Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(-sky- @ 2015 01 09, 09:34)
Egluciuk, ar isbandei fermentuotas darzoves?  As vis mastau toki miksa uzsiraugti, su kalafiorais, morkom ir t.t.,  bet kazkaip neisdristu  blush2.gif

Labas rytas 4u.gif

Nebandziau kazkaip, vis sutingiu ar laiko pritruksta blush2.gif

Be to dabar labiau silto maisto noris, tai vis sriubas verdu, ydarytus grybus kepu, karius visokius is darzoviu, grybu ir kokoso pieno darau smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Atejau padekoti Sky uz skaniu salotu recepta 4u.gif Dariau is puses normos, sugebejau suvalgyti puse ju, labai socios ir skanios. Niekada nebuvau ragavusi pankolio, dabar valgysiu dazniau.
As Pintereste irgi daznai apziurineju receptus, bet bandau kazka nedaznai, tingiu gal, o gal man tiesiog patinka paprastas maistas, o gal tiesiog nera didelio apetito.
Galiu pasidalinti vienu, gal kam patiks - supjaustom avokada skiltelemis, kiekviena skiltele apsukam plonai pjaustyta sonine (bacon) ir kepam orkaitej kol graziai apskrus, skanu saltas ir karstas.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2015 01 09, 12:15)
Labas rytas 4u.gif

Nebandziau kazkaip, vis sutingiu ar laiko pritruksta blush2.gif

Be to dabar labiau silto maisto noris, tai vis sriubas verdu, ydarytus grybus kepu, karius visokius is darzoviu, grybu ir kokoso pieno darau smile.gif

Va ir man taip pat, tai tinginiukas, tai ryzto p[rotruksta tokiems ilgesniems projektams biggrin.gif Pas mane irgi trasoj visokie skystesni viralai, ir labia pamegau karius. Apskritai dabar dedu gausiau prieskoniu, ypac kai tik sau o ne MB gaminu, kazkaip nuo tokio maisto greiciau man regis ir pasisotinu ir susylu smile.gif

JustDi, i sveikata! Tu salotu vienu prisedimu tikrai daug nesuvalgysi smile.gif Bet jau baikit dekoti visos, nes net susikuklinau blush2.gif tarsi kokia amerika atradus buciau smile.gif)

O va stai kepto, virto ir kazkaip kitaip sildyto avocado ragavusi neesu. Kazkaip vis nedrasu man ji kaitint, atrodo gadinsiu gera daikta, bet gal va reikes ismeginti smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sky-: 09 sausio 2015 - 12:31
Tik tomis salotomis piknaudziauti irgi nereiketu, nes kietai virtas trynys jau sugadintas, labai sunkiai virskinamas, o ta apvalkalo zalsva spalva net nuodinga. Bent taip Talalakins sako.
O man jo rekomenduojamos zoles padejo su galvos skausmu susitvarkyti. Pernai su paleo liovesi skausmai, apie puse metu buvo labai gerai, bet vasara daugiau uogu padare savo, jie grizo ir iki dabar kazkiek skaudejo pries mm ir po. Bet nereikejo vaistu, o pakakdavo kvepavimo sulaikymu. Praeita menesi skausmas beveik savaite vis pasireiksdavosi. Pries sias mm geriau keleta dienu pastoviai po keleta gurksniu trikerciu zvaginiu zoles (bursae pastoris herba, pastusja sumka) ir skausmu jokiu nebuvo thumbup.gif Nuo skausmu prie auksto spaudimo ji netinka.
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2015 01 09, 13:06)
Galiu pasidalinti vienu, gal kam patiks - supjaustom avokada skiltelemis, kiekviena skiltele apsukam plonai pjaustyta sonine (bacon) ir kepam orkaitej kol graziai apskrus, skanu saltas ir karstas.

Atrodo skaniai. Kiek laiko kept?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 01 09, 12:59)

Su mano orkaite 20 min, matysis kada jau graziai atrodo. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 01 09, 14:09)
Tik tomis salotomis piknaudziauti irgi nereiketu, nes kietai virtas trynys jau sugadintas, labai sunkiai virskinamas, o ta apvalkalo zalsva spalva net nuodinga. Bent taip Talalakins sako.
O man jo rekomenduojamos zoles padejo su galvos skausmu susitvarkyti. Pernai su paleo liovesi skausmai, apie puse metu buvo labai gerai, bet vasara daugiau uogu padare savo, jie grizo ir iki dabar kazkiek skaudejo pries mm ir po. Bet nereikejo vaistu, o pakakdavo kvepavimo sulaikymu. Praeita menesi skausmas beveik savaite vis pasireiksdavosi. Pries sias mm geriau keleta dienu pastoviai po keleta gurksniu trikerciu zvaginiu zoles (bursae pastoris herba, pastusja sumka) ir skausmu jokiu nebuvo thumbup.gif Nuo skausmu prie auksto spaudimo ji netinka.

