o rodė šiandien antrą dalį dokumentikos?

QUOTE(Meredita @ 2015 02 22, 23:50)
Šitą mačiau. noriu daugiau apie realų jų ( ne aktorių) gyvenimą sužinoti
Man tai šeštadienį tą dokumentinį žiūrint lietuviškas užrašas ant fono "Didingasis amžius" taip širdį paglostė.
Ir nors dažnai jį būtent uždengdavo sėdintieji pasakotojai, bet vistiek smagu.
Aš čia matyt vienintelė nebežiūrinti serialo.
Va tik dokumentiką visą tai peržiūrėjau.

QUOTE(Džinė @ 2015 02 22, 23:28)
Tik šeštadieniais rodo. Šį šeštadienį rodys antrą dalį, pavadinimu Haremas.
QUOTE(prekestolen @ 2015 02 23, 08:34)
Man tai šeštadienį tą dokumentinį žiūrint lietuviškas užrašas ant fono "Didingasis amžius" taip širdį paglostė.
Ir nors dažnai jį būtent uždengdavo sėdintieji pasakotojai, bet vistiek smagu.
Va tik dokumentiką visą tai peržiūrėjau.

Koks koks užrašas??

QUOTE(Jol @ 2015 02 23, 08:56)
Tik šeštadieniais rodo. Šį šeštadienį rodys antrą dalį, pavadinimu Haremas.
Tai gerai, nes buvau išvažiavusi.
Aha, ta lenta aktoriams už nugarų su įvairių šalių filmo pavadinimo užrašu. Kartais lietuviškasis šmėsteli, nes jie sėdėdami jį užstoja.
QUOTE(Soled @ 2015 02 23, 10:16)
Aktoriams , sėdintiems ir pasakojantiems apie filmavimą, Už nugaros buvo lenta- fonas, ant jo surašyta įvairausiomis kalbomis, kur rodytas DA. (gal minimum 20 kalbų) Ir šonelyje ir lietuviškai "Didingasis amžius".

Ir beje aktorius vaidinęs Rustemą- realybėje nu tikrai toks

O seriale tai parazitas toks, kad net žiūrėt į jį negera....
QUOTE(Indrijan @ 2015 02 22, 22:08)
Gal zinot kur galima pamatyti ta filmuka kur sestadieni rode, kaip kuriamas serialas? niekur neradau ir lnk go nera
taip idomiai atrodo buvo....
taip idomiai atrodo buvo....
Kažin, lnkgo neįkels? Taip noriu lietuviškai paklausyt

QUOTE(Meredita @ 2015 02 22, 22:50)
QUOTE(prekestolen @ 2015 02 23, 10:44)
Aktoriams , sėdintiems ir pasakojantiems apie filmavimą, Už nugaros buvo lenta- fonas, ant jo surašyta įvairausiomis kalbomis, kur rodytas DA. (gal minimum 20 kalbų) Ir šonelyje ir lietuviškai "Didingasis amžius".

Jėga

O pe r,koki kanala rodo "HAREMA"?
Pastebejimas:
kai ziurejom Hurem istorija - pikta buvo kodel Suleimano mama ir visas haremas jos nemego, intrigante vadino. O dabar - kai atsirado Nurbanu, kuri lygiai taip pat kaip Hurem elgiasi - mes jos jau nemegstam, pykom kad Hiurem akis draske.
Manau, kad serialas labai graziai isdejoja jaunyste, branda ir senatve, kai keiciasi vertybes, pojuciai, isgyvenimai. Turbut, jeigu testu seriala su Nurbanu, kaip palaidoja Selima, kaip ji tampa valide, kaip ji atsakinga uz jauno sunaus sultno prieziura, tada, manau, pamiltume Nurbanu taip kaip mylejome Hurem.
kai ziurejom Hurem istorija - pikta buvo kodel Suleimano mama ir visas haremas jos nemego, intrigante vadino. O dabar - kai atsirado Nurbanu, kuri lygiai taip pat kaip Hurem elgiasi - mes jos jau nemegstam, pykom kad Hiurem akis draske.
Manau, kad serialas labai graziai isdejoja jaunyste, branda ir senatve, kai keiciasi vertybes, pojuciai, isgyvenimai. Turbut, jeigu testu seriala su Nurbanu, kaip palaidoja Selima, kaip ji tampa valide, kaip ji atsakinga uz jauno sunaus sultno prieziura, tada, manau, pamiltume Nurbanu taip kaip mylejome Hurem.