Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

Teisingai Jus čia viską destot..ir protingai argumentuojat..ne ta vieta turbūt mąstau..paleist Jį reikia..tegul lieka tai kažkas gražaus širdy..turbūt galiu tai padaryt..p.s jis man ne meilužis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OneTouch: 30 sausio 2015 - 15:35
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 16:35)
Teisingai Jus čia viską destot..ir protingai argumentuojat..ne ta vieta turbūt mąstau..paleist Jį reikia..tegul lieka tai kažkas gražaus širdy..turbūt galiu tai padaryt..p.s jis man ne meilužis wink.gif

Pats laikas atsitokėti sakyčiau... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 15:35)

Tegul lieka tuo, kuo jis ir yra. Exas, norintis su jumis isduoti savo zmona. Vyras, kuriam nusispjauti i jausmus moters, kuriai prisieke kartu buti ir laimeje, ir varge biggrin.gif.
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 30, 14:51)
Cia zinok zmogiska yra - as nekaltas, aplinka kalta  biggrin.gif . Lengviau taip, tiesiog. Zmones linke rinktis lengvesni kelia. Visame kame

As pastebejau. Bet zvelgiant i ateiti juk lengviau suvokti, kad visgi tu prisidejai prie to, kad esi mesle iki ausu. Tai reiskiasi kazka galima padaryti, kad taip neatsitiktu vel.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 30, 17:02)

As pastebejau. Bet zvelgiant i ateiti juk lengviau suvokti, kad visgi tu prisidejai prie to,  kad esi mesle iki ausu. Tai reiskiasi kazka galima padaryti, kad taip neatsitiktu vel.

Būtent drinks_cheers.gif Tasa savo gyvenimą valdai, kai taip galvoji
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 14:23)
Linkiu taip niekada nesielgti wink.gif ir į vandenį nespjaudykit per daug wink.gif Kas kalta? Taip aš..

As apie santuoka ne is meiles kalbu, o ne apie aistras kitam mirksiukas.gif , cia jau as nespjaunu i sulini biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo South: 30 sausio 2015 - 16:18
O aš tai pamislijau kažkaip... Ištekėjai už kito, norėdama jį įskaudinti. Įskaudinai. Ar nebus tik taip, kad jis lygiai taip pat nori tave įskaudinti? Taip, drugeliai dabar skraido, o jis gal "čiurą" kišenėj laiko. Pažais ir grįš ten, kur jo laukia mylinti ir teisėta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 19:26)
O aš tai pamislijau kažkaip... Ištekėjai už kito, norėdama jį įskaudinti. Įskaudinai. Ar nebus tik taip, kad jis lygiai taip pat nori tave įskaudinti? Taip, drugeliai dabar skraido, o jis gal "čiurą" kišenėj laiko. Pažais ir grįš ten, kur jo laukia mylinti ir teisėta...  unsure.gif

drinks_cheers.gif Ir jei ne visai taip, tai pazaides irgi gris. Kuriam vyrui nesukiltu noras vel pazaisti su buvusia? Manau, tokiu vienetai. Nes, dazniausiai iseidami ar isvaryti stengiasi uzdaranciose duryse paliktu tarpeli. Del, visa ko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 17:26)
O aš tai pamislijau kažkaip... Ištekėjai už kito, norėdama jį įskaudinti. Įskaudinai. Ar nebus tik taip, kad jis lygiai taip pat nori tave įskaudinti? Taip, drugeliai dabar skraido, o jis gal "čiurą" kišenėj laiko. Pažais ir grįš ten, kur jo laukia mylinti ir teisėta...  unsure.gif

Ne..nebus..nekapstykit taip giliai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 01 30, 17:39)
drinks_cheers.gif Ir jei ne visai taip, tai pazaides irgi gris. Kuriam vyrui nesukiltu noras vel pazaisti su buvusia? Manau, tokiu vienetai. Nes, dazniausiai iseidami ar isvaryti stengiasi uzdaranciose duryse paliktu tarpeli. Del, visa ko.  biggrin.gif

Jūs žinot tik mažą dalelę..kas ir kaip buvo..
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 20:12)
Ne..nebus..nekapstykit taip giliai wink.gif
Papildyta:

Jūs žinot tik mažą dalelę..kas ir kaip buvo..

O ko nekapstyt? Faktas: Jūs norėjot jį įskaudint. Įskaudinot. Faktas: Jūs nemylėjot vyro. Vyras tai žino. Įskaudinot. Faktas: Vyras nemylimas. Išduoda, kai jūs labiausiai pažeidžiama. Jūs įskaudinta. Faktas: Pasirodo ex. Pradeda drumstis vanduo. Kas bus dabar įskaudintas?
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 19:22)
O ko nekapstyt? Faktas: Jūs norėjot jį įskaudint. Įskaudinot. Faktas: Jūs nemylėjot vyro. Vyras tai žino. Įskaudinot. Faktas: Vyras nemylimas. Išduoda, kai jūs labiausiai pažeidžiama. Jūs įskaudinta. Faktas: Pasirodo ex. Pradeda drumstis vanduo. Kas bus dabar įskaudintas?

dabar bus visi įskaudinti.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 19:22)

Nežino tas vyras dabar..žinojo kad mylejah savo ex..niekas nebus įskaudintas daugiau..
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 21:12)
Nežino tas vyras dabar..žinojo kad mylejah savo ex..niekas nebus įskaudintas daugiau..

tai mesi ta savo meile? biggrin.gif
Atsakyti