QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 16:35)
Teisingai Jus čia viską destot..ir protingai argumentuojat..ne ta vieta turbūt mąstau..paleist Jį reikia..tegul lieka tai kažkas gražaus širdy..turbūt galiu tai padaryt..p.s jis man ne meilužis 

Pats laikas atsitokėti sakyčiau...

QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 15:35)
Teisingai Jus čia viską destot..ir protingai argumentuojat..ne ta vieta turbūt mąstau..paleist Jį reikia..tegul lieka tai kažkas gražaus širdy..turbūt galiu tai padaryt..p.s jis man ne meilužis 

Tegul lieka tuo, kuo jis ir yra. Exas, norintis su jumis isduoti savo zmona. Vyras, kuriam nusispjauti i jausmus moters, kuriai prisieke kartu buti ir laimeje, ir varge

Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 30, 14:51)
Cia zinok zmogiska yra - as nekaltas, aplinka kalta
. Lengviau taip, tiesiog. Zmones linke rinktis lengvesni kelia. Visame kame

As pastebejau. Bet zvelgiant i ateiti juk lengviau suvokti, kad visgi tu prisidejai prie to, kad esi mesle iki ausu. Tai reiskiasi kazka galima padaryti, kad taip neatsitiktu vel.
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 30, 17:02)
As pastebejau. Bet zvelgiant i ateiti juk lengviau suvokti, kad visgi tu prisidejai prie to, kad esi mesle iki ausu. Tai reiskiasi kazka galima padaryti, kad taip neatsitiktu vel.
Būtent

QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 14:23)
Linkiu taip niekada nesielgti
ir į vandenį nespjaudykit per daug
Kas kalta? Taip aš..

As apie santuoka ne is meiles kalbu, o ne apie aistras kitam

O aš tai pamislijau kažkaip... Ištekėjai už kito, norėdama jį įskaudinti. Įskaudinai. Ar nebus tik taip, kad jis lygiai taip pat nori tave įskaudinti? Taip, drugeliai dabar skraido, o jis gal "čiurą" kišenėj laiko. Pažais ir grįš ten, kur jo laukia mylinti ir teisėta...

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 19:26)
O aš tai pamislijau kažkaip... Ištekėjai už kito, norėdama jį įskaudinti. Įskaudinai. Ar nebus tik taip, kad jis lygiai taip pat nori tave įskaudinti? Taip, drugeliai dabar skraido, o jis gal "čiurą" kišenėj laiko. Pažais ir grįš ten, kur jo laukia mylinti ir teisėta... 

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 17:26)

Ne..nebus..nekapstykit taip giliai

Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 01 30, 17:39)

Jūs žinot tik mažą dalelę..kas ir kaip buvo..
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 20:12)
Ne..nebus..nekapstykit taip giliai 
Papildyta:

Papildyta:
O ko nekapstyt? Faktas: Jūs norėjot jį įskaudint. Įskaudinot. Faktas: Jūs nemylėjot vyro. Vyras tai žino. Įskaudinot. Faktas: Vyras nemylimas. Išduoda, kai jūs labiausiai pažeidžiama. Jūs įskaudinta. Faktas: Pasirodo ex. Pradeda drumstis vanduo. Kas bus dabar įskaudintas?
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 19:22)
O ko nekapstyt? Faktas: Jūs norėjot jį įskaudint. Įskaudinot. Faktas: Jūs nemylėjot vyro. Vyras tai žino. Įskaudinot. Faktas: Vyras nemylimas. Išduoda, kai jūs labiausiai pažeidžiama. Jūs įskaudinta. Faktas: Pasirodo ex. Pradeda drumstis vanduo. Kas bus dabar įskaudintas?
dabar bus visi įskaudinti.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 30, 19:22)
Nežino tas vyras dabar..žinojo kad mylejah savo ex..niekas nebus įskaudintas daugiau..
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 30, 21:12)
Nežino tas vyras dabar..žinojo kad mylejah savo ex..niekas nebus įskaudintas daugiau..
tai mesi ta savo meile?