Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

https://www.youtube....h?v=Ija77wlNsXk
Atsakyti
o rodė šiandien antrą dalį dokumentikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2015 02 22, 23:50)

Šitą mačiau. noriu daugiau apie realų jų ( ne aktorių) gyvenimą sužinoti
Atsakyti
Man tai šeštadienį tą dokumentinį žiūrint lietuviškas užrašas ant fono "Didingasis amžius" taip širdį paglostė. wub.gif Ir nors dažnai jį būtent uždengdavo sėdintieji pasakotojai, bet vistiek smagu.

Aš čia matyt vienintelė nebežiūrinti serialo. rolleyes.gif Va tik dokumentiką visą tai peržiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2015 02 22, 23:28)
o rodė šiandien antrą dalį dokumentikos? g.gif

Tik šeštadieniais rodo. Šį šeštadienį rodys antrą dalį, pavadinimu „Haremas“.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2015 02 23, 08:34)
Man tai šeštadienį tą dokumentinį žiūrint lietuviškas užrašas ant fono "Didingasis amžius" taip širdį paglostė.  wub.gif Ir nors dažnai jį būtent uždengdavo sėdintieji pasakotojai, bet vistiek smagu.

Aš čia matyt vienintelė nebežiūrinti serialo.  rolleyes.gif Va tik dokumentiką visą tai peržiūrėjau.

Koks koks užrašas?? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 02 23, 08:56)
Tik šeštadieniais rodo. Šį šeštadienį rodys antrą dalį, pavadinimu „Haremas“.

Tai gerai, nes buvau išvažiavusi.

Aha, ta lenta aktoriams už nugarų su įvairių šalių filmo pavadinimo užrašu. Kartais lietuviškasis šmėsteli, nes jie sėdėdami jį užstoja.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 02 23, 10:16)
Koks koks užrašas?? blink.gif  bigsmile.gif

Aktoriams , sėdintiems ir pasakojantiems apie filmavimą, Už nugaros buvo lenta- fonas, ant jo surašyta įvairausiomis kalbomis, kur rodytas DA. (gal minimum 20 kalbų) Ir šonelyje ir lietuviškai "Didingasis amžius". bigsmile.gif

Ir beje aktorius vaidinęs Rustemą- realybėje nu tikrai toks thumbup.gif
O seriale tai parazitas toks, kad net žiūrėt į jį negera....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 23 vasario 2015 - 10:45
QUOTE(Indrijan @ 2015 02 22, 22:08)
Gal zinot kur galima pamatyti ta filmuka kur sestadieni rode, kaip kuriamas serialas? niekur neradau ir lnk go nera
taip idomiai atrodo buvo....

Kažin, lnkgo neįkels? Taip noriu lietuviškai paklausyt blush2.gif

QUOTE(Meredita @ 2015 02 22, 22:50)

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2015 02 23, 10:44)
Aktoriams ,  sėdintiems ir pasakojantiems apie filmavimą,  Už nugaros buvo lenta- fonas, ant jo surašyta įvairausiomis kalbomis, kur rodytas DA. (gal minimum 20 kalbų) Ir šonelyje ir lietuviškai "Didingasis amžius".  bigsmile.gif

Ir beje aktorius vaidinęs Rustemą- realybėje nu tikrai toks  thumbup.gif
O seriale tai parazitas toks, kad net žiūrėt į jį negera....

Jėga wub.gif
Atsakyti
O pe r,koki kanala rodo "HAREMA"?
Atsakyti
Pastebejimas:
kai ziurejom Hurem istorija - pikta buvo kodel Suleimano mama ir visas haremas jos nemego, intrigante vadino. O dabar - kai atsirado Nurbanu, kuri lygiai taip pat kaip Hurem elgiasi - mes jos jau nemegstam, pykom kad Hiurem akis draske.

Manau, kad serialas labai graziai isdejoja jaunyste, branda ir senatve, kai keiciasi vertybes, pojuciai, isgyvenimai. Turbut, jeigu testu seriala su Nurbanu, kaip palaidoja Selima, kaip ji tampa valide, kaip ji atsakinga uz jauno sunaus sultno prieziura, tada, manau, pamiltume Nurbanu taip kaip mylejome Hurem.
Atsakyti