Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

Paskutiniu metu panorau daugiau apie viska suzinoti ax.gif Dalinuosi 4u.gif
http://archyvas.vz.l...php?id=52189488

Idomu, kiek cia tiesos: Roksolana supriešino tėvą ir sūnų, perėmė sūnaus atsiprašymo laišką tėvui ir privertė Suleimaną pasmaugti savo ir čerkesės sūnų – visų mylimą perspektyvų šalies valdytoją Mustafą. Suleimanas ir Mustafos sūnus savo anūkus liepė nužudyti. O Roksolana antrą kartą liepė iškastruoti Mustafos eunuchus. Tai jau visai man nebesuprantama barbariška bausmė...

http://archyvas.vz.l...2#ixzz3RwgPrMB7
Atsakyti
Labai įdomių dalykų pasako per dok. filmą, kaip viskas ten buvo apgalvota, kuriant filmą 4u.gif
Atsakyti
Pirmą dalį dokumentinio rodo, tai gal rodys dabar visas 8 bigsmile.gif na, LNK šaunuoliai! Pabaigai desertas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 21 vasario 2015 - 17:09
Bet kaip keista juos matyti siuolaikiniais drabuziais, elementariom sukuosenom...be karunu... o o aktorius kyr Rustema vaidina TOKS SIMPATISKAS biggrin.gif akys juokiasi, velniuksciai sokineja wink.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit,ar nuzudys ta Rustema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 02 21, 22:25)
Jus man pasakykit,ar nuzudys ta Rustema?  g.gif

taip, ryt Riustemas mirs. Bet mirs ir Sokolu verysad.gif
Atsakyti
Bajezitą su vaikais šiandien nužudys?
O dukrų neliesdavo, tik sūnus?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 02 22, 10:07)
O dukrų neliesdavo, tik sūnus?

Dukrų neliesdavo, nes jų vaikai netęsdavo dinastijos ir neturėdavo teisės į sostą smile.gif Šiandien arba kitoje serijoje.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 02 22, 10:07)

Gal dar ne šiandien, o gal... dar jo vaiko motina pas jį atvažiuos, jam naujienas pasakys, tada jis pabėgt bandys, juos į požemį pasodins ir iš ten jis galvos kad pas tėvą važiuos į sostinę, o jį jau Selimas perims. Tai ar šitoj serijoj spės parodyt, nežinau.
Jei spės, kraupiai baigsis serija.
Atsakyti
Kaip man gaila Bajezito verysad.gif .O tie persai ji isduos,ka dbandys pabegti?
Atsakyti
Man ir Bajezito gaila, bet, kita vertus, jis sau pats duobę išsikasė per milžinišką karštakošiškumą. Būtų susivaldęs, vykęs į tėvo paskirtą sanžaką, nebūtų to šaršalo kilę, bet pats susigalvojo maištauti, pulti Selimą. Viskas per kvailą galvą. Aišku, toks jo charakteris, bet gaila ir nelogiška, kad niekas iš jo šalininkų jo nepaprotino, nesustabdė. Selimas bent protingą Nurbanu turi, kuri jį vis nukreipia naudingu keliu, o ta avis Dafnė, tai apart savo "pasimelsiu už tave" nieko nedarė ir nesistengė realiai kažkuo padėti Bajezitui.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 02 22, 13:21)
Kaip man gaila Bajezito  verysad.gif .O tie persai ji isduos,ka dbandys pabegti?

šachas bando už Bajezido galvą pralobt. Užsiprašė aukso sumą nesveiką, žemių. Po to apsigalvojo, pakeitė sąlygas kai jam buvo surinkta, dar daugiau jam reikia... Sultonas tada atsisakė, o Selimas iš kažkur surinko matyt. Gal aš nesupratau, kai rusiškai žiūrėjau, tai reiks dar šiandien pasižiūrėt.
Tai Bajezidas sužinojęs bandė pabėgt, nesigavo... verysad.gif žodžiu, pats puolė, pats krito sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 22 vasario 2015 - 14:18