Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

OneTouch, pirma meile nerudyja? smile.gif
As tai manau, kad jusu ex ne is meiles vede, kad dar puse metu nepraejo, o jau seseliauja... lyg labai retai taip pasitaiko.. ot, nenorejo vienas susent, moteris paspaude ir yra kaip yra biggrin.gif
Sakai susitiksit vistiek.. tikrai ne paplepet. Pagalvok, kas butu, jei vyras suzinotu viska? Minejai, kad seimos negali palikt ir t.t. tai gal geriau nerizikuot?
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 28, 12:17)
Nenoriu blokuot.aš iš jo nieko ir nesitikiu.tiesiog pirma meilė mes vienas kitam..žmona žino apie mane,kokie buvo musų santykiai..ir mano vyras žino ką jis man reiškė..aišku kad dabar bendraujam nežino nei vienas..
Papildyta:
Vyras mano..jis geras tevas vaikams,rūpinasi šeima,bet sunkaus charakterio,egoistas..traukia matyt mane blogiukai..

"Nenoriu" yra ne pasiteisinimas. Pagalvok kas tau svarbiau - išlaikyti šeimą ar pasidžiaugti buvusia meile (nepamiršk, kad ta meilė vedęs, mylisi su žmona ir labai tikėtina, kad jam esi šiuo metu tik nuotykis). Jeigu vis tik svarbiau buvusi meilė, tad gali atsiduoti savo norams. O jei vis tik svarbiau šeima, tai įjunk loginį mąstymą ir spirk tuos norus lauk.
Atsakyti
QUOTE(saldus meduolis @ 2015 01 28, 12:56)
OneTouch, pirma meile nerudyja? smile.gif
As tai manau, kad jusu ex ne is meiles vede, kad dar puse metu nepraejo, o jau seseliauja... lyg labai retai taip pasitaiko..  ot, nenorejo vienas susent, moteris paspaude ir yra kaip yra biggrin.gif
Sakai susitiksit vistiek.. tikrai ne paplepet. Pagalvok, kas butu, jei vyras suzinotu viska? Minejai, kad seimos negali palikt ir t.t. tai gal geriau nerizikuot?

Tai jis daug metų tikėjos kad išsiskirsiu..bet aišku jis ne šventasis tikrai!kodel vede žino tik jis,o ka man sako tai tik jo istorija man biggrin.gif Aš tik dėl vaikų bijau..Aišku geriau nerizikuot..bet kad vartosi viskas viduj..
Papildyta:
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 28, 13:03)
"Nenoriu" yra ne pasiteisinimas. Pagalvok kas tau svarbiau - išlaikyti šeimą ar pasidžiaugti buvusia meile (nepamiršk, kad ta meilė vedęs, mylisi su žmona ir labai tikėtina, kad jam esi šiuo metu tik nuotykis). Jeigu vis tik svarbiau buvusi meilė, tad gali atsiduoti savo norams. O jei vis tik svarbiau šeima, tai įjunk loginį mąstymą ir spirk tuos norus lauk.

Žinau kad mylisi,ir aš myliuos..normalu,suaugę žmonės esam..bet geidžiam vienas kito.Nebebus taip kaip buvę..vaikštau kaip koks vaiduoklis su akmeniu širdy..visiškai negaliu susikaupti,mintys mane žudo..atrodo sudužusi esu..taip nenoriu paleisti..taip jaučiuos lyg dar kartą išgyvenu visą tą pragarą..kodėl taip sunku,juk viskas buvo praeita,viską suprantu..nu negaliu tik vieno noriu
Papildyta:
rauna stogą.. nekenčiu savęs ,kad taip jaučiuosi..noriu būt labai savanaudiška..ir dar su sązine kovoju..žodžiu šakės man,parklupde jis mane ant kelių..negaliu niekaip suprasti kas vyksta..įtikinėju save kaid vedęs,bet tik dar blogiau nuo to..šlykšti aš sau..plyšta širdis..o ir jis prisiminimus kursto ,jaučiasi pasimetęs..blogiausia kad dabar jau žinom kas ir kaip buvo..kalti mes kad paleidom tada viską..
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 28, 13:22)
Žinau kad mylisi,ir aš myliuos..normalu,suaugę žmonės esam..bet geidžiam vienas kito.Nebebus taip kaip buvę..vaikštau kaip koks vaiduoklis su akmeniu širdy..visiškai negaliu susikaupti,mintys mane žudo..atrodo sudužusi esu..taip nenoriu  paleisti..taip jaučiuos lyg dar kartą išgyvenu visą tą pragarą..kodėl taip sunku,juk viskas buvo praeita,viską suprantu..nu negaliu tik vieno noriu
Papildyta:
rauna stogą.. nekenčiu savęs ,kad taip jaučiuosi..noriu būt labai savanaudiška..ir dar su sązine kovoju..žodžiu šakės man,parklupde jis mane ant kelių..negaliu niekaip suprasti kas vyksta..įtikinėju save kaid  vedęs,bet tik dar blogiau nuo to..šlykšti aš sau..plyšta širdis..o ir jis prisiminimus kursto ,jaučiasi pasimetęs..blogiausia kad dabar jau žinom kas ir kaip buvo..kalti mes kad paleidom tada viską..

