Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:25)
tai kokio velnio man siulo vedybas, vaikus? man tereikia palikti vyra ir ateit pas ji ir busim kartu.juk jau buvom, kad ir trumpai labai. nesupaisysi  doh.gif

Bet tu to nenori juk?
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2015 01 07, 14:26)
Bet tu to nenori juk?

noriu. bet bijau. teisingai dali sake, anukus jis tuoja augint tures, o ne savo mazus vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 13:22)
palikit žmogų dabar. Gražiai. Leiskit dar iki operacijos susivokti, kad jūs tai tik klystkelis.

drinks_cheers.gif
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 13:40)
klystkelis....
kaip as galiu palikti mylima zmogu..

zinai pasakecia apie saliamona ir dvi moteris, kurios nepasidalijo vaiko?

jei myletu,, tai paliktum. del jo geroves. ka rinktumeis - ar kad jis mirtu, ar niekad su juo nebesusisiektum? kuris variantas tau butu lengvesnis?
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:14)
kodel sakot nera mano zmogus?

tegul priima jis tuos sprendimus, kas jam trukdo. dabar tik sako, kad jobariu daugiau nebus o po poros dienu mes jau rasomes kaip pasiilgom vienas kito. poto vela tas pats- kaip tu taip gali, as ne jobaris, rinkis ir panasiai  doh.gif

i seima jis negris. nebus taip, kad jie nuspres vel susibegti. ji jam pades, jei reikes, slaugys, rupinsis ir galbut tada vel atgims jausmai ir kazkas issirutulios, nezinosi.

jei butu tavo zmogus, nebutum pas vyra grizus. jusu su vyru niekas daugiau nei su meiluziu nesieja. gi vaiku neturit. bet tu su juo gyveni.

tu jam trukdai. taip, jis pats kaltas, neapgalvotai, nebrandziai pasielge. blaskosi zmogus, gal is tikro yra ziauriai isimylejes tave. bet tu nesi. tu tik naudojiesi juo.

is kur tu zinai? va palik ji absoliuciai, nutrauk bet koki kontakta ir tada pamatysi, gris ar negris. dabar cia tera tavo guodimasis, kad ne del taves issiskyre, ne del taves negrizta. bla bla. viskas del taves. myli jis tave, ir del taves viska paliko. naiviai tikedamasis, kad tu tai ivertinsi ir atsakysi tuo paciu.
is tikro tai situacija tipiska, susisuko zmogui galva ant senatves ir nebesugebejo adekvaciai ivertint moters. keista vienok, tokiam amziuj sitaip nesugebet perprast moters. turbut is tikro jis nera labai patyres su moterimis.
Papildyta:
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:27)
noriu. bet bijau. teisingai dali sake, anukus jis tuoja augint tures, o ne savo mazus vaikus.

jei is tikro myletum, nebijotum
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:25)
tai kokio velnio man siulo vedybas, vaikus? man tereikia palikti vyra ir ateit pas ji ir busim kartu.juk jau buvom, kad ir trumpai labai. nesupaisysi  doh.gif

varna, neapsigauk, juk jis turejo proga buti su tavimi, bet pats pabego, issigando isipareigojimu, lygtais vyru nezinai, kai buvai laisva, taves taip nereikejo, kad visa tai pasiulytu, bet kai grizai pas vyra, kai esi su kitu, tada prabudo pas ji medziotojo instinktas, bet kokia kaina vel tave tureti, taip elgiasi dauguma vyru. As visgi liksiu prie savo nuomones, kad jis isimylejes tavo jaunysteje, o dar esi aistringa moteris, tai ir zavi ji tavyje.
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2015 01 07, 14:24)
Sekasi pakankamai gerai, ex elgiasi gan gražiai, dukrą jis pasiima maždaug kas antrą savaitgalį ir viskas normos ribose.

Ir berods baigiu atkalbėti nuo santykių aiškinimosi su mano ex  lotuliukas.gif

su mergaite santykiai vis dar geri? sorry, jei lendu ne i savo darza, bet man dabar gana aktuali tema bendravimas su vyro vaikais 4u.gif

o kodel jis nori kazka aiskintis su tavo ex?
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 07, 14:30)
varna, neapsigauk, juk jis turejo proga buti su tavimi, bet pats pabego, issigando isipareigojimu, lygtais vyru nezinai, kai buvai laisva, taves taip nereikejo, kad visa tai pasiulytu, bet kai grizai pas vyra, kai esi su kitu, tada prabudo pas ji medziotojo instinktas, bet kokia kaina vel tave tureti, taip elgiasi dauguma vyru. As visgi liksiu prie savo nuomones, kad jis isimylejes tavo jaunysteje, o dar esi aistringa moteris, tai ir zavi ji tavyje.

