Nepradėkit raganų medžioklės, įtarinėdamos ir pripaišydamos dvigubus vardus

QUOTE(OneTouch @ 2015 01 28, 10:28)
Neužeidavau čia..galvojau kas dar per pagundos..ištvirkusios moteriškės svetimų nori,o aš tokia visa šventa..išaušo mano valanda
visa esybe geidžiu ne savo vyro,bet blogiausia ,kad tai abipusė trauka
(( jis mano ex..

Manau taip nutinka gana dažnai. Kurį laiką pabuvus atskirai pasimiršta, kas buvo negerai, dėl kokių priežasčių jis patapo "ex" ir visa nostalgija grąžina kažkokius jausmus. Žinoma, galima bandyti su juo, bet po kurio laiko greičiausiai vėl viskas bus kaip seniau, o juk tada išsiskyrėte. Buvau tokioje situacijoje, deja, grįžimas atgal galiausiai vėl privedė prie skyrybų. Taigi pagalvokite geriau apie dabartinį vyrą, dėl ko jį pasiirnkote, dėl ko jums su juo gerai, o ne minusų ieškokit. Minusus geriau prisiminkite savo ex asmenybėje

QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 28, 10:56)
Manau taip nutinka gana dažnai. Kurį laiką pabuvus atskirai pasimiršta, kas buvo negerai, dėl kokių priežasčių jis patapo "ex" ir visa nostalgija grąžina kažkokius jausmus. Žinoma, galima bandyti su juo, bet po kurio laiko greičiausiai vėl viskas bus kaip seniau, o juk tada išsiskyrėte. Buvau tokioje situacijoje, deja, grįžimas atgal galiausiai vėl privedė prie skyrybų. Taigi pagalvokite geriau apie dabartinį vyrą, dėl ko jį pasiirnkote, dėl ko jums su juo gerai, o ne minusų ieškokit. Minusus geriau prisiminkite savo ex asmenybėje 

Oi mano istorija kitokia...kvaili buvom ir labai jauni..žaidė principai..pavydas..nemokėjom kalbėt..pasitaikė vyras mano kelyje,ir norėdama ex sužlugdyti ištekejau..ir žinau kad sužlugdžiau..praėjo 12 metų ir mūsų keliai susikirto..mylėjau širdy visus tuos metus Jį..o dabar žinau kad Jis tą patį jautė..tik dabar išsiaiskinom kas ir kaip buvo..Myliu be proto..jaučiuosi sudužusi į šipuliukus..
OneTouch,
ar nemeluoji pati sau? po 12m ta pati meile?
o gal tik graziu akimirku prisiminimai uzejo?
per ta 12m sukuriai seima, turi vaiku ?
QUOTE(Robulis @ 2015 01 28, 11:35)
OneTouch,
Ta pati ,dabar žinau kas yra meilė. .sapnuodavau jį..prisimindavau..galvodavau kaip jam sekasi..be galo vertinu ištikimybę!Turiu šeimą ir vaikų turiu,tik del jų negaliu išeiti..jis vede prieš 5 menesius..negaliu leisti kad jis griautų savo šeima..ir kodel mus vel suvedė keliai..
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 28, 11:41)
Ta pati ,dabar žinau kas yra meilė. .sapnuodavau jį..prisimindavau..galvodavau kaip jam sekasi..be galo vertinu ištikimybę!Turiu šeimą ir vaikų turiu,tik del jų negaliu išeiti..jis vede prieš 5 menesius..negaliu leisti kad jis griautų savo šeima..ir kodel mus vel suvedė keliai..
Jeigu jis ką tik vedė suteikite jam šansą būti laimingu su savo žmona. Manau tai būtų teisinga. Juk kažkada pati jo atsisakėte ir ištekėjote už kito.
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 28, 11:50)
Jeigu jis ką tik vedė suteikite jam šansą būti laimingu su savo žmona. Manau tai būtų teisinga. Juk kažkada pati jo atsisakėte ir ištekėjote už kito.
Taip..bet jis manęs nepaleidžia..o aš irgi per silpna jį ignoruoti..džiaugiuosi ,kad jis ne LT,nes tikrai suklupčiau..
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 28, 11:54)
Taip..bet jis manęs nepaleidžia..o aš irgi per silpna jį ignoruoti..džiaugiuosi ,kad jis ne LT,nes tikrai suklupčiau..
Na jei jis net ne LT tai manau nebus taip jau sudetinga..reikes tik su savo mintimis kovoti, nereieks jo ranku stumti nuo saves

QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 28, 11:58)
Na jei jis net ne LT tai manau nebus taip jau sudetinga..reikes tik su savo mintimis kovoti, nereieks jo ranku stumti nuo saves 

Tiesa..labiau už viską noriu pamiršt viską,bet kaip..susitarėm nebekalbėt..bet ir vėl ir vėl bendraujam..kas aš tokia kad griaučiau šeimas..bet tarsi žinau,kad mes susitiksim veliau ar anksčiau..bevalė aš prieš ji..
o tai negali uzblokuot per visas rysio priemones?
bet tai ot geras kuilys - pries 5 menesius apsizenijo ir jau suka ratus aplink kita. ir tau toks vyras atrodo rimtas ir patikimas? gal neveltui tu su juo kazkada issiskyrei? gal tas pavydas, kuris sugriove jusu santykius buvo ne be pagrindo. ir tave tiesiog isgelbejo tavo nuojauta nuo to vyro savu laiku.
o kaip tavo santykiai su vyru?
bet tai ot geras kuilys - pries 5 menesius apsizenijo ir jau suka ratus aplink kita. ir tau toks vyras atrodo rimtas ir patikimas? gal neveltui tu su juo kazkada issiskyrei? gal tas pavydas, kuris sugriove jusu santykius buvo ne be pagrindo. ir tave tiesiog isgelbejo tavo nuojauta nuo to vyro savu laiku.
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 28, 12:08)
o tai negali uzblokuot per visas rysio priemones?
Nenoriu blokuot.aš iš jo nieko ir nesitikiu.tiesiog pirma meilė mes vienas kitam..žmona žino apie mane,kokie buvo musų santykiai..ir mano vyras žino ką jis man reiškė..aišku kad dabar bendraujam nežino nei vienas..
Papildyta:
Vyras mano..jis geras tevas vaikams,rūpinasi šeima,bet sunkaus charakterio,egoistas..traukia matyt mane blogiukai..