Pati rašai - "paleidom" - būtasis laikas.

Na o jei negali, tai ko čia tada stabdyt save, susitikit, sugulkit, pasidžiaukit vienas kitu, gal antros pusės nesužinos. O jei sužinos bus dar dvejos skyrybos ir dar mažiausiai du įskaudinti žmonės bendrame didžiuliame skaičiuje.
Atsakyti
Tai jis daug metų tikėjos kad išsiskirsiu..bet aišku jis ne šventasis tikrai!kodel vede žino tik jis,o ka man sako tai tik jo istorija man biggrin.gif Aš tik dėl vaikų bijau..Aišku geriau nerizikuot..bet kad vartosi viskas viduj..

Nu tai va, atsibodo laukt ir apsivede.
Kad pati save kurstai, prisisvajoji, o paskui vartosi sakai... pati supranti, kad negerai darai, tai sustok. Laiko neatsuksi, nieko nepakeisi. Tai arba susitaikyk su tuo, ka turi, arba skirkis su vyru ir pasiimk exa, jei jau tokia meile per metu metus neisgaruoja pas jus biggrin.gif
Atsakyti

rauna stogą.. nekenčiu savęs ,kad taip jaučiuosi..noriu būt labai savanaudiška..ir dar su sązine kovoju..žodžiu šakės man,parklupde jis mane ant kelių..negaliu niekaip suprasti kas vyksta..įtikinėju save kaid  vedęs,bet tik dar blogiau nuo to..šlykšti aš sau..plyšta širdis..o ir jis prisiminimus kursto ,jaučiasi pasimetęs..blogiausia kad dabar jau žinom kas ir kaip buvo..kalti mes kad paleidom tada viską..

kaip melodramatiška, kaip seriale. Jūs pati savo fantazijose svaigstat jog taip yra, kaip jūs galvojat. Net nejaučiat- o būtent prisigalvojat kažkokius jausmus. Palikit tas fantazijas ramybėj ir gyvenkit ramiai.
Atsakyti
tai ir kurstysi tas savo aistras, jei neuzblokuosi. o nutrauktum bendravima ir aprimtu ta sirdpersa per kelias savaites.
jei nenori su vyru issiskirt, tai ir padaryk taip. savo pacios labui.
Atsakyti
Taip..gal prieš metus rašiau sau ..kad neberegiu jo veido ir širdis tyli..bet vat mintim..ir Tik mintim..o va dabar..negaliu visko atverti..tiesiog,nera čia vien iliuzijos..bet yra sąžinė ir atsakomybė.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 28, 13:28)
kaip melodramatiška, kaip seriale. Jūs pati savo fantazijose svaigstat jog taip yra, kaip jūs galvojat. Net nejaučiat- o būtent prisigalvojat kažkokius jausmus. Palikit tas fantazijas ramybėj ir gyvenkit ramiai.

Ramiai neiseis jau..įmanoma issigalvot jausmus?
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 29, 20:06)
Ramiai neiseis jau..įmanoma issigalvot jausmus?

Ar tu nori pasilakstyt ir toliau gyventi seimoje, ar nori nustot sau meluot, issiskirt ir tiketis, kad tavo meile ta pati padaris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 29 sausio 2015 - 20:51
QUOTE(Opensea @ 2015 01 29, 20:51)
Ar tu nori pasilakstyt ir toliau gyventi seimoje, ar nori nustot sau meluot, issiskirt ir tiketis, kad tavo meile ta pati padaris?

Nezinau kaip pavyks..kol kas tik bendraujam..seimos palikti nenoriu..dziaugiames tais drugeliais,o bus kaip..nezinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OneTouch: 29 sausio 2015 - 21:27
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 29, 21:25)
Nezinau kaip pavyks..kol kas tik bendraujam..seimos palikti nenoriu..dziaugiames tais drugeliais,o bus kaip..nezinau..

susitike buvot? g.gif
Atsakyti