QUOTE(giekab @ 2015 02 02, 23:47)
Tai dabar tėtis bus Emas
gal foto jo turit?
Gal mažylis bus berniukas, tai kai jam bus 3-4sav -kai jau nebereikės mamos pieno- galit bandyt jį leist pas tėtį. Pas mane Čiukas pripažino pačios pirmos vados sūnų- labai jau panašus spalva į Čiuką buvo. Aišku iš pat pradžių lipo ant jo kaip, kad lipa ant patelės, bet paskui apsiramino ir draugiškai priėmė savo vaiką.

Gal mažylis bus berniukas, tai kai jam bus 3-4sav -kai jau nebereikės mamos pieno- galit bandyt jį leist pas tėtį. Pas mane Čiukas pripažino pačios pirmos vados sūnų- labai jau panašus spalva į Čiuką buvo. Aišku iš pat pradžių lipo ant jo kaip, kad lipa ant patelės, bet paskui apsiramino ir draugiškai priėmė savo vaiką.

Foto neturiu, senokai fotkinau, bet galesiu jam kokia diena fotosesija padaryti:)
Siandien sūnus buvo atnešęs ji prie narvo, man rodos anie bučiavosi:))) nezinau ar gerai padarėm, bet keliom minutėm ileidom i jų narvą. Mažylis pribėgdavo tai prie tėčio, tai vel prie mamos. Na o tetukas apsiuoste ir vel bandė lipti:) vel buvo iškeltas.
Bet tai mažius koks sustriakas, žiūriu ne tik mama ten ji laižo, bet ir pats bando praustis. Mačiau sienuko ragauja. Toks mažas, tik gimęs, o jau kiek moka.
Faina stebėti, taip knieti išleisti juos, mažiuką palaikyti:)