Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 08, 12:36)
Na jai atrodo jog ji labai gudri, labai atsargi ir labai protinga. Galvoja jog ją aplenks visos meilužes ištiksiančios bėdos. Ji tuo tiesiog tiki. Ji net tiki kad meilužis ją myli. Ir dar daug dalykų, kuriais ji tiki. Gaila, bet tie dalykai kuriais ji tiki yra tik jos galvoj, jos pačios sugalvoti, nes jai atrodo jog jie gražūs, na tokie viliojantys ir romantiški. Bet... kiekvienas melas turi pabaigą. Ir jos irgi.

taip, man tikrai atrodo, kad as gudri ir protinga. ir meiluze beje saves nelaikau.
jusu mintys labai idomios. jus visa mano istorija skaitet? nes atrodo, kad betkurioje tokiu santykiu istorijoje rasytumete ta pati.
as tikiu ne jo kalbom, o veiksmais, poelgiais. ir tikrai tikiu, kad jis mane myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 08, 13:03)
taip, man tikrai atrodo, kad as gudri ir protinga. ir meiluze beje saves nelaikau.
jusu mintys labai idomios. jus visa mano istorija skaitet? nes atrodo, kad betkurioje tokiu santykiu istorijoje rasytumete ta pati.
as tikiu ne jo kalbom, o veiksmais, poelgiais. ir tikrai tikiu, kad jis mane myli  smile.gif

ne, to pačio nerašyčiau. Manau kad ne visai viską, bet tikrai pakankamai tokiai nuomonei susidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 08, 13:13)
ne, to pačio nerašyčiau. Manau kad ne visai viską, bet tikrai pakankamai tokiai nuomonei susidaryti.

bet kaip skirtingai zmones viska supranta smile.gif na bus matyt...

idomu, ar esat maciusi meiluzisku santykiu, kuomet moteris nebutu kvailele per daug prisisvajojusi, o vyras ja nesinaudotu? nes atrodo kad tik toks scenarijus imanomas....
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 08, 13:17)
bet kaip skirtingai zmones viska supranta  smile.gif  na bus matyt...

idomu, ar esat maciusi meiluzisku santykiu, kuomet moteris nebutu kvailele per daug prisisvajojusi, o vyras ja nesinaudotu? nes atrodo kad tik toks scenarijus imanomas....

esu mačius visokių santykių, žinau pasibaigusių vedybom, bet tokiai atejais siejo daug daugiau dalykų nei lova. Dažniau esu mačius nelaimingų moterų. vyrų nelaimingų dėl tokių santykių eigos- nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 08, 13:35)
esu mačius visokių santykių, žinau pasibaigusių vedybom, bet tokiai atejais siejo daug daugiau dalykų nei lova. Dažniau esu mačius nelaimingų moterų. vyrų nelaimingų dėl tokių santykių eigos- nemačiau.

o jum atrodo, kad mane ir ji sieja tik lova? smile.gif
Atsakyti
Meilė tai ar tik aistra, bet to vyro jausmai man atrodo tikri.
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 08, 13:40)
o jum atrodo, kad mane ir ji sieja tik lova?  smile.gif

nevisai tik lova.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 08, 13:52)
nevisai tik lova.

o kas dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 08, 14:03)
as tikiu ne jo kalbom, o veiksmais, poelgiais. ir tikrai tikiu, kad jis mane myli  smile.gif

Kaip tai ne meiluze smile.gif ,o kas?
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 08, 14:07)
Kaip tai ne meiluze  smile.gif ,o kas?

podruzke? g.gif biggrin.gif jis man meiluzis, o jis gi vienisas...
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 08, 14:02)
o kas dar? g.gif

santykių beprasmybė, ateties kartu nematymas.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 08, 14:15)
santykių beprasmybė, ateties kartu nematymas.

nesutinku schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti