Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 13:40)
klystkelis....
kaip as galiu palikti mylima zmogu..

Mylimą palikti įmanoma linkint žmogui gero.
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:40)
klystkelis....

Abu myli?
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2015 01 07, 13:43)
Mylimą palikti įmanoma linkint žmogui gero.

eik sikt biggrin.gif

QUOTE(South @ 2015 01 07, 13:49)

taip
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 13:52)
eik sikt  biggrin.gif

Sorry, bet: "kaip aš juos abu myliu, kaip man abiejų jų reikia" bigsmile.gif

Savanaudiška... truputį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 13:40)
klystkelis....

jis nėra jūsų Žmogus. Jam reikia dar priimti svarbius sprendimus, jo gyvenimas ne vien apkabinimai ir lova. Nors...gali taip atsitikti jog kažkas nepasiseks ir jo gyvenimas liks tik lova. Kita prasme. Tada jam bus daug skaudžiau.
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 13:56)
is jusu rasliavos nesupratau, kas butent jums taip slykstu  g.gif  tad rasykit rasykit  biggrin.gif

Šlykšti visa situacija. Jam. Nes jis nežino tiesos. Vis viliasi. Šlykšti visa situacija ir jo šeimai, jei jis į ją grįš. Nu kam reikalingas sergantis senstelėjęs diedas? Ant slaugymo?

Tu juk irgi į jį rimtai nežiūri, nes nori šeimos, vaikų bla bla bla... Norėsis jo apkabinimo dar kelis metus, kol raumenynas nesubliuško, o paskui... Nu aš suprantu visokius pažaidimus, bet čia... Gal tu tikrai jį palik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 13:55)
jis nėra jūsų Žmogus. Jam reikia dar priimti svarbius sprendimus, jo gyvenimas ne vien apkabinimai ir lova. Nors...gali taip atsitikti jog kažkas nepasiseks ir jo gyvenimas liks tik lova. Kita prasme.  Tada jam bus daug skaudžiau.

kodel sakot nera mano zmogus?
tegul priima jis tuos sprendimus, kas jam trukdo. dabar tik sako, kad jobariu daugiau nebus o po poros dienu mes jau rasomes kaip pasiilgom vienas kito. poto vela tas pats- kaip tu taip gali, as ne jobaris, rinkis ir panasiai doh.gif

i seima jis negris. nebus taip, kad jie nuspres vel susibegti. ji jam pades, jei reikes, slaugys, rupinsis ir galbut tada vel atgims jausmai ir kazkas issirutulios, nezinosi.
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:14)

i seima jis negris. nebus taip, kad jie nuspres vel susibegti. ji jam pades, jei reikes, slaugys, rupinsis ir galbut tada vel atgims jausmai ir kazkas issirutulios, nezinosi.

Jei negali žmogui duoti ko jis nori ir myli, gal tikrai jį paleisk. Yra tikimybė, kad susilipdys ta šeima.
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2015 01 07, 14:18)
Jei negali žmogui duoti ko jis nori ir myli, gal tikrai jį paleisk. Yra tikimybė, kad susilipdys ta šeima.

o kaip tau sekasi gyventi su tuo vyru, kaip santykiai su ex, su jo dukra?
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:14)
kodel sakot nera mano zmogus?
tegul priima jis tuos sprendimus, kas jam trukdo. dabar tik sako, kad jobariu daugiau nebus o po poros dienu mes jau rasomes kaip pasiilgom vienas kito. poto vela tas pats- kaip tu taip gali, as ne jobaris, rinkis ir panasiai  doh.gif

todėl kad nei jis nei jūs jo tokioj rolėj- Žmogaus - nenorite. Jūs jam kaip žmona- nereikalinga. Visai. todėl taip ir rašo. Kvailas yra pasiūlymas- tu rinkis. Atsakomybės ant jūsų pečių perkėlimas. Ypač tada, kai jis jau gerai žino, kad visus pasirinkimus darys tik jis. Teisingiau jau padarė. Jūsų gaila ir jūs blaškotės, išgyvenat tikrus jausmus. Jis gi tuos jausmus vaidina. Arba net nevaidina.
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 07, 14:19)
o kaip tau sekasi gyventi su tuo vyru, kaip santykiai su ex, su jo dukra?

Sekasi pakankamai gerai, ex elgiasi gan gražiai, dukrą jis pasiima maždaug kas antrą savaitgalį ir viskas normos ribose.

Ir berods baigiu atkalbėti nuo santykių aiškinimosi su mano ex lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AICHAO: 07 sausio 2015 - 14:25
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 14:21)
todėl kad nei jis nei jūs jo tokioj rolėj- Žmogaus - nenorite. Jūs jam kaip žmona- nereikalinga. Visai. todėl taip ir rašo. Kvailas yra pasiūlymas- tu rinkis. Atsakomybės ant jūsų pečių perkėlimas. Ypač tada, kai jis jau gerai žino, kad visus pasirinkimus darys tik jis. Teisingiau jau padarė. Jūsų gaila ir jūs blaškotės, išgyvenat tikrus jausmus. Jis gi tuos jausmus vaidina. Arba net nevaidina.

tai kokio velnio man siulo vedybas, vaikus? man tereikia palikti vyra ir ateit pas ji ir busim kartu.juk jau buvom, kad ir trumpai labai. nesupaisysi doh.gif
Atsakyti