Kur pirkot ta zole?
Del lecitino buvo kalba,tai perklausiau is naujo Zabolotnyj -akcentuoja del fosforo apykaitos(toj paskaitoj apie riebalus)
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 01 09, 16:25)
Kur pirkot ta zole?
Del lecitino buvo kalba,tai perklausiau is naujo Zabolotnyj -akcentuoja del fosforo apykaitos(toj paskaitoj apie riebalus)

http://www.sirdazole...c...1&Itemid=12
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2015 01 09, 10:25)
Po dvieju dienu dejau as i saldytuva.

Kaip tu laikaisi, kaip dukriukas?

Gerai, tokius vaikus kaip ji po penkis ant karto galima būtų auginti. thumbup.gif
Pagaliau pradėjau normaliau valgyti. Po biškį grįžtu į paleo. Išmečiau vėl kviecius, bulves ir kt. Tik saldumo žiauriai net silpna kaip norisi. Dėl to vaisių daug valgau, būna net cukraus į arbatą įsidedu. Ir daugiau judėti pradėjau. Šiandien per vilniaus tešlynus sniegynus su vežimu apie 7 km nuėjau. Na bet ką, svoris pamažu tirpsta ir striukė nebe tiek veržia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 01 09, 14:59)

As salta uzkandi panasiai darau. Avokado gabaleli apvynioju plona juostele salto rukymo sonnies ir pasmeigiu mediniu dantu krapstuku.
Turejau likuti fetos surio, tai uzmeciau jo gabalelius ant karstu darzoviu ir patarkavau ant karstos kiausinienes. Jetus, koks skanumelis aptirpes fetos suris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2015 01 09, 09:18)
<...>
Kaip maitiniesi dabar, ar čystai paleo ar dar ko kito valgai?

paedu ko nors ne i tema, bet nedaug. duonos ant raugo keptos (pirktines) kampeli, ledu ar cheesecake'o pirktinio, vaisiu ir riesutu neriboju... didziausia nesamone pas mane tai, kad valgau bet kaip ir bet kada. nera taip, kad prisesciau pusryciam, pietum, etc... sukiojuosi po virtuve visa diena ir edu, edu, edu, nes labai nuobodu su vaiku sedet, stogas vaziuoja, dar nuovargis prisideda... uzsiauginau viena kg pliuso per kaledu stresus. dabar turiu +2kg ant priesgimdyvinio svorio.
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2015 01 09, 08:34)
Labas rytelis!
Man labia patinka pankolis, jis kvepia anyziais smile.gif  O as dievinu anyzius! smile.gif))) Bet zinau, kad daug zmoniu jo nemegsta, tad gal nebus tokio susizavejimo, bet man regis galima ir be pankolio apsieiti tuomet

Apie meniu masciau vakar ir supratau, kad nu tikrai greitai baigesi mano romanasw su ghe,

Beje, meginau rauginti kopustus savus, bet cia jie turbot visi vasariniai, nes labia suminksteja sad.gif  Valgyti galima, bet kazkaip mano prisiminimuose rauginti kopustai turi buti traskesni  sad.gif

Jaučiu reiks apsieiti be pankolio, nes nei iki, nei maksimkėj jo nė-ra schmoll.gif Užtat prie balto ridiko nusipirkau dar raudonų ridikėlių ax.gif

Nuskambėjo romantiškai taip... smile.gif

Reik neperdozuot morkų ir nedėt spanguolių. Mano mama daro-super girgždantys ax.gif

QUOTE(JustDi @ 2015 01 09, 12:06)

Genialumas paprastume wink.gif

QUOTE(U-Star @ 2015 01 09, 17:15)
Šiandien per vilniaus tešlynus sniegynus su vežimu apie 7 km nuėjau. Na bet ką, svoris pamažu tirpsta ir striukė nebe tiek veržia.

Šaunuolė showoff.gif Mano visi trys buvo iššūkiai cool.gif Na, gal trečioji, mergaitė jau kiek gailėjo mamytės iš moteriško solidarumo turbūt wub.gif
Atsakyti