Įkraunama...
Įkraunama...

Tema naujokėms

QUOTE(Gitka @ 2006 08 27, 19:53)
Merginos gal galit kas nors patarti. Man gydytoja atrado žaizdelę. dėl kokių priežasčių tos žaizdelės atsiranda? ar jos netrukdo pastoti. ar jas reikia gydyti?

Dėl ko žaizdelės atsiranda tiksliai nežinau, bet jos būna ir įgimtos, kiek žinau pirmiausia rekomenduojama pastoti ir pagimdyti, po to tas žaizdeles uždegina, gal dabar ir kitaip gydo. smile.gif Kiek žinau su žaizdelėmis pastoja smile.gif o kur tau jinai yra, gimdos kaklelyje tikriausiai ?
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 27, 19:59)
Dėl ko žaizdelės atsiranda tiksliai nežinau, bet jos būna ir įgimtos, kiek žinau pirmiausia rekomenduojama pastoti ir pagimdyti, po to tas žaizdeles uždegina, gal dabar ir kitaip gydo. smile.gif Kiek žinau su žaizdelėmis pastoja smile.gif o kur tau jinai yra, gimdos kaklelyje tikriausiai ?

Tai kad nežinau kur ji yra. gydytoja tik pradėjus žiūrėti iškart pastebėjo. Aš gydytojos paklausiau ar ją galima išgydyti, ji pasakė, kad dabar negydysim o tik stebėsim.Turbūt jei ji trukdytų pastoti tai gydytoja būtų tai pasakius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2006 08 27, 20:03)
Tai kad nežinau kur ji yra. gydytoja tik pradėjus žiūrėti iškart pastebėjo. Aš gydytojos paklausiau ar ją galima išgydyti, ji pasakė, kad dabar negydysim o tik stebėsim.Turbūt jei ji trukdytų pastoti tai gydytoja būtų tai pasakius  g.gif

Pas mano draugę yra įgimta gimdos kaklelio žaizdelė, jai pasakė, kai pagimdysi vaikus, tada tą žaizdelę tvarkysime, dabar ji jau turi du sūnelius, taigi manau, kad ir tu pastosi ir žaizdelė tam nemaišys.
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 27, 20:08)
Pas mano draugę yra įgimta gimdos kaklelio žaizdelė, jai pasakė, kai pagimdysi vaikus, tada tą žaizdelę tvarkysime, dabar ji jau turi du sūnelius, taigi manau, kad ir tu pastosi ir žaizdelė tam nemaišys.

Ačiū, nors šianakt ramiai miegosiu. smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, esu tikrai naujokė, tad gal galite man padėti? Kas tie IUI i IVF? Jau kelinta diena ieškau ir niekur nerandu šių sutrumpinimų iššifravimo... blush2.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2006 09 04, 17:51)
Mergaitės, esu tikrai naujokė, tad gal galite man padėti? Kas tie IUI i IVF? Jau kelinta diena ieškau ir niekur nerandu šių sutrumpinimų iššifravimo...  blush2.gif
Ačiū

Štai čia:

http://www.vaisingum...ages&page_id=14
Atsakyti
Ūlla, ačiū labai labai...
Atsakyti
na ka, panasu kad visgi policistines, Usoniene pirmiausia liepe numesti svorio min 15kg, ir tiketis kad savaime susitvarkys, jei ne stimuliacija sad.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Mergaites, gal zinot kas galetu buti, man visa men. uzeina tokie spazmai, atrodo gimda skauda, tai desine kiauside, tokie skausmai kaip per mmm, krutine jautri, nesuprantu kas cia darosi?! g.gif schmoll.gif Bandome pastoti, gal kas blogai, be to, geriu ovuliavita, gal nuo jo? g.gif unsure.gif Pas gydytoja jau lekti ar ne, gal cia taip tipo kas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 09 17, 12:39)
Sveikutes!
Mergaites, gal zinot kas galetu buti, man visa men. uzeina tokie spazmai, atrodo gimda skauda, tai desine kiauside, tokie skausmai kaip per mmm, krutine jautri, nesuprantu kas cia darosi?!  g.gif  schmoll.gif Bandome pastoti, gal kas blogai, be to, geriu ovuliavita, gal nuo jo?  g.gif  unsure.gif Pas gydytoja jau lekti ar ne, gal cia taip tipo kas?  g.gif  g.gif  g.gif

na ovuliavitas kiek žinau yra maisto papildas, tai kažin ar nuo jo galėtų būti kas nors panašaus g.gif būtų ciklo vidurys, sakyčiau skausminga ovuliacija, bet šiaip patarčiau pasirodyti gydytojui, jei tokie skausmai ilgai nepraeina - gal kokia cista kiaušidėj ar kas g.gif
Atsakyti
Ir as manau kad tai del cistos gali buti. Butinai pasirodyk gydytojai
Atsakyti
sveikos mergytės

aš va ką tik grįžau iš gydytojos. vis dėl to buvau VK....
na ką naujienos sakyčiau tokios įdomios.....
visų pirma gydytoja paklausinėjo kas ir kaip, po to pažiūrėjo Bt grafikus. ir nuramino, sakė svarbu kad bent 0,1 laipsniu pakyla. Vadinasi pagal BT ovuliacija vyksta. Bet pridūrė, kad BT nėra patikimas nustatant O. Na šitą aš jau iš Jūsų žinau 4u.gif
pažiūrėjo tyrimų rezultatus, užkliuvo prolaktinas (nors šiaip pažiūrėjus atrodo normos ribose) tad išrašė bromkriptiną po 0,5 tabletkės...
tik pradėjus apžiūrą pasakė kad gimdos kaklelyj įgimta žaizda ir dar pamatė mioma gimdos dugne... blyn vos nuo tos kėdės nenusiverčiau.... taigi nesenai buvau pas gydyt (poliklinikoj) ir NIEKO NESAKĖ. nors tiek gerai kad gydytoja nuramino, kad šitie "malonumai" netrukdo pastoti....
ai dar per echo pamacius juodulius paklausiau kas čia tokie, jau išsiagndus visa, kad dar kokį biesą neatrastų... nuramino, kad abiejose kiašidėse įvykusi ovuliacija thumbup.gif
tai vat, po trijų sav pakartoti prolaktino tyrimą ir progesteroną dar kart.

tai tiek žinių.

Atsakyti