Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 30, 12:41)
Taip žmonės negalvoja  schmoll.gif

Pati į tokią situaciją kartą buvau įsivėlusi (į panašia, nes ten nebuvo šeima). Rūpėjo tik, kad kita moteris nieko nesužinotų iki bus aišku kas toliau bus  doh.gif  Astra užgožia empatiją. Neveltui ji priskiriama prie emocijų, keliančių destrukciją. Ji labai stipri emocija ir labai primityvi.

Tuomet as ne zmogus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 12:52)
O kas permeta?abu viską žinojo..niekas nuo jų nieko neslėpė..

Tai jei zinojo ka veda ir uz ko teka, ko dabar slapstotes. Pasipasakokit abu savo sutuoktiniams. Gi nesuzinos nieko naujo.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 30, 13:12)
Kaip suprasti, kad ji zinojo uz ko teka? Zinojo, kad jos vyras megsta kitas moteris? O tai, kad jus tuoketes is kerso, tai cia jau virsune, kuir jusu protas buvo?

Kur buvo pasakyta kad jis megzta kitas moteris?Ji buvo ta kuri išklausė kai jam buvo sunku..buvo jie kartu,buvo išsiskyrę,ieškojo jis savo moters,bet nerado..tiesiog nustojo ieškot ir vedė tą kuri myli jį..aš ir ją suprantu..
Kur protas?nebuvo jo,jauna labai buvau..ir per daug pasakų prisiskaičius..
Atsakyti
As tai nesuprantu tokiu moteru, teka uz nemylimu vyru, paskui gimdo jiems vaikus ir rauda del kitu doh.gif , kas kaltas, kad moteris kvailai elgiasi? Kodel del to turi kenteti vyras, vaikai? Nieko keisto, kad vyras buvo neistikimas, jei buvo nemylimas.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 30, 13:17)
Tuomet as ne zmogus.  4u.gif
Papildyta:
Tai jei zinojo ka veda ir uz ko teka, ko dabar slapstotes. Pasipasakokit abu savo sutuoktiniams. Gi nesuzinos nieko naujo.

O vaikam savo ką pasakyt?Jūs turit vaikų?
Atsakyti
Tokiu moteru kaip OneT niekas nesustabdys, tik kam dar testi sia diskusija. Ka tu nori suzinoti, OT?

Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 30, 13:17)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 14:19)
Kur buvo pasakyta kad jis megzta kitas moteris?Ji buvo ta kuri išklausė kai jam buvo sunku..buvo jie kartu,buvo išsiskyrę,ieškojo jis savo moters,bet nerado..tiesiog nustojo ieškot ir vedė tą kuri myli jį..aš ir ją suprantu..
Kur protas?nebuvo jo,jauna labai buvau..ir per daug pasakų prisiskaičius..

As klausiu, o neteigiu. Saket, kad zinojo uz ko teka, tai ji zinojo, kad jos vyras jai bus neistikimas?
Na nezinau, as jauna budama kaip tik svajojau isteketi uz mylimo vyro.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 30, 13:20)
As tai nesuprantu tokiu moteru, teka uz nemylimu vyru, paskui gimdo jiems vaikus ir rauda del kitu  doh.gif , kas kaltas, kad moteris kvailai elgiasi? Kodel del to turi kenteti vyras, vaikai? Nieko keisto, kad vyras buvo neistikimas, jei buvo nemylimas.

Linkiu taip niekada nesielgti wink.gif ir į vandenį nespjaudykit per daug wink.gif Kas kalta? Taip aš..
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 14:20)

Kaip tai ką? Teisybę. Nes, meilės ir pagarbos vyrui nesumeluosi. Jos nėra pas jus. Ir tokioje aplinkoje jūs auginate vaikus. Nors, pačios širdis drąskosi, vaikus mokote ir vaikams rodote pavyzdį, kad gyventi su nemylimu žmogumi yra gerai. Ar norite tokio pat gyvenimo savo vaikams? ??
p.s. aš turiu vaikų.
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 13:20)

Papasakok vaikams apie bitutes, kurios skraido nuo vienos gelytes ant kitos smile.gif Juokauju. Na bet kam kisti vaikus? Tai turi liesti tave ir tavo vyra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 30 sausio 2015 - 13:25
QUOTE(South @ 2015 01 30, 13:23)
As klausiu, o neteigiu. Saket, kad zinojo uz ko teka, tai ji zinojo, kad jos vyras jai bus neistikimas?
Na nezinau, as jauna budama kaip tik svajojau isteketi uz mylimo vyro.

