Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(saulute91 @ 2015 02 17, 20:29)
Labas smile.gif

Sara turiu jums klausimą.. sakėt, kad naudodama flisa nejaučiat nemalonaus kvapo? aš tai jau antrą dieną po keitimo jaučiu nemalonų kvapą. na jis nėra tada dar toks baisus, bet apie savaitę nekeitimo nėra kalbos.. po savaitės kvapas tikrai vajezau.. tai pagalvojau gal ką ne taip padariau- aš patiesiu ant dugno tuos vienkartinius paklotus ir tada užtiesiu flisą (dvigubai susiųtą, kad storesnis būtų) ir viskas. bet sakau ir kvapas, ir tose keliose vietose, kur daugiau siusioja, net šlapoka gerokai jaučiasi, o tas juk kiauliukam irgi negerai,,.
Paskui pasižiūrėjau Youtube filmukų tai įvairiai labai moterys daro: vienos tiesia paklotus, ant ju ranksluoscius ir tada flisa, kitos dar tose vietose, kur kiauliukai daugiau siusioja uždeda pasisiuvę neperšlampamus padukus iš fliso ir sugertukų. dar kitos i flisa isiuva tuos daugkartinio naudojimo neperšlampamus paklotus.. nu žodžiu įvairiai, tai net pasimečiau, kaip geriau būtų.. kaip jūs darot? nes šiaip flisas man tikrai labiau patinka, kad kambary švaru, tik kad kvapo nebūtų.. unsure.gif

Dėkinga aišku bučiau visoms už nuomones ir patarimus 4u.gif

flisas tinka tik tvarkingiems parsiukams,mano vienas anr fliso,o kitas ne,nes jau po dienos toki bardaka padaro, o Limpopo keiciu tikrai kas savaite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 17 vasario 2015 - 20:39
QUOTE(saulute91 @ 2015 02 17, 22:29)
Labas smile.gif

Sara turiu jums klausimą.. sakėt, kad naudodama flisa nejaučiat nemalonaus kvapo? aš tai jau antrą dieną po keitimo jaučiu nemalonų kvapą. na jis nėra tada dar toks baisus, bet apie savaitę nekeitimo nėra kalbos.. po savaitės kvapas tikrai vajezau.. tai pagalvojau gal ką ne taip padariau- aš patiesiu ant dugno tuos vienkartinius paklotus ir tada užtiesiu flisą (dvigubai susiųtą, kad storesnis būtų) ir viskas. bet sakau ir kvapas, ir tose keliose vietose, kur daugiau siusioja, net šlapoka gerokai jaučiasi, o tas juk kiauliukam irgi negerai,,.
Paskui pasižiūrėjau Youtube filmukų tai įvairiai labai moterys daro: vienos tiesia paklotus, ant ju ranksluoscius ir tada flisa, kitos dar tose vietose, kur kiauliukai daugiau siusioja uždeda pasisiuvę neperšlampamus padukus iš fliso ir sugertukų. dar kitos i flisa isiuva tuos daugkartinio naudojimo neperšlampamus paklotus.. nu žodžiu įvairiai, tai net pasimečiau, kaip geriau būtų.. kaip jūs darot? nes šiaip flisas man tikrai labiau patinka, kad kambary švaru, tik kad kvapo nebūtų.. unsure.gif

Dėkinga aišku bučiau visoms už nuomones ir patarimus 4u.gif

Sveiki,
aš naudoju tik palutes ir flisą ir visiškai jokio kvapo nėra. Šiandien dar atlikau apklausą namiškių, ar kas nors ką nors užuodžia smile.gif Bet mūsų Velta naudoja tualetą, kurį aš keičiu kas dieną, na, jei labai jau tingiu, kas antrą dieną. Nesakau, kad niekada nepridaro ant fliso, pridaro ir ten, bet kvapo nėra. Nežinau, gal čia nuo kiauliuko priklauso smile.gif
O dėl rankšluosčių dėjimo po flisu, tai nežinau.. Man atrodo, kad kaip tik dar daugiau bus kvapo, nei naudoti palutes.
Kažkaip kiauliukai dažniausiai išsirenka vietą, kur atlieka gamtinius reikalus, gal ten patieskit ką nors papildomai ir keiskit kas dieną?
O šiaip flisas - jėga! Niekada nebenaudočiau kraiko smile.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos,

prisijungsiu ir aš su savo augintiniais smile.gif Mūsų jūrų kiaulytės smile.gif Mamytė Twiksė, sesė Milka ir mažylis (-ė) greičiausiai Marsė smile.gif

