Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Turiu dar vieną klausimą: kurioje namo/buto patalpoje gyvena jūsų kiaulytės? g.gif Galvojam visgi, kur patogiausia jį laikyti? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mano dukra labai nori gyvūnėlio. Galvojom galvojom ir apsistojom ties jūrų kiaulyte smile.gif Mane labiausiai neramina kvapas unsure.gif Vieni teigia, kad labai smirda, kiti, kad nelabai g.gif Tai, kaip yra ištikrųjų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 02 23, 17:22)
Sveiki,
Mano dukra labai nori gyvūnėlio. Galvojom galvojom ir apsistojom ties jūrų kiaulyte smile.gif Mane labiausiai neramina kvapas unsure.gif Vieni teigia, kad labai smirda, kiti, kad nelabai g.gif Tai, kaip yra ištikrųjų biggrin.gif

Pacios kaulytes visai nesmirda. Kvapas atsiranda nuo apsileidusiu seimininku. cool.gif
Pas mane gyvena porele, jokio kvapo nera, dabar as susirgau ir biskiuka jas apleidau. Tai net per sloga jau musti kvapas pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 02 23, 18:22)
Sveiki,

QUOTE(kadukas @ 2015 02 23, 18:53)
Pacios kaulytes visai nesmirda. Kvapas atsiranda nuo apsileidusiu seimininku.  cool.gif

pritariu 100%.. drinks_cheers.gif nepaisant to, kad rašiau, jog aš jaučiu kvapą, bet čia turbūt laabai jau jautri mano uoslė kalta, nes kiti šeimos nariai nieko nejaučia.. o šiaip iš savo patirties galiu pasakyti, kad vaikystėj turėjau dekoratyvinį triušiuką, dabar turim du kiauliukus. tai triušiuko kvapas buvo tikrai daaug stipresnis.na bent jau man taip atrodo... smile.gif
Atsakyti
Deja alergija pasitvirtino... abiems kiauliukams teko išsikraustyti į naujus namučius.. verysad.gif Labai trūksta dabar namie to spygavimo kai sušlama maišeliai ar atidaromas šaldytuvas. Jei išgirstu kokį krebždesį iš lauko, tai jau vaidenasi, kad kiauliukas salotą graužia biggrin.gif Ech... nežinia ar išvis kokį nors gyvūną laikyti galėsim, alergikų porelė blin.. (aš katėm alergiją turiu biggrin.gif ) doh.gif
Beje, atliko mano kiauliukų didelis narvas, rankų darbo, dviejų aukštų (antras aukštas kaip virtuvė ir wc buvo, pildavau kraiką), o pirmam aukšte buvo naudotas flisas. Narvelis be dugno, jį atstoja stalo paviršius ir koroplasto lakštas (stalą pridėčiau prie narvelio smile.gif ). Tai va, jei kam įdomu, raštelkit pm., atsiųsiu nuotraukas ir daugiau info suteiksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2015 02 23, 15:15)
Turiu dar vieną klausimą: kurioje namo/buto patalpoje gyvena jūsų kiaulytės?  g.gif  Galvojam visgi, kur patogiausia jį laikyti?  blush2.gif

maniskiai virtuvej,gi saldytuvas arciausiai,praveri,o anie jau zviegia lotuliukas.gif
Atsakyti
Supratau biggrin.gif 4u.gif
Perverčiau ne vieną temą ir daug kur randu, kad reikia tvarkyti narvą kasdien g.gif Gal galit trumpai papasakoti, ką konrečiai reikia daryti g.gif Kadangi šeimoje apsitarėm, kad tvarkys ir prižiūrės pagrinde tik dukra, mąstau ar pajėgs biggrin.gif
Ir dar keli klausimėliai biggrin.gif
Ar tikrai naktį JK miega?
Narvas stovės vaiko kambaryje, kuriame ji ir miega, nesinori triukšmo smile.gif

Koks kraikas geriausias?

Ačiū, kas brūkštels 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 02 23, 16:22)
Sveiki,

patys nesiprauskit ir drabuziu nesikeiskit,vargu ar kvepesit,taip ir gyvunai,kaip tvarkom,taip turim,as dabar sirgau,apleidau tvarkyma,tai patikekit,dar kiauliai kiauliais ,o jau ziurkiai,tai praeit baisu,o MB tik Limpopa pripazista,visi kiti tipo tau reikejo tu tvarkyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(WildWildWest @ 2015 02 23, 20:53)
Supratau biggrin.gif  4u.gif
Perverčiau ne vieną temą ir daug kur randu, kad reikia tvarkyti narvą kasdien g.gif Gal galit trumpai papasakoti, ką konrečiai reikia daryti g.gif  Kadangi šeimoje apsitarėm, kad tvarkys ir prižiūrės pagrinde tik dukra, mąstau ar pajėgs biggrin.gif 

Koks  kraikas geriausias?