jis ne pats pabego. jis pasake, kad nenori gadint jai jaunystes savo ligom ir dramatiskai bande ja mesti. ta dar dramatiskiau jam spjove i veida. ir tik paskui paklause, kodel. kai jis paaiskino, varna pridejo i kelnes ir grizo pas vyra.
ai, abu kazkokie nebrendylos. varna dar pateisint galima del jaunumo. o tas vyriskis tai jau niekad is tikro ir nebesubres doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 07, 14:29)

* is tikro tai situacija tipiska, susisuko zmogui galva ant senatves ir nebesugebejo adekvaciai ivertint moters. keista vienok, tokiam amziuj sitaip nesugebet perprast moters. turbut is tikro jis nera labai patyres su moterimis.
Papildyta:

**jei is tikro myletum, nebijotum

* su amžiumi tai nesusiję. Vyrams taip būna ir, jei pasiplauna mielužė, o dar tokioje situacijoje tikimybė didelė, kad grįžtų į šeimą ir dar vertintų ką turi.

** visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 07, 14:30)

kad ne to jis issigando. nepabugo jis isipareigojimu, nes ir pries tai man siule ir gyvenima kartu ir ateiti. jis suabejojo, kad as sugebesiu but su juo, kai jam reikes operacijos ir ta laika po jos. nes tai, kas labiausiai mus jungia, to nebus, bent jau kuri laika. todel pats mane paliko.
ar sitoj situacijoj negalima izvelgti meile? juk jis paliko mane, kad man butu geriau, kad man nereiketu jo slaugyti, rupintis, o galeciau kurtis pati savo ateiti biggrin.gif
Atsakyti
Tai ką jam operuoja? doh.gif Tą... aną...? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 07, 14:33)
jis ne pats pabego. jis pasake, kad nenori gadint jai jaunystes savo ligom ir dramatiskai bande ja mesti. ta dar dramatiskiau jam spjove i veida. ir tik paskui paklause, kodel. kai jis paaiskino, varna pridejo i kelnes ir grizo pas vyra.
ai, abu kazkokie nebrendylos. varna dar pateisint galima del jaunumo. o tas vyriskis tai jau niekad is tikro ir nebesubres doh.gif

butent biggrin.gif
keiciam tema..nes as jo nepaliksiu
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 07, 14:38)
Tai ką jam operuoja?  doh.gif Tą... aną...?  doh.gif

nugara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 07, 14:31)
su mergaite santykiai vis dar geri? sorry, jei lendu ne i savo darza, bet man dabar gana aktuali tema bendravimas su vyro vaikais  4u.gif

o kodel jis nori kazka  aiskintis su tavo ex?

Normalūs tie santykiai, bet į didelias draugystes nesiveliam. Man dašilo, kad geriau laikytis truputį nuošaly. Niekur nesikišu kas susiję su tuo vaiku. Ji turi mamą.

Buvo pasakyta: "kai sutiksiu duosiu į snukį". Čia po to kai porąkart parėkavo bandant su juo pasikalbėti. Kol nesikartos, tol gal nieko ir nebus, bet jei vėl kels balsą, aš nebestabdysiu.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 07, 15:33)

drinks_cheers.gif
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 15:35)
kad ne to jis issigando. nepabugo jis isipareigojimu, nes ir pries tai man siule ir gyvenima kartu ir ateiti. jis suabejojo, kad as sugebesiu but su juo, kai jam reikes operacijos ir ta laika po jos. nes tai, kas labiausiai mus jungia, to nebus, bent jau kuri laika. todel pats mane paliko.
ar sitoj situacijoj negalima izvelgti meile? juk jis paliko mane, kad man butu geriau, kad man nereiketu jo slaugyti, rupintis, o galeciau kurtis pati savo ateiti  biggrin.gif

Bet tai jam butu puiki proga isitikinti tavo jausmais, ar jie tikri, ar jus sieja tik kuniski dalykai, todel turejo rizikuoti, jei jau taip myli tave, nes vis tiek finalas butu tas pats, tave paliko ir jus nekartu, arba po operacijos tu ji butum palikus, bet tada bent jau nebeliktu abejoniu ir viskas stotu i savo vietas, o dabar kas gavosi, vel nesamones vyksta. Zinok, as netikiu sitom nesamonem, jei myli, tai palik del to zmogaus geroves, as kaip tik sakau, jei tikrai myli, tada zmonems niekas nesvarbu, tik buti kartu, pilna tokiu pvz., kaip amziaus skirtumas didelis, bet zmones rizikuoja, nes jausmai per stiprus, kad butu atskirai. O pas tave per daug abejoniu.
Atsakyti