O istorija tokia, kad prieš Kalėdas nupirkom savo dukrytėm dvi mergaites ir pasirodo, kad ji laukėsi biggrin.gif kažkaip įtartinai stambesnė viena buvo biggrin.gif Ir va vasario 13 d. nuostabus rezultatas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oj kokie grožiai bigsmile.gif
QUOTE(linete33 @ 2015 02 17, 22:38)
flisas tinka tik tvarkingiems parsiukams,mano vienas anr fliso,o kitas  ne,nes jau po dienos toki bardaka padaro, o Limpopo keiciu tikrai kas savaite smile.gif

na ne tai, kad bardaką padaro, ne, jie abu pakankamai tvarkingi, ir siusioja per dvieju aukstu narvą pagrinde dviejose vietose. tai netvarkingais jų vadint tikrai negaliu smile.gif
QUOTE(Sara1976 @ 2015 02 18, 13:18)
Sveiki,
O dėl rankšluosčių dėjimo po flisu, tai nežinau.. Man atrodo, kad kaip tik dar daugiau bus kvapo, nei naudoti palutes.
Kažkaip kiauliukai dažniausiai išsirenka vietą, kur atlieka gamtinius reikalus, gal ten patieskit ką nors papildomai ir keiskit kas dieną?
O šiaip flisas - jėga! Niekada nebenaudočiau kraiko smile.gif

mano vyras irgi jokio kvapo nejaučia,nu bet aš jaučiu.. doh.gif dėl rankšluoščių tai ir man nelabai įtikinama kad nesmirda.. gal tada mano naudojamos palutės nelabai geros, gal kitas pamėgint.. o dėl tų pasirinktų "tualetų" tai tikrai kažką pamildomai tiest reiks pabandyt. na ir žiūrėsiu kaip bus smile.gif flisas ir man daaug geriau nei pjuvenos, beto nuo pjuvenų po 5 dienų man irgi smirdėdavo.. gal čia mano uoslė išsigalvoja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 18 vasario 2015 - 11:47
QUOTE(saulute91 @ 2015 02 18, 13:46)

na ne tai, kad bardaką padaro, ne, jie abu pakankamai tvarkingi, ir siusioja per dvieju aukstu narvą pagrinde dviejose vietose. tai netvarkingais jų vadint tikrai negaliu smile.gif

mano vyras irgi jokio kvapo nejaučia,nu bet aš jaučiu.. doh.gif dėl rankšluoščių tai ir man nelabai įtikinama kad nesmirda.. gal tada mano naudojamos palutės nelabai geros, gal kitas pamėgint.. o dėl tų pasirinktų "tualetų" tai tikrai kažką pamildomai tiest reiks pabandyt.  na ir žiūrėsiu kaip bus smile.gif flisas ir man daaug geriau nei pjuvenos, beto nuo pjuvenų po 5 dienų man irgi smirdėdavo.. gal čia mano uoslė išsigalvoja biggrin.gif  biggrin.gif

Gal tikrai labai jautri uoslė? smile.gif Pas mus iš 5 žmonių nei vienas nieko nejaučia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2015 02 18, 11:46)

mano vyras irgi jokio kvapo nejaučia,nu bet aš jaučiu.. doh.gif dėl rankšluoščių tai ir man nelabai įtikinama kad nesmirda.. gal tada mano naudojamos palutės nelabai geros, gal kitas pamėgint.. o dėl tų pasirinktų "tualetų" tai tikrai kažką pamildomai tiest reiks pabandyt.  na ir žiūrėsiu kaip bus smile.gif flisas ir man daaug geriau nei pjuvenos, beto nuo pjuvenų po 5 dienų man irgi smirdėdavo.. gal čia mano uoslė išsigalvoja biggrin.gif  biggrin.gif

