Įkraunama...
Įkraunama...

Tema naujokėms

QUOTE(Miglužė @ 2006 09 26, 17:48)
Daug kas priklauso nuo menstruacijų nebuvimo priežasties. Ar ką nors aiškino, kodėl taip yra?
Kiek atsimenu, daugiau niekam nepasitaikė toks atvejis. Čia dauguma su antrine amenorėja.

jeigu tik jai teisingai diagnozė nustatyta...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 26, 19:16)
jeigu tik jai teisingai diagnozė nustatyta...

na as taip pat noreciau,kad diagnoze butu nustatyta neteisingai,bet......visi gyditojai pagal mano tyrimus sako, kad vilties pastoti mazai.Itaria, kad tai uzsigimimas ir sako ,kad neissivysciusios kiausides.Matot man tik vaistu pagalba buvo "uzauginta" gimda ir krutys, o kiausides echoskopijos metu vos pastebimos verysad.gif .Laparoskopija dariausi pries 6 metus.
ir dar toks klausimas, gal zinot ar daromas kiausidziu persodinimas?
Atsakyti
Sveikos!

Nezinau ar esat kada kalbejusios tokia tema, o gal ka pacios girdejot?
Ar galetu man persileidimai ivykti del to, kad paauglysteje mama galejo uzprogramuoti jog del sirdies ydos neturesiu vaiku. Del to daug nervindavaus ir verkdavau, kodel tokia gimiau, kodel negalesiu tureti vaiku. Gal del pasamoneje veikianciu visokiu procesu man pagalvojus, kad esu nescia arba, kad vel zadu pastoti sutraukia pilvo raumenis. Ir aplamai ima jaudulys. Aisku prideda ir jau tureta bloga patirtis. Kiek tyrimu dariausi del ko galejo ivykti persileidimai viskas normos ribose. Dabar spalio 2 vaziuoju i genetikos centra tirtis ir kazkaip tikiu kad nieko neras t.y. tyrimai bus geri. Gal man pas psichologa uzsukt konsultacijai. Gal zinot kur Klaipedoj nemokamai psichologo konsultacija? Ka dar reiktu issitirti dariausi: antifosfolipidini, tyre abrazijos metu isvalyta meziaga (nieko), clamidijas (rado, bet sake kad galejo tik vienas vaikiukas del to zuti), dabar genetiskai, buvau pas kardiologa (persileidimu negalejo itakoti).
Laukiu jusu patarimu ar gero zodzio... Noriu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ededuruva @ 2006 09 26, 19:31)
na as taip pat noreciau,kad diagnoze butu nustatyta  neteisingai,bet......visi gyditojai pagal mano tyrimus sako, kad vilties pastoti mazai.Itaria, kad tai uzsigimimas ir sako ,kad neissivysciusios kiausides.Matot man tik vaistu pagalba buvo "uzauginta" gimda ir krutys, o kiausides echoskopijos metu vos pastebimos verysad.gif .Laparoskopija dariausi pries 6 metus.
ir dar toks klausimas, gal zinot ar daromas kiausidziu persodinimas?

Sveikute,
Tik vakar perskaiciau, kad amerikieciai ir dar kazkokios salies mokslininkai ruosiasi gimdos persodinimo operacijai. Kol tai taps populiaru ir prieinama, daug vandens nutekes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2006 09 26, 22:03)
Sveikute,
Tik vakar perskaiciau, kad amerikieciai ir dar kazkokios salies mokslininkai ruosiasi gimdos persodinimo operacijai. Kol tai taps populiaru ir prieinama, daug vandens nutekes. verysad.gif

tikiuosi ilgai nedels...
Atsakyti
Jeigu problema tik kiaušidės ir noras turėti lėliuką, tai viską išspręstų donorinės kiaušialąstės.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 09 27, 10:19)
Jeigu problema tik kiaušidės ir noras turėti lėliuką, tai viską išspręstų donorinės kiaušialąstės.

o ar tokia operacija daroma is viso, as pasiryzusi viskam, kad tik tureciau mazyli.
Atsakyti
Tau jokios operacijos neatliktų, o tiesiog imtų kitos moters kiaušialąstes, jas apvaisintų tavo vyro sperma, o gautus embrionus įkeltų tau į gimdą. Tik Lietuvoje to neatlieka, draudžia lytinių ląstelių donorystę. Viena forumietė jau yra tai dariusi, ji tau daugiau papasakotų.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 09 27, 10:50)
Tau jokios operacijos neatliktų, o tiesiog imtų kitos moters kiaušialąstes, jas apvaisintų tavo vyro sperma, o gautus embrionus įkeltų tau į gimdą. Tik Lietuvoje to neatlieka, draudžia lytinių ląstelių donorystę. Viena forumietė jau yra tai dariusi, ji tau daugiau papasakotų.

Jei gali pasakyk kuri forumiete, butinai man su ja reikia susisiekti, gal ji man ka patars.
Atsakyti
Forumiete/es pati/cios atsilieps, jei panores.
Su donorinemis kiausalastemis daro beveik visa Europa + Rusija + Latvija + Baltarusija.
Jei reikia baltarusisko kontakto - tai busu klinika "Embrio" Minske.
Ju tinklapis - http://www.embryo-ivf.com.
Latvijoje daresi (ar bent jau lankesi) viena ar kelios forumietes, tai arba jos tau pasakys kliniku pavadinimus ir adresus, arba, jei - ne, primink man, as paieskosiu atmintyje.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 27, 11:09)
Forumiete/es pati/cios atsilieps, jei panores.
Su donorinemis kiausalastemis daro beveik visa Europa + Rusija + Latvija + Baltarusija.
Jei reikia baltarusisko kontakto - tai busu klinika "Embrio" Minske.
Ju tinklapis - http://www.embryo-ivf.com.
Latvijoje daresi (ar bent jau lankesi) viena ar kelios forumietes, tai arba jos tau pasakys kliniku pavadinimus ir adresus, arba, jei - ne, primink man, as paieskosiu atmintyje.

labai tau dekoju 4u.gif .lauksiu atsiliepimu i AZ
Papildyta:
labai prasau jei galite pasakykit gal yra forume tema apie forumieciu pasakojimus ,kurios buvo tose salyse?
Atsakyti
O tai kokie atsiliepimai? As nieko su donorinemis nedariau, tik kad lankiausi BY klinikoje. Beje, jos akcininkas - tas pats Feldmann, tai nieko ten naujo, tik aplinka paprastesne ir zmoniu daugiau, laukti reikia, nepaisant to, kad uzsirasai pries 2 menesius (anksciau vietu nera).
Atsakyti