Skubiai prireike Paula Choise prausiklio ir kremuko su AHA rugstimi, gal kas turite atliekamu

QUOTE(LOCKETS @ 2015 01 09, 16:02)
mergaites, avincios UGG, prasau patarimo
isejau vakar su vienais ir labai stipriai uzlijo, tai suslapo man priekiai batu... isdziuvo, bet tos vietos ir liko tamsesnes...
kaip man dabar tuos batukus isvalyti teisingai... ar cia jau viskas, reikes visus suslapinti, kad suvienodinti spalva?
turiu ta ugg prieziuros rinkinuka - ar pades kiek nors?
buciau dekinga uz patarimus
isejau vakar su vienais ir labai stipriai uzlijo, tai suslapo man priekiai batu... isdziuvo, bet tos vietos ir liko tamsesnes...
kaip man dabar tuos batukus isvalyti teisingai... ar cia jau viskas, reikes visus suslapinti, kad suvienodinti spalva?
turiu ta ugg prieziuros rinkinuka - ar pades kiek nors?
buciau dekinga uz patarimus
tas pats buvo su dukros ugg, as su sepetuku valiau, siausiau, sukavau ir kazkaip issivale. tuoj kur spec verstai odai valyti tinkamas.
QUOTE(savita1 @ 2015 01 09, 19:05)
tas pats buvo su dukros ugg, as su sepetuku valiau, siausiau, sukavau ir kazkaip issivale. tuoj kur spec verstai odai valyti tinkamas.
aciu, bandysiu
QUOTE(sbo @ 2015 01 08, 19:48)
viskas jam gerai,as per stora
QUOTE(pura @ 2015 01 09, 22:36)
Tai jis pamažintas?
QUOTE(sbo @ 2015 01 09, 22:39)
Tai jis pamažintas?
niu as orentavausi pagal jcrew visu rubu dydzius,nesioju xs,tai ir maudomuka toki emiau,o ten matyt kitaip su dydziais,as ir bendra toki turiu,ir per mazas,ypac palei krutine,kelnaites dar puse velnio
aš taip pat pasikartosiu. Gal pas ką priklydo RL batai 7 dydžio, juodos spalvos?
http://www.polyvore....ng?id=117626337
http://www.polyvore....ng?id=117626337
Kada laukti gruodzio 24 dienos, Kauno 355 dezutes?
QUOTE(saguteb @ 2015 01 04, 19:18)
Sveikos,
kol mergaites atostogauja, paklausiu cia... Gal pas kazka priklydo didelis 27" x 52" oranzinis TH ranksluostis TOKS ?
kol mergaites atostogauja, paklausiu cia... Gal pas kazka priklydo didelis 27" x 52" oranzinis TH ranksluostis TOKS ?
Pasikartosiu ir as dar, gal atsirado..?
QUOTE(pura @ 2015 01 09, 23:11)
niu as orentavausi pagal jcrew visu rubu dydzius,nesioju xs,tai ir maudomuka toki emiau,o ten matyt kitaip su dydziais,as ir bendra toki turiu,ir per mazas,ypac palei krutine,kelnaites dar puse velnio 
Velnias, tai ir man tada bus mažas