Ir aš svajojau,bet neištekejau..turėjau minty ,kad apie jo jausmus..
Papildyta:
QUOTE(Opensea @ 2015 01 30, 13:22)
Tokiu moteru kaip OneT niekas nesustabdys, tik kam dar testi sia diskusija. Ka tu nori suzinoti, OT?

Papildyta:

drinks_cheers.gif

Nepažįstat Jūs manęs..ir daug ko nežininote,o ir rašyt apie tai nenoriu..teisingai teisiate,aš to verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 13:28)
Ir aš svajojau,bet neištekejau..turėjau minty ,kad apie jo jausmus..
Papildyta:

Nepažįstat Jūs manęs..ir daug ko nežininote,o ir rašyt apie tai nenoriu..teisingai teisiate,aš to verta smile.gif

Jokiu budu as neteisiu. Kiek zinau istoriju aplink save, visada visiems sakydavau, jei isimylejai ir nematai gyvenimo be jo, jei yra galimybe buti kartu, eik ir bandyk, daryk. Palik sutuoktini, kur laime is naujo.
Bet jei tu nenori palikti vyro, nori tureti meiluzi, toliau kankintis apsupta apgaules... sunku. Kam tokios aukos reikia. Vyras bent jau negyvens apgauleje, tures galimybe susikurti kita gyvenima. O tu ar taip ar taip kenti, tai gal geriau isiskyrus gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 30, 13:23)
Kaip tai ką? Teisybę. Nes, meilės ir pagarbos vyrui nesumeluosi. Jos nėra pas jus. Ir tokioje aplinkoje jūs auginate vaikus. Nors, pačios širdis drąskosi, vaikus mokote ir vaikams rodote pavyzdį, kad gyventi su nemylimu žmogumi yra gerai. Ar norite tokio pat gyvenimo savo vaikams? ??
p.s. aš turiu vaikų.

Kol kas man puikiai sekesisi tai daryti.ir vyrą gerbiu labai,bet nejaučiu širdim jo..vyras tiki mano atsidavimu..tik kad jis pasimaiše ir viską taip sujaukė..
Tuo labiau.jei rinktis tarp vyro ir vaikų argi nesirinktumete jų?
Papildyta:
QUOTE(Opensea @ 2015 01 30, 13:24)
Papasakok vaikams apie bitutes, kurios skraido nuo vienos gelytes ant kitos smile.gif Juokauju. Na bet kam kisti vaikus? Tai turi liesti tave ir tavo vyra.

Nu nejuokaukit.o kur juos deti? Jie ką ne šeima?
Papildyta:
QUOTE(Opensea @ 2015 01 30, 13:31)
Jokiu budu as neteisiu. Kiek zinau istoriju aplink save, visada visiems sakydavau, jei isimylejai ir nematai gyvenimo be jo, jei yra galimybe buti kartu, eik ir bandyk, daryk. Palik sutuoktini, kur laime is naujo.
Bet jei tu nenori palikti vyro, nori tureti meiluzi, toliau kankintis apsupta apgaules... sunku. Kam tokios aukos reikia. Vyras bent jau negyvens apgauleje, tures galimybe susikurti kita gyvenima. O tu ar taip ar taip kenti, tai gal geriau isiskyrus gyventi.

Žinočiau atsakymą..atsakyčiau..
Keičiamės mes visi..vyras mano mane laiko uždaręs po 9 spynom,pavydus juodai..šito nebenoriu..jaučiau kaltę prieš vyrą už savo mintis,savo jausmus kitam ,leidausi kontroliuojama..kitaip sakant tiesiog plaukiau pasroviui..man tai nenormalu,bet nekovojau..
Atsakyti