Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TRIS kartus pamėgintas visų išgirtas tušas
15€
user posted image

Vilnius
Siunciu 4u.gif
Atsakyti
Siulau per mergaites pirktus 4u.gif
Naujas Free People Victorian Lace Pullover, dydis XS (tiks ir S).
user posted imageuser posted image
Nauja Ralph Lauren polo maikute ilgomis rankovemis, dydis S, modeliukas skinny.
user posted image
Naujas nuostabus Stefanel megztukas, dydis XS, eu 40 (taip raso ant etiketes, tai manau 40 ir atitinka, bet tikrai ne XS). Sudetis: 50% Acrylic, 30% Wool, 20% Angora wool.
user posted imageuser posted image
Naujos Etienne Aigner odines pirstines, viduje 100 proc. kasmyras, L dydis (raso 7.5-8 dydis, bet manau didesnei rankai kiek). Spalva Blackberry. Visas ilgis matuojant per didiji pirsta 25 cm, plotis delno po nyksciu 9.5 cm.
user posted image
Nauja J. Crew Stripe silk-back linen tank, spalva NAVY STRIPE kaip foto, dydis XXS (tiks XS).
user posted image
(visos foto skolintos)

VISA MANO IŠPARDUOTUVĖ!!!
Atsakyti
Merginos, o iš kokio puslapio perkate ugg batus? Vakar taip nušaliau kojas, kad nusprendžiau, reikia ir man tokių batų smile.gif
Atsakyti
Merginos, dar karta paklausiu, ar nei viena is 381 siuntos per klaida negavo sios bliuskutes http://www.anntaylor...faultColor=1878

Taip pat kreipiuos i dalinancias merginas, gal pas jus dar like neatsiimtu 381 siuntiniu?
Na, kazkur juk turi buti mano daiktas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, su Naujais !

Priminkite, prasau, kur perkate akinius, ju remelius ir linzes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2015 01 08, 12:16)
Merginos, dar karta paklausiu, ar nei viena is 381 siuntos per klaida negavo sios bliuskutes http://www.anntaylor...faultColor=1878

Taip pat kreipiuos i dalinancias merginas, gal pas jus dar like neatsiimtu 381 siuntiniu?
Na, kazkur juk turi buti mano daiktas smile.gif

kazkaip ziuriu sventiniu laikotarpiu nemazai pasiklydusiu siuntu unsure.gif o ,tai jei preke neatsiranda,kas tada? tipo dingsta ir viskas ,nei pinigu nei daikto?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 01 08, 16:07)
kazkaip ziuriu sventiniu laikotarpiu nemazai pasiklydusiu siuntu  unsure.gif o ,tai jei preke neatsiranda,kas tada? tipo dingsta ir viskas ,nei pinigu nei daikto?

manau tikrai viskas bus gerai smile.gif o mergaitės kurios gavote ne savo prekytes pasikelbkite temoje wink.gif
Atsakyti
nauji guess skinny jeans, 26 dydzio, 29 in
kaina- 36,20 eur , siunciu

user posted image

naujas merino vilnos megztukas , XL dydzio

kaina- 30,50 eur

user posted image

user posted image

naujos RL kelnytes cotton/ elastane 7 proc, 2 dydzio

40,50 eur

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Seida @ 2015 01 08, 16:28)
manau tikrai viskas bus gerai smile.gif o mergaitės kurios gavote ne savo prekytes pasikelbkite temoje wink.gif

As negavau Loft bliuskytes sviesiai melynos, kazkur paklydo unsure.gif sake R grazins pinigelius, bet kol kas nuo gruodzio 16d ju dar nera mano saskaitoje. Uzklausiau, bet tyluma. Tikiuosi, kai R gris po atostogu, sutvarkys viska.
Siaip, jei neklystu, nebudavo tiek daug pasiklydusiu daiktu unsure.gif
Atsakyti
Aš net neabejoju, kad merginos vienaip ar kitaip išspręs šiuos nesklandumus.
Aš net nenoriu pinigų, tik savo daikto, tiksliau jis net ne man, o mamai užsakytas, o prekyboje tos bliuskutės jau ir nebėra smile.gif

O dabar į temą: gal kuri turite Revlon 24H pudrą, 220 "Natural beige" spalvą?

Atsakyti
sveikos 4u.gif parduodu per mergaites pirktus ir netikusius rubelius biggrin.gif

Gymboree Gymboree megztukas 8 metu mergaitei. Kaina 16 euru.

https://factory.jcre...A6122/A6122.jsp Toki maudymuka(lemenele ir kelnaites) xs dydzio 15 euru.

maudymukas

dar toki maudymuka xs dydis, 15 euru.

sriuke

Wilsons odine svarkeli-striukyte s dydzio, 50 euru.

i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2015 01 08, 18:42)
Aš net neabejoju, kad merginos vienaip ar kitaip išspręs šiuos nesklandumus.
Aš net nenoriu pinigų, tik savo daikto, tiksliau jis net ne man, o mamai užsakytas, o prekyboje tos bliuskutės jau ir nebėra smile.gif
O dabar į temą: gal kuri turite Revlon 24H pudrą, 220 "Natural beige" spalvą?

Sveiki,

Turiu jusu bliuskute thumbup.gif - be lipduko buvo, todel nezinojau, kam ji priklauso blush2.gif 4u.gif
Atsakyti