QUOTE(limma @ 2015 01 08, 15:44)
neliudek taip, viskas vel nukris
o as nors priaugau 1,5 kg, visi sako kaip sukudau....jau kaip man atsibodo tos replikos, kartais isties jauciuosi kad per kuda, nors atrodo ner taip, ir MB sako normalu. bet kas ilgiau nemato visi aikcioja nuo kudumo
uosvis nemate 10 dienu, tai sako, ir vel tu perkarai....jis nelabai pritaria musu mitybai, vis persa sventa duonele ir kitus reiklaus, o mes vis pasiburnojam su MB
bet man tai atrodo as normaliai atrodau sverdama 54kg/169cm
ir tai noreciau kad pilvo nebutu
bet ten gi ieina i ta dieta ir grudai, ir duona ir makaronai, riboja tik 2 dienas iki min kaloriju
ar ja prisitaikai kaip paleo +dar 2 dienos iskrovos 

bet ten gi ieina i ta dieta ir grudai, ir duona ir makaronai, riboja tik 2 dienas iki min kaloriju

Uj limma, mesk pilva ir augink raumeni, nes nupus vejelis

Tau gerai, akd mitybai bent vyras pritaria, o as tai ziuriu, kaip maniskis kapoja savo kartonine duona... na bet pagrindinius patiekalus vistiek vapgo kaip as, tik jis viska tuo kartoniuku uzkanda

Uosviai jau beveik susitaike, del mano "keistenybiu" ir anyta jau neburbuliuoja kad jos kekso nelapnoju. Kepejele didzioji ji musu

As dabar pradedu sriubu sezona, tokiu labiau troskiniu nei sriubu. Nes baisiai salta pas mus - +4 tik, audros siaucia