Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(j235 @ 2015 01 06, 00:33)
Reikia jūsų pagalbos  4u.gif Gal kas galėtų patarti kaip atskirti kuri žuvytė patinas kuri patelė?

Pas jus pecilijos, tai tie "kardeliai" uodegos nieko nereiskia...reik ziuret apatini "analini" peleka - pas patele priauges prie pilvo trikampis, o pas patinus smailas...nelabai cia ka sekas iziuret toj fotoj.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 00:08)
Patyciukai prasidejo??? bigsmile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
Nieko, piligrimai i visur isnesios  drinks_cheers.gif

liezuvis.gif eilinė perestrojka akvariume, nebetelpa biggrin.gif . Ir echinodoruso pievos liko, ir tų, kur Gyta davė biggrin.gif
Atsakyti
Panasiau i 2 patinus. Tiesiog pastebekit ar per daug nesimusa (tai dar ir nuo akvo dydzio siek tiek priklauso) ir tegul sau kol kas buna. Jei jau vaikysis,- tada viena patina teks kam nors padovanot  4u.gif

Ačiū, stebėsim 4u.gif Akvo dydis 125L. O jei dar kelias pateles įsigijus, nes kol kas turiu tik šitas tris ir 10 gupių jauniklių. Ar jas geriau po dvi laikyti?
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 01 06, 01:10)
Pas jus pecilijos, tai tie "kardeliai" uodegos nieko nereiskia...reik ziuret apatini "analini" peleka - pas patele priauges prie pilvo trikampis, o pas patinus smailas...nelabai cia ka sekas iziuret toj fotoj.

Ačiū 4u.gif Apžiūrėjau akve - tikrai ta didesnė patelė, o tie du maži patinai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 00:54)
Tai maaaza kuoksteli zolytes Monosolenium tenerum (del veisles) galeciau atgnybt ir kriptos paieskociau. (Nors pastarosios vargu ar bus tinkamas gabalas priauges). Dar galiu stiebeli elodejos ir Heteranthera zosterofilia jau su miniatiurinem saknelem istraukt.
Tik pas mane ir tu "albinosiniu dafniu", ir kazkokiu nelabai aiskiu krabu vis dar yra. Ir nematodo gali but. O kur jie kiausinius deda tai as NE-ZI-NAU  schmoll.gif  Jei pasirysi - ko gero teks pakarantinuot  g.gif
P.S. Uz tai jokio dumblio anei piktu sraigiu diena su ziburiu nerastum  ax.gif

Tai i saratuka palaikyt prie lango kokiai savaitei su sildituvu gal nesunyktu:) seip monosolenium tenerum ir Heteranthera zosterofilia butu fainai:)
Atsakyti
QUOTE(j235 @ 2015 01 06, 01:16)
Ačiū, stebėsim  4u.gif Akvo dydis 125L. O jei dar kelias pateles įsigijus, nes kol kas turiu tik šitas tris ir 10 gupių jauniklių. Ar jas geriau po dvi laikyti?

Pateliu gali buti daugiau negu vaikinu.
Bet Tu labiau Cile tikek, nes as tikrai labiausiai pagal uodegas ziurejau blush2.gif Cile akvu pardej dirba tai geriau ismano lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Egyda @ 2015 01 06, 01:21)
Tai i saratuka palaikyt prie lango kokiai savaitei su sildituvu gal nesunyktu:) seip monosolenium tenerum ir Heteranthera zosterofilia butu fainai:)

Kada cia dabar ravesiu??? g.gif g.gif g.gif
Mazi tie augaliukai, bet didesniam akve gal sparciau uzsiveis smile.gif
Atsakyti
[/quote]
Tai nors flenciukus turet o poto po biski:) tai kad ir pas mane mazas 58l smile.gif as tai ragalapio visnes tikrai tureciau gal dar kaska jai reik:)
Atsakyti
[quote=Egyda,2015 01 06, 01:45]
[/quote]
Tai nors flenciukus turet o poto po biski:) tai kad ir pas mane mazas 58l smile.gif as tai ragalapio visnes tikrai tureciau gal dar kaska jai reik:)
[/quote]
Niiii, man nieks netilps schmoll.gif O dar is Ciles esu visokiu gerybiu uzsigrobes tai... Tik ir tyxarinu kada ji arciau manes atsitarabaskins. Reik vietos per ta laika paorganizuot cool.gif
Beje, tropikai tropikais, o pastebeta, kad ne tik ragalapis vasara kur kas geriau bujoja negu kai lauke salta. Raso, kad net zvejyba bus "turiningesne" jei ta diena akvariumo zuvytes geriau eda. Lyg ir nieko bendro mano "televizorius" su Sartu ezeru neturi, bet... ax.gif Vienok zvejyboj zuvis - ne pats svarbiausias atributas. Ania? drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 10:14)
, bet... ax.gif Vienok zvejyboj zuvis - ne pats svarbiausias atributas. Ania?  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, kiek galeciau apie tas zvejybas papasakoti, kuriose zuvis buvo ne pats svarbausias atributas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 06, 11:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi, kiek galeciau apie tas zvejybas papasakoti, kuriose zuvis buvo ne pats svarbausias atributas  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nepasakok schmoll.gif Vis tiek niekas nepatikes schmoll.gif Moteru i zvejyba (kaip ir i laivus) nieks nejama schmoll.gif Ibo jos aba zuvis baido, aba siaip kokia nors nelaime uztraukia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 06 sausio 2015 - 11:02
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 12:00)
Nepasakok  schmoll.gif  Vis tiek niekas nepatikes  schmoll.gif  Moteru i zvejyba (kaip ir i laivus nejama)  schmoll.gif  Ibo jos aba zuvis baido, aba siaip kokia nors nelaime uztraukia  verysad.gif  bigsmile.gif

Oi Arvydai ima moteris ir dar kaip ima... aisku dazniausiai i zvejybas vaziuoja meiluzes, nes zmonos miega namie lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na o as i zvejybas vazineti pradejau su savo teciu kai man tebuvo vos keli metukai, kai jau paaugau vaziuodavau tada su savo amzinaatelsi seneliu, kai pradejo rupeti bernai , va tada su seneliu zvejybas nutraukiau, nes buvo geda pries bernus su botais, katiliuku ir meskere nuo autobusu stoties per Panevezio centra zigiuoti viduridieni lotuliukas.gif lotuliukas.gif O va dabar, atejo laikas, kai vaziuoju su vyru ir draugais ir savo dukrele vezu i zvejyba lotuliukas.gif zodziu itariu, kad zvejyba mane lydes iki mirsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 06 sausio 2015 - 11:11
Tikiu tik ta vieta, kad bernai rupes kol mirsi mirksiukas.gif
P.S. Gal dar kailiniai... Irgi rupes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 12:19)
Tikiu tik ta vieta, kad bernai rupes kol mirsi  mirksiukas.gif
P.S. Gal dar kailiniai... Irgi rupes blush2.gif

Ne bernai, o vyras mirksiukas.gif
O zvejyba, tai man ji tikrai neberupi, netgi neidomi, tik va, kad zvejojanciu salia vis pasitaiko lotuliukas.gif
O kas del kailiniu, tai jaigu moterei jie nerupi, tai verta pamastyti, ar jai viskas gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti