Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(Soled @ 2015 02 15, 16:04)
Bajezitas durnelis. Pats sau duobę kasa.

Ir Bajezido antra pusė yra per tyli avelė. Va Nurbanu palaiko, drąsina Selimą, o ta vištelė "aš melsiuos, aš melsiuos". Kas iš tų maldų. Per silpna moteris. Va tokiom po to nieko nelieka, kaip nusinuodyt kartu su vaiku wink.gif
Papildyta:
Nu ir va. Strėlė paleista to, kurį kažkada mokė šaudyt iš lanko...
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 16:51)
Ir Bajezido antra pusė yra per tyli avelė. Va Nurbanu palaiko, drąsina Selimą, o ta vištelė "aš melsiuos, aš melsiuos". Kas iš tų maldų. Per silpna moteris. Va tokiom po to nieko nelieka, kaip nusinuodyt kartu su vaiku wink.gif
Papildyta:
Nu ir va. Strėlė paleista to, kurį kažkada mokė šaudyt iš lanko...

Būtent thumbup.gif Nurbanu gudresnė ir kietesnė, numato kelis žingsnius į priekį.
Atsakyti
Sakykit siandien paskutine serija rode da?
Atsakyti
Aišku kad ne biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 02 15, 17:04)
Aišku kad ne biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aisku aciu,nes paskaiciau kad 21 d rodys kino dokunentika,pagalvojau kad pabaiga 😢
Atsakyti
Kai ateis pabaiga, ji bus labai aiškiai parodyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 02 15, 17:09)
Kai ateis pabaiga, ji bus labai aiškiai parodyta 4u.gif

Aisku,aciu.super serialas💻
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 14, 23:12)
Tikrai taip, net nezinau kaip cia taip parasiau  4u.gif

Man jie abu neveri mirties. Nera jau tas Selimas toks blogas, Bajezidas labiau gerietis toks.

tai neblogas tas Selimas, tik silpnesnis , bailesnis. o argi tai blogis. deja tuo metu tai buvo yda .

Bajezido karstakosiskumas labai nervino visada. tai ji ir pribaige.

Nurbanu nervino visa laika. nors ji lygtai kaip Hiurrem, bet Hiurrem antipatijos man nekele , kaip daugeliui sitam skyrelyje, o Nurbanu kele. gal del to broliu kirsinimo, o Hiurem to jau nebereikejo daryti, na ir Hiurrem man tokia jausmingesne, tragiskesnio likimo, mirusi ir vel priskelusi gyvenimui per meile, o Nurbanu salta ir apskaiciuojanti
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 22:15)

Nurbanu nervino visa laika. nors ji lygtai kaip Hiurrem, bet Hiurrem antipatijos man nekele , kaip daugeliui sitam skyrelyje, o Nurbanu kele. gal del to broliu kirsinimo, o Hiurem to jau nebereikejo daryti, na ir Hiurrem man tokia jausmingesne, tragiskesnio likimo, mirusi ir vel priskelusi gyvenimui per meile, o Nurbanu salta ir apskaiciuojanti

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai 4 serijos liko, nes nuo kovo 7 rodys „Čiauškutę“.
Atsakyti
Spėju to filmo apie kostiumus ir panašiai tai šią seriją rodys: https://www.youtube....h?v=Ija77wlNsXk g.gif Galėtų visas aštuonias ar kiek ten jų yra parodyti, būtų įdomu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielia @ 2015 02 16, 20:45)
Spėju to filmo apie kostiumus ir panašiai tai šią seriją rodys: https://www.youtube....h?v=Ija77wlNsXk  g.gif Galėtų visas aštuonias ar kiek ten jų yra parodyti, būtų įdomu pamatyti  mirksiukas.gif

mano darbas kai susijęs su siuvimu ir modeliavimu, tai buvo labai įdomu žiūrėti medžiagų derinimą, suknelių siuvimą. Rūbai nuostabūs tiek moterų, tiek vyrų, šiame seriale wub.gif
Atsakyti