Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Ir žinokit ne tas žodis koks pasiutimas... kai draugas kišo ranką juos išskirti, tai gavo gerą kirtį - perkąstas delno šonas, sakė jog jautės kaip dantys iki kaulo net atsirėmė, kraujo pilna buvo, brr... va tau ir lyst skirt besipjaunančių kiaulių... o pagalvojus, jei jie šitaip viens kitą kanda, tai kaip gi susižalot gali, jei užtaikys kur.. blink.gif
Net nebepanašūs į tokius kurie būt kartu susiglaudę miegoję... būčiau girdėjus, kad po suleidimo su panom, gali taip nutikti, tai nebūčiau ir leidus tada, lai gėjais tampa (jau buvo belipantys viens ant kito). Et.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2015 02 05, 19:52)
Ir žinokit ne tas žodis koks pasiutimas... kai draugas kišo ranką juos išskirti, tai gavo gerą kirtį - perkąstas delno šonas, sakė jog jautės kaip dantys iki kaulo net atsirėmė, kraujo pilna buvo, brr... va tau ir lyst skirt besipjaunančių kiaulių... o pagalvojus, jei jie šitaip viens kitą kanda, tai kaip gi susižalot gali, jei užtaikys kur..  blink.gif
Net nebepanašūs į tokius kurie būt kartu susiglaudę miegoję... būčiau girdėjus, kad po suleidimo su panom, gali taip nutikti, tai nebūčiau ir leidus tada, lai gėjais tampa (jau buvo belipantys viens ant kito). Et..  verysad.gif

na jo gejai jau butu geriau,nei koviniai parsiukai,aisku dvieju narvu nenorit,pas mane dabar 3 lotuliukas.gif mano kavalieriui jau 5 metu,tai su zmona gyvent negali,bet kai uzjaucia zmonike,tai rekauja ir siunta,bet kast tai ne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 05 vasario 2015 - 20:25
Sveiki.
Nesenai vyras isigijo trecia kiauliuke (visos merguzeles), vietoj nugaisusios musu Mikos (labai jau jam jos truko) dabar turime Mona.
Taigi, nepriima Monos senbuves, kandziojasi, tad gyvena atskiram narve, labai aktyvi mazyle.
Na nezinau, kaip kitu kiauliukes, bet mano kiauliukes nera taikos balandziai, ypac kai kalba eina apie naujus gyventojus. O ir Mona ne saldainis, megsta dantukais kepsteleti i ranka, neskaudziai, atvira burna baksnoja, nekanda. Nesenai snaudzianciai katei i ausi kepstelejo.

Todel, merginos, neapsigaukite, pirkdamos kompanionus savo kiauliukam galit nusipikrti sau problema, vietoj vieno narvo, turesite du narvus skirtus tos pacios lyties kriuksiams, arba teks atsisveikinti.

Patarciau, jei jau pirksite, pirkite iskarto du kiauliukus.

Atsakyti
vaje,o mano parsiai tai taikuoliai abu,dabar ziurkiai prieglaudiniai apsiprato ir anie taikuoliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 02 05, 23:05)
vaje,o mano parsiai tai taikuoliai abu,dabar ziurkiai prieglaudiniai apsiprato ir anie taikuoliai  blush2.gif

Kaip gerai, kad pasidalinote. Pamenu kad kazkas rase apie ziurkiukus, bet neatsiminiau kas. Sunaus draugas su seima isvaziuoja, negali pasiimti ziurkiu, tad praso pas mus prisiglausti. Vis knietejo paklausti, kaip reikia adaptuoti ziurkes su juru kiaulytemis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 02 05, 23:15)
kaip reikia adaptuoti ziurkes su juru kiaulytemis?  ax.gif

Įtariu- tik atskiruose narvuose... unsure.gif Nors ir vieni ir kiti- graužikai- bet... Žiurkės vis gi yra plėšrūnai... Nors pas Linetę- visi tampa balandėliais ( ne patiekalais žinoma biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 02 05, 23:21)
Įtariu- tik atskiruose narvuose... unsure.gif Nors ir vieni ir kiti- graužikai- bet... Žiurkės vis gi yra plėšrūnai... Nors pas Linetę- visi tampa balandėliais ( ne patiekalais žinoma biggrin.gif )

Jie ir ketina mums atiduoti su visu narvu, iranga ir t.t. Bet kiek pamenu cia skaiciau labai graziai iliustruota istorija, kaip juru kiauliukas sugyveno su ziurkemis.