Ačiū, kas brūkštels 4u.gif

kasdien nereikia tikrai,nebent ant pjuvenu laikysit,jei ant granuliu ar dar fliso,tikrai nereikia didzio tvarkymo,aprankiot kakucius nebent,kad smagiau butu ir maisto likucius.
Atsakyti
Kadangi mano abu kartu gyvena tai as kas diena praeidama pagriebiu sauja is ten kur matosi daugiausiai dregmes ir viskas. O karta i savite tai jau stengiuosi viska isplauti ir pertvarkyti. kai gyveno atskirai, berniukui uztekdavo kas pora dienu sauja pragriebti.
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 02 23, 21:53)
Supratau biggrin.gif  4u.gif
Perverčiau ne vieną temą ir daug kur randu, kad reikia tvarkyti narvą kasdien g.gif Gal galit trumpai papasakoti, ką konrečiai reikia daryti g.gif  Kadangi šeimoje apsitarėm, kad tvarkys ir prižiūrės pagrinde tik dukra, mąstau ar pajėgs biggrin.gif 

Iš karto atsakau į pajuodintą tekstą. Sugebės. Savaitę- na gal mėnesį. Viskas. Už gyvūną atsakingi būsit Jūs. Jei jo nemylėsit, jei nenorit patys tvarkyti- nepirkit. Mano žila galva- ir pastebėjimais- Kai gyvūnas perkamas vaikui- neįvertinant to, kad jis nepajėgus būti atsakingu už gyvūną- gyvūnui imami ieškoti nauji namai.
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2015 02 23, 15:15)
Turiu dar vieną klausimą: kurioje namo/buto patalpoje gyvena jūsų kiaulytės?  g.gif  Galvojam visgi, kur patogiausia jį laikyti?  blush2.gif

Labas,

Atsakysiu konkrečiai - jūrų kiaulytės yra be proto mieli gyvūnai, bet turėkite omeny, kad šie gyvūnai baisiai daug dergia. Konkretus pavyzdys: kol tvarkiau kiaulidę, du jos gyventojus paleidau pasiganyti kitam kambary. Po 15 minučių atėjusi radau 36 kakučius. Taip ir yra - švariai išvalytas narvelis be išmatų bus kokią minutę. Taigi, pirmiausia tai ir turėkite omeny, nes su tuo teks susitaikyti. Dėl kvapo - jei kraikas užsibus ilgiau, tai smarvė tikrai bus nepakenčiama. Jei laikysite narvelyje, tai jį reikėtų valyti maždaug kas 3 dienas. Gal patys kakučiai ir nesmirdi, bet šie gyvūnai dar ir nemažai siusioja, o patinėlių šlapimo kvapas yra aštrokas.
Dėl triukšmo - kiaulytė yra dieninis gyvūnas ir naktį miegos. O jei ir pašiugždės šiek tiek, tai nemanau, kad tai trukdytų miegoti vaikui.
Rekomenduoju perskaityti kiek galima daugiau aprašymų, viską gerai apsvarstyti ir nusiteikti, kad yra nemaža tikimybė, jog galų gale teks pačiai rūpintis šiuo mielu padarėliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivarac @ 2015 02 24, 00:11)
Labas,

Atsakysiu konkrečiai - jūrų kiaulytės yra be proto mieli gyvūnai, bet turėkite omeny, kad šie gyvūnai baisiai daug dergia. Konkretus pavyzdys: kol tvarkiau kiaulidę, du jos gyventojus paleidau pasiganyti kitam kambary. Po 15 minučių atėjusi radau 36 kakučius. Taip ir yra - švariai išvalytas narvelis be išmatų bus kokią minutę. Taigi, pirmiausia tai ir turėkite omeny, nes su tuo teks susitaikyti. Dėl kvapo - jei kraikas užsibus ilgiau, tai smarvė tikrai bus nepakenčiama. Jei laikysite narvelyje, tai jį reikėtų valyti maždaug kas 3 dienas. Gal patys kakučiai ir nesmirdi, bet šie gyvūnai dar ir nemažai siusioja, o patinėlių šlapimo kvapas yra aštrokas.
Dėl triukšmo - kiaulytė yra dieninis gyvūnas ir naktį miegos. O jei ir pašiugždės šiek tiek, tai nemanau, kad tai trukdytų miegoti vaikui.
Rekomenduoju perskaityti kiek galima daugiau aprašymų, viską gerai apsvarstyti ir nusiteikti, kad yra nemaža tikimybė, jog galų gale teks pačiai rūpintis šiuo mielu padarėliu  4u.gif

gincysiuos del patinuko kvapo,maniskiui jau sesti metai,o jo narvo tvarka ir kvapas idealus,ko nepasakytau apie jo jauna zmonike,nors ana jau ir pasitaise su amzium lotuliukas.gif
Atsakyti