padovanojimui tai... Kaip nupest flenciuka taip, kad jis su saknele liktu?? g.gif
Keleta kartu pavyko taip atgnybt net motininio stiebo nesuzalojant, bet ne visuomet schmoll.gif Ir jau pamirsau buda kuriuo pavykdavo unsure.gif
Elodeja tai tiesiog karpau ties saknele ir psio. Ta irgi turbut butu galima mandagiau atidalint, bet kai priauga daug atzalu - negaila ir pagrindini stieba esmingai nutrumpint ax.gif O tos "Z" tokios gleznos ir reteja jei jas baisiai kankini. (Tiksliau reteja jei ju nejudini. Tik viskas dideja. O tai irgi yra negerai) schmoll.gif
Ka patarsit? 4u.gif Tik dar atsizvelkit, kad ir mano rankos siaubingai tirta; ypac kai koki delikatu dalykeli reik sugrabaliot drinks_cheers.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 02, 11:30)
Supratau,o kaip yra su patinu ir pateliu santykiu? Skaiciau,kad vienam patinui 2 pateles,nes kitaip gali uzvaikyt patinai pateles,bet ar tiesa?nesinori pateliu daugiau nei patinu verysad.gif

Panasiai taip ir yra. Dargi ne tik pateles, bet ir vienas kita vaiko. Ir jei patelei nieko blogo nepadaro, tai kitam vaikinui gali ir vuodega patrumpint. Tik jei bus daug pateliu - visiskai nereiskia, kad jau tada tai bus TAIKA biggrin.gif
Jei zadi daug gupkiu prisileist tai tegul buna po vienodai. Kazkodel man atrodo, kad gupinai nieko nebaige tad skaiciuot nemoka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vo dar ka apie gupkes prisiminiau! Tas santykis 2 patelkos patinui gali buti kiles is to dundukisko nauju rusiu veisimo. Talmude yra labai tiksliai nurodyta kiek patinu ir kiek pateliu gims esant vienokiam ar kitokiam lyciu santykiui. (Te dar ir nuo vandens parametru priklauso, bet nesvarbu. Nesigilinkim). Tarkim "tikslumas" duotas toks: gims 74 patinai ir 36 pateles. (Cia tik pavyzdys, o ne realus skaiciai). Neisivaizdinu kaip taip suskaiciuota, bet juk pakankamai ispudingas tikslumas?!!
Tada gupyna reiktu rinkt po 1 zuvi is vis skirtingu akvariumu. Cia, kad kuo veliau prasidetu kraujomaisa.
Nuo saves pridesiu, kad taip rankiojant zuvytes neisvengiamai ir skolioze (tokia bjauri, specifine liga) atkeliaus. Aisku, gali ir visa buri perkant bacila parsivezt. Na, jau laimes dalykas, nes uzsikretusios gupkes nebutinai suserga, o uzkrata vis tiek turi ir kitoms perdavineja. Kai jau pasimato simptomai - ko ne visas zuvis tenka utilizuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 02 sausio 2015 - 11:22
Supratau,aciu;)
Atsakyti
Nu bet mano gupinas po siai dienai kaip karalius. O tiek gupiju pergyveno. Ir skoliozininku porele ir dar viena neaiskia. Kazkaip negalioja kad visus uzkrato
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 02, 15:42)
Nu bet mano gupinas po siai dienai kaip karalius. O tiek gupiju pergyveno. Ir skoliozininku porele ir dar viena neaiskia. Kazkaip negalioja kad visus uzkrato

