Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 18:48)
nesutinku  schmoll.gif

Tada nezinau biggrin.gif Man taip is salies pasirode gal.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 07, 18:47)
Tu ismok skaityti viena karta ir suvokti teksta. Prie ko cia tas naivumas, as ir nesakau, kad jis tikrai ja myli ir t.t., bet pavydeti ir buti savininkiskam, meiles tam reikia, laisvai gali pavydet ir to zmogaus, su kuriuo sieja tik seksas.

neismokau viena karta, neismoksiu ir dabar.
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 18:50)
jūs vyrams prirašot moterišką mąstyseną ir jausmus.

nekreipk demesio, ji mane isimylejusi lotuliukas.gif . savotiskai biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei nemoki skaityti, tai ir necituok tada manes, nes rasai vejus.
Papildyta:
QUOTE(mobatas @ 2015 01 07, 20:07)
nekreipk demesio, ji mane isimylejusi lotuliukas.gif . savotiskai biggrin.gif

Pasvajok biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 07, 19:10)
Tai jei nemoki skaityti, tai ir necituok tada manes, nes rasai vejus.

tu jei pikciurna esi, neatsakinek. o as cituosiu, neuzdrausi
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2015 01 07, 20:11)
tu jei pikciurna esi, neatsakinek. o as cituosiu, neuzdrausi

O, atsirado nepikciurna lotuliukas.gif , tas kuris neateina cia islieti pykcio del lotuliukas.gif . I save paziurek geriau.
Atsakyti
Sveikos merrginos, seniai seku sia tema. Kada nors ir savo istorija papasakosiu...siandie rasau, nes labai suintrigavo Lapkritines ausros postai...Labai tikslios izvalgos Varnos istorijoje. Ir man atrodo - risk su meiluziu, nezemink vyro ir negadink sau gyvenimo...tas meiluzis to nevertas...
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 07, 13:22)
palikit žmogų dabar. Gražiai. Leiskit dar iki operacijos susivokti, kad jūs tai tik klystkelis.

Jo jo, duok jam susivokt, nes šiaip jis durnius paskutinis, niekaip negali susivokt doh.gif doh.gif
Nu nėr gi jie tokie kvailiukai. Kodėl varna turi jį mest, kad jam būtų geriau? Jis pats tegu ją mada meta jei jam nuo to geriau bus.
Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2015 01 07, 20:50)
Sveikos merrginos, seniai seku sia tema. Kada nors ir savo istorija papasakosiu...siandie rasau, nes labai suintrigavo Lapkritines ausros postai...Labai tikslios izvalgos Varnos istorijoje. Ir man atrodo - risk su meiluziu, nezemink vyro ir negadink sau gyvenimo...tas meiluzis to nevertas...

butu idomu isgirsti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 07, 14:27)
noriu. bet bijau. teisingai dali sake, anukus jis tuoja augint tures, o ne savo mazus vaikus.

varna, besekant temą, pasidarė smalsu, koks amžiaus skirtumas tarp tavęs ir pagundos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2015 01 08, 00:14)
varna, besekant temą, pasidarė smalsu, koks amžiaus skirtumas tarp tavęs ir pagundos? 4u.gif

o kaip atrodo? biggrin.gif
19m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna!: 08 sausio 2015 - 00:24
QUOTE(varna! @ 2015 01 08, 01:21)
o kaip atrodo?  biggrin.gif
19m

Tau jūs geriau jau savo tėvuką slaugytumėt.... naudos daugiau būtų....
Atsakyti
Na jai atrodo jog ji labai gudri, labai atsargi ir labai protinga. Galvoja jog ją aplenks visos meilužes ištiksiančios bėdos. Ji tuo tiesiog tiki. Ji net tiki kad meilužis ją myli. Ir dar daug dalykų, kuriais ji tiki. Gaila, bet tie dalykai kuriais ji tiki yra tik jos galvoj, jos pačios sugalvoti, nes jai atrodo jog jie gražūs, na tokie viliojantys ir romantiški. Bet... kiekvienas melas turi pabaigą. Ir jos irgi.

Atsakyti