Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(kristutex @ 2015 01 06, 12:30)
Ne bernai, o vyras  mirksiukas.gif
O zvejyba, tai man ji tikrai neberupi, netgi neidomi, tik va, kad zvejojanciu salia vis pasitaiko  lotuliukas.gif
O kas del kailiniu, tai jaigu moterei jie nerupi, tai verta pamastyti, ar jai viskas gerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Teoriskai cia nieks viens kitam nemaiso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 12:35)
Teoriskai cia nieks viens kitam nemaiso  4u.gif

Nors NE! schmoll.gif Vis tiek Tu vyrui "zuvis" baidai doh.gif
-------------------------
O kur panevezieciai zvejoja?
Kaune vandens daug, bet laimikiai tradiciskai menki. Pavaziuot ar link Jesios aukstupio, ar link hidroakumuliacines, ar dar kur toliau reikia.
Viens musu medziotojas pernai i Nemuno zemupi savaitgaliui stintu vaziavo. Toks megejas drinks_cheers.gif . Su draugais; visi trys tokie patys drinks_cheers.gif Parsiveze 4 stintas lotuliukas.gif Paskaiciavo, kad su viskuom viena stinta jam kainavo 67 litus ir 12 centu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu dabar pasibedavosiu as jums biskeli blush2.gif
Buvo apleistas akvariumas be augalu, tik keli neonai plaukiojo, du mazi samukai, vienas didesnis, dyyydeli dyyydeli du rykliniai samai ir dydeli du ciulpikai... Na ka, sumasciau viska keisti ir uzsiimti akvariumo sutvarkymu ir atgaivinimu, nes uzsimaniau augalu daug, kad butu grazu i akva ziureti... Pirmiausia atidaviau tuos du ryklinius samus, tada prisipirkau agalu, prisisodinau, ziuriu man tie ciulpikai dydeli rauna augalus, atidaviau ir juos... liko augalai, nepiktybiniai samukai trys, keli neonai ... nu tuscia kazkaip, nulekiau nusipirkau dar 20 neonu, du sidabrinius kazkokius baltus skaliarus, ir dar kazkokias 4 zuveles... pradejo dygti augalai, jau kaip ir laimes daug man, o gi ziuriu ir nesuprantu..., tik augalas isleidzia lapelius naujus, akimirka ir nera ju, pasirodo skaliarai uzkandziauja naujais mazuciais lapeliais... doh.gif Nu Jus man dabar durnai pasakykit... kaip pas kitus akvariumuose kur pilna ziauriai graziu dideliu augalu, plaukioja skaliarai... Nu as nesuprantu ar cia man vienai taip nesiseka ar kas cia yra ... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 06, 12:52)
Nors NE!  schmoll.gif  Vis tiek Tu vyrui "zuvis" baidai  doh.gif
-------------------------
O kur panevezieciai zvejoja?
Kaune vandens daug, bet laimikiai tradiciskai menki. Pavaziuot ar link Jesios aukstupio, ar link hidroakumuliacines, ar dar kur toliau reikia.
Viens musu medziotojas pernai i Nemuno zemupi savaitgaliui stintu vaziavo. Toks megejas  drinks_cheers.gif . Su draugais; visi trys tokie patys  drinks_cheers.gif  Parsiveze 4 stintas  lotuliukas.gif  Paskaiciavo, kad su viskuom viena stinta jam kainavo 67 litus ir 12 centu  biggrin.gif  biggrin.gif

Vyras mano ne zvejys thumbup.gif , tai praktiskai as jam tik meiluzes galiu baidyti lotuliukas.gif
O su biciuliais vaziuojame dazniausiai prie Čičirio ezero, arba prie Zarasu ar Ignalinos ezeru, zodziu ten kur yra geros grazios sodybos su komfortu zmonoms ilsetis lotuliukas.gif
Ir aisku i savo sodybele dazniausiai traukiame kuri randasi prie Milaikiskiu maziuko ezeriuko, i Anyksciu puse vaziuojant, tai ten linais rukytais ir keptais dziaugiames thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 06, 12:55)
pasirodo skaliarai  uzkandziauja naujais mazuciais lapeliais...  doh.gif Nu Jus man dabar durnai pasakykit... kaip pas kitus akvariumuose kur pilna ziauriai graziu dideliu augalu, plaukioja skaliarai... Nu as nesuprantu ar cia man vienai taip nesiseka ar kas cia yra ... doh.gif

Nieko nuostabaus. Kaip ne kaip, o skaliarai yra ciklai. Jie tik kol mazi gerieciai, o paskui prigimtinis charakteris prabunda.
Megink dasert juos nuplikyta salota. (Skaliarkes gudrios, tai turetu suprast kas prie ko).
Bet irgi abejotina, nes skaliarai augalus niokoja ne tiek del maisto, kiek del jiems vieniems suprantamos "tvarkos". Tiesiog ne tiek eda, kiek rauna. Net ir druti augalai nevisuomet atlaiko. unsure.gif
Atsakyti
Mano 7 dikti skaliarai neėdė nei vienos žolės, kol neįsodinau taip ilgai ieškotą lotosiuką. Džiaugiausi neilgai-iš tų rausvų salotų liko tik stiebai ir šaknys. verysad.gif Teks lotosus auginti kitam akvariume, nes skaliarų nežadu atsisakyti.
Čia visi demonstravo savo akvukų grožius. Įdedu ir aš savo antikvarinio senelio nuotraukytę. Kadangi apšvietimas paprasta stalinė lemputė 60W, tai viskas gelsvokai atrodo. Bet gera naujiena, kad mano taupymas naujam akvariumui duoda apčiuopiamų vaisių. Vasarą tikrai bus naujų vaizdų naujam akve. Buvo:

.user posted image

Dabar:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 01 06, 14:35)
Mano 7 dikti skaliarai neėdė nei vienos žolės, kol neįsodinau taip ilgai ieškotą lotosiuką. Džiaugiausi neilgai-iš tų rausvų salotų liko tik stiebai ir šaknys.  verysad.gif  Teks lotosus auginti kitam akvariume, nes skaliarų nežadu atsisakyti.
Čia visi demonstravo savo akvukų grožius. Įdedu ir aš savo antikvarinio senelio nuotraukytę. Kadangi apšvietimas paprasta stalinė lemputė 60W, tai viskas gelsvokai atrodo. Bet gera naujiena, kad mano taupymas naujam akvariumui duoda apčiuopiamų vaisių. Vasarą tikrai bus naujų vaizdų naujam akve. Buvo:

Grazu 4u.gif
Nu va man jau irgi gaila skaliarus atiduoti, nu bet pykta, tai juodai ant ju doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Norėčiau jungtis prie jūsų temos.Turiu 11 l akva,jame kol kas tik auksinė žuvelė 4u.gif .Planuojame jai prie draugijos kokia kitą įmesti.
Galėsiu įkelti nuotraukų savo raudenkepuraitės flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 06, 17:10)
Labukas,
Norėčiau jungtis prie jūsų temos.Turiu 11 l akva,jame kol kas tik auksinė žuvelė  4u.gif  .Planuojame jai prie draugijos kokia kitą įmesti.
Galėsiu įkelti nuotraukų savo raudenkepuraitės  flirt.gif

Va dabar tai gausit bart nuo visu biggrin.gif pries perkant zuvyte pasiskaitykit kiek litru akvariumo reikia auksinei zuvelei mirksiukas.gif o pamatyti tai man labai smalsu,kuo daugiau foto,tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
Cia berniukas ar mergaite?
user posted image

o cia maniskis akva, tik fotografuot nelabai gaunas sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandia: 06 sausio 2015 - 15:34
Aira2 neklauso, jau auksinių temoje buvo rašyta, kad auksinei toks litražas netinkamas, bet tada parašė Arvydas, kad galima laikyt.. Nu ir perkalbėkit dabar vaiką, kad klaidos nedarytų..
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 06, 16:36)
Aira2 neklauso, jau auksinių temoje buvo rašyta, kad auksinei toks litražas netinkamas, bet tada parašė Arvydas, kad galima laikyt.. Nu ir perkalbėkit dabar vaiką, kad klaidos nedarytų..

Viena galima!! (As filme maciau) bigsmile.gif Beda ta, kad Aura nori visa ferma uzsiveist, o girdi tik tai, ka nori girdet biggrin.gif PVZ niekaip neisgirsta, kad auksine zuvele ir akvariumas neturi nic nieko bendro schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šitų karpių (auksinė žuvelė priklauso jų genčiai) negalima laikyt tokioj mažoj talpoj schmoll.gif pagal rūšį akvariumo dydis skiriasi, bet net ir mažesnėms (pvz Fancy goldfish) reikia bent 38ltr. Kitu atveju tai žuvies kankinimas, o ne auginimas.
Atsakyti