Jei moketum skaityt, tai pastebetum, kad tekste yra ir "ko ne". O kad gupino laiku nenukanalizavai tai visiskai nereiskia, kad uz pusmecio viso akvo nenukanalizuosi verysad.gif
Ir vobsce Tavo "patirtim" remtis... riebiau negu tuscias ramsas. O patarinet esi linkus tik DIEVE DUOK! Pas Tave tai filtras uraganus kelia, tai (uz pusvalandzio) jau mirtinai uzsikimses. Bet Tu jau net nebeprisimeni ka pries 5 minutes rasei...
Soriukas, Eri, bet is Taves akvariumistes NEBUS verysad.gif Patart tai lyg ir patariam, bet kai viskas eina kaip i siena... ciort znajet ar ne geriau butu tiesiog ignora uzmest g.gif Nu gaila teksto, jei ant jo vis tiek skersas padetas. Susidaro toks ispudis, kad Tau kur kas svarbiau belenko paklaust (aba uzdeklaruot), o ne atsakyma gaut. Deje, bet tai netgi visiskai nejuokinga 4u.gif
Atsakyti
Temoje skelbiama kad dikskutuojam ir dalinanes patirtim o ne koliojam kiekviena atejusi. As viska prisimenu ir ne tik 5min intervalu. O kad jums demesio trukumas (o gal mandaguko) tai ne mano bedos.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 02, 16:54)
Temoje skelbiama kad dikskutuojam ir dalinanes patirtim o ne koliojam kiekviena atejusi. As viska prisimenu ir ne tik 5min intervalu. O kad jums demesio trukumas (o gal mandaguko) tai ne mano bedos.

TEMOJE taip neskelbiama!!! O, be to, ir tas kas tarp eiluciu skaito gali staiga imt ir patiket Tavo "patirtim". Tada jau visi srebsim ir dar didelis klausimas ar iskabinsim ta kose. (Bent jau nuostoliu tai iki klecku apsemta ir dar daugiau bus). Bet Tau juk nusisikt, kad kita zmogu apmelavai? Tu juk jau kita versija-kliedesi buri, o ana senai uzmirsus. Ania?? bigsmile.gif Regis net pati nesupranti, kad butent taip ir yra.
Nesu traumatologas, bet speju, kad tatai gali buti netgi tam tikra liga nuo dazno galvos trankymo i tanko viksra aba zaporoziecio kondicionieriu g.gif
P.S. Del viso pikto dedu (laikina) ignora ir linkiu, kad visokeriopai sektusis 4u.gif
Atsakyti
Uzsienieciu ekskursija Jeruzalej nuveze prie Raudu sienos. Islipa. Ziuri. Zydas meldziasi. Prisigretina:
- Labas. Ka cia darai?
- Su Viespaciu snekuosi.
- Ilgai stovi...
- 30 metu kasdien po 6-ias valandas.
- Vo blin! Ir ko prasai??
- Nuuu, visokiu gerybiu, bet dazniausiai tai pinigu blush2.gif
- Ir?... bigsmile.gif
- ... kol kas tai siena kaip siena
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 02, 13:07)
Nuo saves pridesiu, kad taip rankiojant zuvytes neisvengiamai ir skolioze (tokia bjauri, specifine liga) atkeliaus. Aisku, gali ir visa buri perkant bacila parsivezt. Na, jau laimes dalykas, nes uzsikretusios gupkes nebutinai suserga, o uzkrata vis tiek turi ir kitoms perdavineja. Kai jau pasimato simptomai - ko ne visas zuvis tenka utilizuot  unsure.gif

Siaip tik cia ir supratau (sitam forumiuke, is Arvydo), kas tom keistom gupem budavo. Ogi skolioze. O tokiu skolioznikiu ir pardavijena nemazai doh.gif Tarp kitko, is mano per para nudvesusiu 2 gupiu (kurias persaldziau is durnumo ir skubejimo biggrin.gif ) viena man rods ir buvo skoliozine. Patinelis maziukas, su didele uodega ir jau toks sulinkes. Per stuburiukas lyg siek tiek perlauztas ir uodega nusvirus. Toki kolioznika turejau ir senam akvuke. Bet maniau, kad sunki uodega, net nesidomejau kas , kaip ir kodel doh.gif Kita kart, jei pardej pikrkciau, tai jau tikrai neleisciau tokio deti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 02 sausio 2015 - 17:52
Ziurinejaus as cia magnetinius stiklo valytuvus,yra visoki dydziu,formu,neskestantys,ivairi kaina... yra net labai sakyciau nepigiu,o turgui ir visai nebrangiu g.gif ar yra skirtumas kokybes,ar tie brangesni tikrai geresni?kuom? Ar cia velgi moki uz firmos varda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 02, 19:50)
Siaip tik cia ir supratau (sitam forumiuke, is Arvydo), kas tom keistom gupem budavo. Ogi skolioze. O tokiu skolioznikiu ir pardavijena nemazai  doh.gif  Tarp kitko, is mano per para nudvesusiu 2 gupiu (kurias persaldziau is durnumo ir skubejimo biggrin.gif ) viena man rods ir buvo skoliozine. Patinelis maziukas, su didele uodega ir jau toks sulinkes. Per stuburiukas lyg siek tiek perlauztas ir uodega nusvirus. Toki kolioznika turejau ir senam akvuke. Bet maniau, kad sunki uodega, net nesidomejau kas , kaip ir kodel  doh.gif  Kita kart, jei pardej pikrkciau, tai jau tikrai neleisciau tokio deti  doh.gif

O skolioze kuom dar pasireiskia?kaip elgiasi zuvis?ji uzkreciama? Ar yra koks gydymas? Ar tik gupiams budinga liga? Sergantys gali ilgai gyvent ar greit i roju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 02, 18:50)
Siaip tik cia ir supratau (sitam forumiuke, is Arvydo), kas tom keistom gupem budavo. Ogi skolioze. O tokiu skolioznikiu ir pardavijena nemazai  doh.gif  Tarp kitko, is mano per para nudvesusiu 2 gupiu (kurias persaldziau is durnumo ir skubejimo biggrin.gif ) viena man rods ir buvo skoliozine. Patinelis maziukas, su didele uodega ir jau toks sulinkes. Per stuburiukas lyg siek tiek perlauztas ir uodega nusvirus. Toki kolioznika turejau ir senam akvuke. Bet maniau, kad sunki uodega, net nesidomejau kas , kaip ir kodel  doh.gif  Kita kart, jei pardej pikrkciau, tai jau tikrai neleisciau tokio deti  doh.gif

Cia pardavejui pretenziju neturetu but schmoll.gif Jis nezino apie ta liga. schmoll.gif Kitaip nesudintu firmos vardo ir neparduotu. schmoll.gif O ir pirkejas nieko nemato schmoll.gif
Tik parsinesus ir kai koks nors neisvengiamas stresiukas (gaudymas, pergabenimas, kitoks vanduo, temperatura ir pan.) pasidaro tada simptomai ir islenda. Ir nieks nekaltas; tiesiog VISOS gupijos jau savyje turi ta uzkrata. Bet jos atperka grazumu ir vislumu! (Visai kaip svetimos moteriskes) wub.gif Ui, kazkur nupjoviau i sapnus bigsmile.gif
Norejau sakyt, kad Tu skoliozes net nematei ir nurodyt mano (laikinai) ignoruojamos mergicos fotke kur rode gupiniene su dideliu pilvu, bet objektyvas netycia uzkabino ir pro sali plaukianti, kaip zenklas "POSUKIAI" sumaitota vaikina. Ziaurokas vaizdelis. Bet seimininke tik del uzsitesusio nestumo abejojo. Nors ir tos nestukes uodega gerokai uzluzus buvo. O dabar sako, kad gupinas atsigavo. Bet jin visuomet kliedi, tai tuoj pasakys, kad uzkase pernai, o dab toj vietoj raudonieji serbentai balkone... tiesiog ner kur det. Ir braskes!
Kaip sakoma: "Sere, ar jums su spaga i sikna durt, ar geriau su braskiu uogiene snuki istept"? bigsmile.gif
Aba: Jums, porucike, kava i lova ar da nu jevo naxuissss" bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 02, 18:52)
Ziurinejaus as cia magnetinius stiklo valytuvus,yra visoki dydziu,formu,neskestantys,ivairi kaina... yra net labai sakyciau nepigiu,o turgui ir visai nebrangiu g.gif ar yra skirtumas kokybes,ar tie brangesni tikrai geresni?kuom? Ar cia velgi moki uz firmos varda g.gif

Ismesk is galvos!! Su sikamu popierium geriau nusveisi negu su "Ferari" valytuvais. O geriausiai tai su indu plovimo kempinyte.
Sineriuk, nebuk durnas!! NEPASIDAVINEK REKLAMAI!! Kitaip uhuhu kaip pyksimes blink.gif
Baisu????? bigsmile.gif
Atsakyti