QUOTE(saldus meduolis @ 2015 01 28, 12:56)
OneTouch, pirma meile nerudyja?
As tai manau, kad jusu ex ne is meiles vede, kad dar puse metu nepraejo, o jau seseliauja... lyg labai retai taip pasitaiko.. ot, nenorejo vienas susent, moteris paspaude ir yra kaip yra

Sakai susitiksit vistiek.. tikrai ne paplepet. Pagalvok, kas butu, jei vyras suzinotu viska? Minejai, kad seimos negali palikt ir t.t. tai gal geriau nerizikuot?
Tai jis daug metų tikėjos kad išsiskirsiu..bet aišku jis ne šventasis tikrai!kodel vede žino tik jis,o ka man sako tai tik jo istorija man

Aš tik dėl vaikų bijau..Aišku geriau nerizikuot..bet kad vartosi viskas viduj..
Papildyta:
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 28, 13:03)
"Nenoriu" yra ne pasiteisinimas. Pagalvok kas tau svarbiau - išlaikyti šeimą ar pasidžiaugti buvusia meile (nepamiršk, kad ta meilė vedęs, mylisi su žmona ir labai tikėtina, kad jam esi šiuo metu tik nuotykis). Jeigu vis tik svarbiau buvusi meilė, tad gali atsiduoti savo norams. O jei vis tik svarbiau šeima, tai įjunk loginį mąstymą ir spirk tuos norus lauk.
Žinau kad mylisi,ir aš myliuos..normalu,suaugę žmonės esam..bet geidžiam vienas kito.Nebebus taip kaip buvę..vaikštau kaip koks vaiduoklis su akmeniu širdy..visiškai negaliu susikaupti,mintys mane žudo..atrodo sudužusi esu..taip nenoriu paleisti..taip jaučiuos lyg dar kartą išgyvenu visą tą pragarą..kodėl taip sunku,juk viskas buvo praeita,viską suprantu..nu negaliu tik vieno noriu
Papildyta:
rauna stogą.. nekenčiu savęs ,kad taip jaučiuosi..noriu būt labai savanaudiška..ir dar su sązine kovoju..žodžiu šakės man,parklupde jis mane ant kelių..negaliu niekaip suprasti kas vyksta..įtikinėju save kaid vedęs,bet tik dar blogiau nuo to..šlykšti aš sau..plyšta širdis..o ir jis prisiminimus kursto ,jaučiasi pasimetęs..blogiausia kad dabar jau žinom kas ir kaip buvo..kalti mes kad paleidom tada viską..