Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(mrau @ 2015 01 31, 18:47)
Tikrai esi tuo tikra? smile.gif

p.s. ir aš taip sakiau dar ne taip seniai...

Nesu..atrodo viskas,nebesvaigstu,nusiraminu,nerašau.o jis parašo paskabina ir viskas..nebegaliu mąstyt..
Papildyta:
QUOTE(Reale @ 2015 01 31, 19:09)
sėkmės..

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 31, 19:17)
Nesu..atrodo viskas,nebesvaigstu,nusiraminu,nerašau.o jis parašo paskabina ir viskas..nebegaliu mąstyt..
Papildyta:

biggrin.gif

Kita karta susitike, paglostys svenlniau peti ir bus viskas nebegalejau mastyt..eme ir atsitiko. Per plauka esi nuo sukritimo i lova.
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 01 31, 17:21)

4.Nežadu begti laukais,bet vel gyvent tiek metų tyloj nesiruošiu..nebusim kartu mes,bet bent jau žinodiu kaip sekasi jam

Galvojau, jau neberasysiu. Ne maza mergaite esat, pati pasiklosit ir uzsiklosit taip kaip noresit. Man va sitas sakinys labai jau "neskaniai" nuskambejo.
Idomu, kodel Jums taip rupi, kaip jam sekasi? Jei, Jus tokia gailestinga, tai pasirupinkit beglobiais gyvunais. Ar vienisais seneliais. Bus didesne nauda. Beje, ir Jums paciai.

P.s. Tai, kad jis skambina ir raso, tai yra jo pasirinkimas. Jis labai gerai zino kodel taip daro. O, Jus nors zinot, kodel atsakinejat i jo laiskus? biggrin.gif
Atsakyti

Kad jo taip reikia galbut yra tik pradines emocijos. Jos nuslugs. Kiek laiko jau truknka jusu atsinaujines bendravimas?Jei teisingai pamenu jis uzsienyje? siulo susitikti?
Atsakyti
Papildyta:

biggrin.gif

Kol neuzblokuosi, taip ir bus.
Siaip netikiu, kad susitike nepermiegosit.

Svaigsti tu, nes tavo mintyse jis romantinis herojus, supervyras, pranasesnis uz kitus. Pasidarytu lengviau jei kritiskai ji ivertintum
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 01 31, 19:41)
Idomu, kodel Jums taip rupi, kaip jam sekasi?

Man tai visai neatrodo keista.
Man įdomu kaip sekasi visiems mano ex. Pirmą rimtą meilę pračekinu kartais fb. Nerašau nieko, bet pasižiūriu. Pažiūriu ir jo žmoną, brolį. Na kokį kartą į metus smile.gif Ir nemanau, kad tai reiškia, kad kažką dar jam jaučiu arba susitikus griūčiau į lovą.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 01 31, 20:58)
Man tai visai neatrodo keista.
Man įdomu kaip sekasi visiems mano ex. Pirmą rimtą meilę pračekinu kartais fb. Nerašau nieko, bet pasižiūriu. Pažiūriu ir jo žmoną, brolį. Na kokį kartą į metus smile.gif Ir nemanau, kad tai reiškia, kad kažką dar jam jaučiu arba susitikus griūčiau į lovą.

drinks_cheers.gif As ir pasidomiu kaip sekasi zmonems, buvusiems svarbiais mano praeityje
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 31, 20:35)
Kol neuzblokuosi, taip ir bus.
Siaip netikiu, kad susitike nepermiegosit.

Svaigsti tu, nes tavo mintyse jis romantinis herojus, supervyras, pranasesnis uz kitus. Pasidarytu lengviau jei kritiskai ji ivertintum

Užblokavau,ištryniau skypą,db ieškau kaip jį išvis panaikinti kad nekiltų pagunda vel prisijungt..palengvejo man..nereikia griaut šeimų del savo egoizmo..
Papildyta:
QUOTE(Miraz @ 2015 01 31, 20:25)
Kad jo taip reikia galbut yra tik pradines emocijos. Jos nuslugs. Kiek laiko jau truknka jusu atsinaujines bendravimas?Jei teisingai pamenu jis uzsienyje? siulo susitikti?

Taip norejom susitikt,bučiau 100% jam atsidavusi..džiaugiuosi kad nesužinosiu ka reiškia pabust išdavus teisetą vyrą..tegul jis lieka kažkas gražaus ir pirmo..Jis pirma mano meilė ji neišbleso po tiek metų,bet turbut todel kad negyvenom kartu ir nesinaudojom vienu wc biggrin.gif ir valit man sakyt ka norit,AŠ JĮ MYLIU:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OneTouch: 31 sausio 2015 - 22:06
Nei viena nepasirodo kai reikia sad.gif((
Atsakyti
Nepersokus grovio, nesakyk op wink.gif.

Bet pritariu sakancioms, kad tai tik iliuzija, prisiminimas senu jausmu, praeis visa tai, jeigu tik nenueisit toliau, pasvaikit, bet nieko nedarykit, patikekit, bus zymiai geriau, bent jau seimos neprarasit.
Atsakyti
O kas nutiko, kad jį palikai ir ištekėjai?
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 31, 23:15)
Nepersokus grovio, nesakyk op wink.gif.

Bet pritariu sakancioms, kad tai tik iliuzija, prisiminimas senu jausmu, praeis visa tai, jeigu tik nenueisit toliau, pasvaikit, bet nieko nedarykit, patikekit, bus zymiai geriau, bent jau seimos neprarasit.

Nesakau,ir to bjaurybes skypo neina ištrint..jau viskas padejau taskus,o širdis plyšta..noriu atgal begt,bet taip bus geriau.mažiau skausmo visiems..
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 01 31, 23:15)
O kas nutiko, kad jį palikai ir ištekėjai?

Durnyste buvo..lai gyvena jis ir kuria savo šeimą..ir gal po viso to ką kalbejom supras kaip jaučiasi išduota moteris ir savo žmonos neišduos..
Atsakyti