Labas,

Ar tik nebus čia paprastesnis atsakymas - kaip žinia, patinėlių šlapimas yra koncentruotas ir labiau smirda nei patelių. Pas jus, kiek pamenu, buvo vienas berniukas, o po to nupirkote jam draugą. Kartais berniukai kirkina vienas kitą ir bevaikščiodami pavarvina itin koncentruoto šlapimo lašiukus. Be to, bent jau maniškiai, besivaikydami vienas kitą paleidžia kažkokius smirdukus. Tad kai pradeda jie kvailioti, kvapų būna įvairiausia puokštė biggrin.gif
Gal dar kokiais nors gyvenimo periodais jų šlapimo kvapas būna intensyvesnis. Gal maistas įtakos turi, gal vitaminai. Daug čia tų variantų, bet manyčiau, kad labiausiai tikėtina priežastis yra augintinio lytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivarac @ 2015 02 18, 22:15)
Labas,

Ar tik nebus čia paprastesnis atsakymas - kaip žinia, patinėlių šlapimas yra koncentruotas ir labiau smirda nei patelių. Pas jus, kiek pamenu, buvo vienas berniukas, o po to nupirkote jam draugą. Kartais berniukai kirkina vienas kitą ir bevaikščiodami pavarvina itin koncentruoto šlapimo lašiukus. Be to, bent jau maniškiai, besivaikydami vienas kitą paleidžia kažkokius smirdukus. Tad kai pradeda jie kvailioti, kvapų būna įvairiausia puokštė biggrin.gif
Gal dar kokiais nors gyvenimo periodais jų šlapimo kvapas būna intensyvesnis. Gal maistas įtakos turi, gal vitaminai. Daug čia tų variantų, bet manyčiau, kad labiausiai tikėtina priežastis yra augintinio lytis  g.gif

Sveiki smile.gif

net nepagalvojau apie tai! doh.gif o taip TIKRAI gali būti, nes pastebėjau ir aš visus tuos berniukiškų kvailionių niuansus, apie kuriuos papasakojot thumbup.gif bet nejau tai reikškia, kad kad ir ką bedarysim-flisas mums netiks ir reiks grįžti prie pjuvenų.. vajetau, kaip nenoriu... na, gal reik dar pamėgint ne vienkartinius paklotukus, o tuos storesnius plaunamus, neperšlampamus.turiu tokius nuo sūnaus kūdikystės pasilikusi, nes tikrai atlikdavo gerai savo funkciją, tai gal ir čia jie labiau šlapimą sugertų ir kvapą slopintų..
Atsakyti
QUOTE(Sela2000 @ 2015 02 18, 13:41)
user posted image

Sveikos,

prisijungsiu ir aš su savo augintiniais smile.gif Mūsų jūrų kiaulytės smile.gif Mamytė Twiksė, sesė Milka ir mažylis (-ė) greičiausiai Marsė smile.gif

O istorija tokia, kad prieš Kalėdas nupirkom savo dukrytėm dvi mergaites ir pasirodo, kad ji laukėsi biggrin.gif kažkaip įtartinai stambesnė viena buvo biggrin.gif Ir va vasario 13 d. nuostabus rezultatas smile.gif

user posted image

Koks grožis smile.gif Smagios naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara1976 @ 2015 02 18, 21:40)
Koks grožis smile.gif Smagios naujienos smile.gif

Aha smagios smile.gif Ačiū Kikai smile.gif Čia buvo perki du, gauni tris biggrin.gif
Atsakyti
Jau kelinta dienele kaip noriu parodyt savo grazuole, bet niekaip nesuprantu kaip cia ta foto ikelt... blink.gif
Atsakyti
Labuka,

ir aš dar paspalvinsiu temą, nes negaliu nepasigirt savo vyru auksarankiu bigsmile.gif jau pasakojau, kad pradėjus naudot flisą bernai šieną ištąso, ištrypia visur, tai sulaukus patarimų visgi nusprendžiau nupirkti, pabandyt ėdžias. Nuo tada situacija pagerėjo, aišku pribirdavo kažkiek, bet ne kaip anksčiau. Visgi, prisisižiūrėjus gražių narvų idėjų, kur ''valgomasis'' būdavo atskirtas kažkaip, užsiminiau vyrui, kad būtų faina ir pas mus gal ką panašaus sugalvot..
Ir štai ką jis sukūrė wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
saulute91, ohoho kokie apartamentai... wub.gif
Sela2000, labai laukiam Marso (-ės) wub.gif Bet... per 2 savaites siūlau tikrai išsiaiškinti mažylės lytį, nes jei ten patinėlis, jį jau 3 savaičių amžiaus reikia atskirti nuo mamos, nes jau tokio amžiaus kiauliukai gali apvaisinti.. mamą arba tetą doh.gif (tavo atveju).
Atsakyti