Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(limma @ 2015 01 08, 15:44)
neliudek taip, viskas vel nukris 4u.gif o as nors priaugau 1,5 kg, visi sako kaip sukudau....jau kaip man atsibodo tos replikos, kartais isties jauciuosi kad per kuda, nors atrodo ner taip, ir MB sako normalu. bet kas ilgiau nemato visi aikcioja nuo kudumo doh.gif uosvis nemate 10 dienu, tai sako, ir vel tu perkarai....jis nelabai pritaria musu mitybai, vis persa sventa duonele ir kitus reiklaus, o mes vis pasiburnojam su MB doh.gif bet man tai atrodo as normaliai atrodau sverdama 54kg/169cm g.gif ir tai noreciau kad pilvo nebutu tongue.gif
bet ten gi ieina i ta dieta ir grudai, ir duona ir makaronai, riboja tik 2 dienas iki min kaloriju g.gif ar ja prisitaikai kaip paleo +dar 2 dienos iskrovos g.gif

Uj limma, mesk pilva ir augink raumeni, nes nupus vejelis smile.gif)) Juokauju zinoma, man tokie skaiciai nepazistami smile.gif

Tau gerai, akd mitybai bent vyras pritaria, o as tai ziuriu, kaip maniskis kapoja savo kartonine duona... na bet pagrindinius patiekalus vistiek vapgo kaip as, tik jis viska tuo kartoniuku uzkanda doh.gif Bet tebunie, man jau nebetrukdo smile.gif
Uosviai jau beveik susitaike, del mano "keistenybiu" ir anyta jau neburbuliuoja kad jos kekso nelapnoju. Kepejele didzioji ji musu smile.gif))

As dabar pradedu sriubu sezona, tokiu labiau troskiniu nei sriubu. Nes baisiai salta pas mus - +4 tik, audros siaucia sad.gif Ir as cia visai ne sarkastiskai, nes kai +4 lauke, tai namuose be centrinio sildymo (ty visur) yra +2 sad.gif Zodziu ieini i namus ir apsirengi. Tai sriubomis sildausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 01 08, 13:19)
Laba diena,
mano ūgis 162 cm
Nuoširdžiai ačiū. Galit rašyti ir až, bet gal ir kitoms bus naudinga, tai nereikės kartotis.

A 20-23 B 90 R 70-164 kcal 1000 - 1900

Angliu galima maziau, jos tik is darzoviu, baltymus BUTINA suvalgyti visus, riebalu tiek kad butum soti, svorio metimui reiktu laikytis zemutines ribos. Bet cia reiktu sverti ir skaiciuoti kol isivaziuosi, speliot nepavyks. Sekmes
Atsakyti
5:2 dieta man labai tiko, lengvai nukrito pora kg. galima paleo 5:2 daryt ir nereikes tu makaronu. kai pabaigsiu maitint krutim, jos vel imsiuosi.
beje, kas liecia makaronus, tai anais senais 'gerais' laikais negaledavau spaghetti bolognese valgyti, nes man kildavo rugstis, kaip tuomet galvojau nuo pomidoru+mesos derinio doh.gif biggrin.gif o makaronai tai ne prie ko biggrin.gif tuose makaronuose ir buvo suo pakastas.

viriau sita ciberzoles (turmenic) arbatele, nu slykstyne kokia user posted imageuser posted image, isverciau lauk...

beje, vakar netycia surijau obuoli su lipduku doh.gif tuo kur supermarketuose pardavineja aplipintus. valgydama nepastebejau, matyt vaikas demesi atitrauke, o siandien pas nykstukus ziuriu... ???... nu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 01 08, 17:33)

beje, vakar netycia surijau obuoli su lipduku  doh.gif tuo kur supermarketuose pardavineja aplipintus. valgydama nepastebejau, matyt vaikas demesi atitrauke, o siandien pas nykstukus ziuriu... ???... nu.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uoj kaip prajuokinai smile.gif)))

Atsakyti
nu sakau... gerai, kad neuzsiklijavo...
Atsakyti
jautiena, kaip zvengiau is to lipduko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

QUOTE(-sky- @ 2015 01 08, 15:07)
As dabar pradedu sriubu sezona, tokiu labiau troskiniu nei sriubu. Nes baisiai salta pas mus  - +4 tik, audros siaucia sad.gif  Ir as cia visai ne sarkastiskai, nes kai +4 lauke, tai namuose be centrinio sildymo (ty visur) yra +2 sad.gif  Zodziu ieini i namus ir apsirengi.  Tai sriubomis sildausi smile.gif

MB po kiekvienos kelionės iš šiltų kraštų vis stebisi kodėl jie nepasidaro namų vidinės ar išorinės namų izoliacijos, apšildymo-žiemą būtų šilčiau, vasarą-vėsiau ax.gif Nesuvokiu kaip gali būti namie +2 unsure.gif

QUOTE(jautiena @ 2015 01 08, 16:33)
viriau sita ciberzoles (turmenic) arbatele, nu slykstyne kokia user posted imageuser posted image, isverciau lauk...

beje, vakar netycia surijau obuoli su lipduku  doh.gif tuo kur supermarketuose pardavineja aplipintus. valgydama nepastebejau, matyt vaikas demesi atitrauke, o siandien pas nykstukus ziuriu... ???... nu.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O receptukas atrodo viliojantis. Aš tokią gėriau be kokoso pieno, niu tai ką, galvoji "kaip sveika, kaip sveika" ir visai skanu pasidaro nail.gif

laugh.gif lotuliukas.gif 4u.gif Plaunant irgi nepastebėjai? biggrin.gif
Atsakyti
Kokios duonos, kokie makaronai, kai per diena valgoma tik is 500 kcal. Darzoves ir baltymai, kad nesijaustum alkana ir tiek biggrin.gif biggrin.gif Mosley kaip tik ir sako, kad per sitas dvi dienas geriausiai atsisakyti duonu, miltu, cukraus ir t.t. smile.gif Zodziu, pabadavimas tikrai veikia, ir laikysiuos ir toliau thumbup.gif

as dabar maitinuos daugmaz paleo, bet mesos pas mane beveik nera meniu. Siek tiek surio, siek tiek kiausiniu, siek tiek zuvies, daug darzoviu, siek tiek vaisiu, siek tiek riesutu, kartais grikiu kokiu, saldziu bulviu ir gana smile.gif Mesa atstoja grybai biggrin.gif

jautiena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
-sky-, beveik viską pasiruošiau naujausioms salotoms išskyrus pankolį-dar nė kart jo neragavau blush2.gif Ryt nusipirksiu pankolio, krapų ir graikiško jogurto ir bus šventinė penktadieninė vakarienė smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis!

QUOTE(Hippie @ 2015 01 08, 23:52)
-sky-, beveik viską pasiruošiau naujausioms salotoms išskyrus pankolį-dar nė kart jo neragavau blush2.gif Ryt nusipirksiu pankolio, krapų ir graikiško jogurto ir bus šventinė penktadieninė vakarienė smile.gif

Man labia patinka pankolis, jis kvepia anyziais smile.gif O as dievinu anyzius! smile.gif))) Bet zinau, kad daug zmoniu jo nemegsta, tad gal nebus tokio susizavejimo, bet man regis galima ir be pankolio apsieiti tuomet wink.gif

Apie meniu masciau vakar ir supratau, kad nu tikrai greitai baigesi mano romanasw su ghe, ir mesos valgau kur kas maziau smile.gif Kol kas topuose islieka malta mesa su daug kopusto, daug kario, ciberzoles ir citrinos sultciu slakeliu. Nom nom smile.gif

Beje, meginau rauginti kopustus savus, bet cia jie turbot visi vasariniai, nes labia suminksteja sad.gif Valgyti galima, bet kazkaip mano prisiminimuose rauginti kopustai turi buti traskesni sad.gif

Egluciuk, ar isbandei fermentuotas darzoves? As vis mastau toki miksa uzsiraugti, su kalafiorais, morkom ir t.t., bet kazkaip neisdristu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(-sky- @ 2015 01 09, 08:34)
Beje, meginau rauginti kopustus savus, bet cia jie turbot visi vasariniai, nes labia suminksteja sad.gif  Valgyti galima, bet kazkaip mano prisiminimuose rauginti kopustai turi buti traskesni  sad.gif

Dar gali būti kad jiems per šilta buvo rūgti. Po pirmos savaitės jau juos reikia šalčiau laikyti, kad rūgimo procesas lėtėtų. Bet jo vasariniai irgi minkštumo turi. Mama buvo paraugus, bet buvo visai neblogi nes šaltam rūsy net šaldytuve laikiau.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2015 01 08, 16:33)
o siandien pas nykstukus ziuriu... ???... nu.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Firminis gavos. thumbup.gif
Kaip maitiniesi dabar, ar čystai paleo ar dar ko kito valgai?
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2015 01 09, 11:18)
Sveikos,

Dar gali būti kad jiems per šilta buvo rūgti. Po pirmos savaitės jau juos reikia šalčiau laikyti, kad rūgimo procesas lėtėtų. Bet jo vasariniai irgi minkštumo turi. Mama buvo paraugus, bet buvo visai neblogi nes šaltam  rūsy net šaldytuve laikiau.
Papildyta:

Po dvieju dienu dejau as i saldytuva.

Kaip tu laikaisi, kaip dukriukas?
Atsakyti