Kad senbuves kontaktuos, abejoju, jos baisiai "pasikelusios", draugauja tik viena su kita. O gal smalsioji Mona gali noreti pabendrauti... Zinoma ir nuo ziurkyciu priklauso. Na tuomet pastatysime narvelius salia, lai pradziai susipazista nuotoliniu budu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 02 05, 22:15)
Kaip gerai, kad pasidalinote. Pamenu kad kazkas rase apie ziurkiukus, bet neatsiminiau kas. Sunaus draugas su seima isvaziuoja, negali pasiimti ziurkiu, tad praso pas mus prisiglausti. Vis knietejo paklausti, kaip reikia adaptuoti ziurkes su juru kiaulytemis?  ax.gif

adaptuoti nereikia,jei laisvej jie nepuola vieni kitu,bet ziurkiai gina savo narva,todel smalsusis Limpopelis galetu gaut per nosi,jei kistu ja i narva,o siaip ziurkes labai svarus ir intelektualus gyvunai,as juos paemiau jau senukus ir gyvenimo gerai skriaustus,vienas matosi buvo uzpultas,nukasta uodega ir vienas pirstukas,bet dabar jie apsiprato ir as nebijau jau ,kad gausiu kirti,jauciasi saugus,o narvas nepaprasto svarumo. Nelaikykit salia,ziurkiai naktibaldos,trukdys parsiukams.
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2015 02 05, 22:21)

ir i ka jie,as gi ugnine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 05 vasario 2015 - 22:46
oho, kokios cia ne kokios naujienos is selmes. verysad.gif nu bet tai ot vyriskumas nubudo kiauliu po pasilakstymu pas mergas,net nepagalvociau verysad.gif vos ne koviniai pasidare,pasiute sunys doh.gif vaje,tikiuosi maniskiams taip nenutiks,nes abu dabar viens be kito niekur,aisku manieji juk zydri,nepaslaptis cia,bet ir paneles kartais tenka uzuostyti,musu Adrijos grazuoles,kol kas lyg barniu negirdeti,nepastebejom,bet tada ka gali zinoti kas jiems toliau susisviesti gali,labai butu gaila jei pradetu nesugyventi g.gif tikekimes ,kad to nebus....
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2015 02 06, 08:02)
oho, kokios cia ne kokios naujienos is selmes. verysad.gif nu bet tai ot vyriskumas nubudo kiauliu po pasilakstymu pas mergas,net nepagalvociau verysad.gif vos ne koviniai pasidare,pasiute sunys doh.gif vaje,tikiuosi maniskiams taip nenutiks,nes abu dabar viens be kito niekur,aisku manieji juk zydri,nepaslaptis cia,bet ir paneles kartais tenka uzuostyti,musu Adrijos grazuoles,kol kas lyg barniu negirdeti,nepastebejom,bet tada ka gali zinoti kas jiems toliau susisviesti gali,labai butu gaila  jei pradetu nesugyventi g.gif tikekimes ,kad to nebus....

apsikeisim vasara kiaulem,Persis pas mumis, Adrija su Uosiui bus mum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 02 06, 12:01)
apsikeisim vasara kiaulem,Persis pas mumis, Adrija su Uosiui bus mum  lotuliukas.gif

"viskas tik man, man ir man" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 02 06, 12:43)
"viskas tik man, man ir man"  lotuliukas.gif

va tik nepadek kablelio ir viskas gaunasi mum lotuliukas.gif
Atsakyti