Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(ivetacom @ 2015 01 12, 22:44)
Jaicy, siandien klausiau Talalakina, minejo,kad akmenukai inkstuose ir sanariu skausmai susije su mazu moterisku hormonu kiekiu ir rekomenduoja moterims vyriskas zoleles.
Cia kalbejo trecioje dalyje ''starenije'', apie akmenukus jau i pabaiga, mazdaug 1,5 val. Gal sau ka rasi 4u.gif
http://mductor.weebl...8510801077.html

sveikos,

ačiū ivetacom už nuorodą 4u.gif klausykit, kas gerai suprantat rusiškai, kokias ten žoles vardina nuo 1val. 15min. 00 s, kurios kelia vyr. lytinius hormonus?
Atsakyti
Labas,
aciu JUSTDI uz uzrodyma gr. riesutu aliejaus. Nors pavalgiau kopustu salotu, pirktinio, bet morka ir svogunas savi thumbup.gif
geriu pomidoru sultis, geris.
Atsakyti
Gavau savo 6 stiklainius kokoso aliejaus, nom nom nom thumbup.gif
Faina kas turit laiko pasiskaitineti ka reikia, blin as nespeju. Sia savaite kruva darbu, o galvoje gegutes kukuoja, noriu tik miegot. Taciau idomiausia tai, kad kai atsigulu i lova akys stulpu. Ir dar diedas vel pradejo knarkt. Brudstva, anksciau tik ant nugaros kriuksedavo, dabar jau ir ant sono paverstas kriokia gun_bandana.gif
Kazkur pabego mano energija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 12, 21:35)
Iveta, kokia tu saunuole, skaitai viska, ziuri ir daliniesi su mumis smile.gif As klausiau, klausiau Talalakina, bet jau aptingau ir uzmeciau:)

Zinok prispire, tai ir kapstau, imeciau tas lekcijas i telefona ir klausausi visur, kur tik galiu (kovojam su mama su veziu)

QUOTE(*Kamelija* @ 2015 01 13, 11:42)
sveikos,

ačiū ivetacom už nuorodą 4u.gif  klausykit, kas gerai suprantat rusiškai, kokias ten žoles vardina nuo 1val. 15min. 00 s, kurios kelia vyr. lytinius hormonus?

Jarutka ir surepka, bet kataloge tokiu nera, vaistineje ''Sirdazole'' irgi tokiu negirdejo, yra tik zoliu misinys prostatai. Pirkau ''ziuznik'', sake pirma karta gavo.
Cia ka radau-isverciau:
pmsui - pastusja sumka; capsela bursa; trikerte zvagine
jasnotka- lamium album; Baltažiede notrele

kepenims- diagil; angelica archangelia; Vaistinė šventagaršvė
repesok- agrimonia eupatoria; Vaistinė dirvuolė
koren lopucha- arctium lappa; Didžioji varnalėša

pritok- derbennik-plakun trava; lythrum salicatia
pogremok-nera
ocanka- euphrasia officinalis; AKIŠVEITĖ PIEVINĖ

ottok- pervocvet; primula veris; pavasarine raktazole

nuo streso- ziuznik; lycopus europaeus; Paprastoji vilkakojė
Atsakyti
ačiū labai ivetacom 4u.gif
jarutka, tai dirvinė čiužutė, radau ją vienam Jadvygos žolių mišinį, atskirai turbūt nebus g.gif
o surepka, tai paprastoji barboryte g.gif įeina į Adelės Karaliūnaitės kažkokių žolių mišinų. Ale kokios keistos žolės unsure.gif Kažin kokia jo nuomonė apie tribulus ir maca g.gif

sveikatos tavo mamai heart.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2015 01 13, 11:42)
sveikos,

ačiū ivetacom už nuorodą 4u.gif  klausykit, kas gerai suprantat rusiškai, kokias ten žoles vardina nuo 1val. 15min. 00 s, kurios kelia vyr. lytinius hormonus?

kad negirdejau as jokiu zoliu unsure.gif
Papildyta:
vajej.. nu ir keiksmazodziai biggrin.gif
Atsakyti
Kamedogeniškas umn.gif ph34r.gif Spėju užkemšantis poras? ax.gif Vis tobulėju ir tobulėju nail.gif

QUOTE(JustDi @ 2015 01 11, 23:05)
Tai dek prieskonius, kurie tau patinka, svarbu pacio principo laikytis, as, pvz, niekada nededu cesnako niekur, del to nebuna blogiau.

Kopusto galva supjaustau skersai storokom riekem, aptepi aliejum (sviestu, kokosu, etc), prieskoniais, kurie tau patinka ir sauni i orkaite. Viskas, patikrink kai bus tavo norimo minkstumo - skanaus.

Nesakau, kad čili nepatinka, tik įdomu ar ne per daug, bet pabandysiu ir sužinosiu wink.gif

Kiek laiko ir kokioj tempoj kepi? 4u.gif

QUOTE(nomore @ 2015 01 12, 08:07)

Ačiū smile.gif Šito ir ieškojau 4u.gif

QUOTE(-sky- @ 2015 01 12, 09:17)
Sviezios mamos musu saunuoles, kad nors ir su nedideliais nuklydimais vistiek nepasiduoda teplioskom ir cukriniams baubams

O apie musu receptaines tema, tai... dziugu kad tinka ir patinka avocado salotos, tik as nesupratau is kur ten cesnakas atsirado.

Beje, Hippie, spanguoliu nedejau I savo raugtus kopustus, nes tokiu uogu si salis neregejusi.

Kaip nuotaikingai biggrin.gif

Jo jo jooo, neaišku iš kur ten recepte atsirado PENKIOS skiltelės česnako cool.gif O aš dar vaikus kankinau umn.gif biggrin.gif

Bet dėjau MORKŲ scare.gif O jos labai suminkština reikalą. Turiu omeny kopūstus laugh.gif

QUOTE(Azu @ 2015 01 12, 10:31)
Dar apverstos asanos, t.y.pratimai , tokie kaip zvake, plugas biggrin.gif kai i galva priteka daugiau kraujo ir taip intensyviau pasimaitina veidas. Netinka, turintiems auksta kraujospudi.

Vakar ir užvakar stovėjau žvake. Po to ausyse lyg užkimšta (jaučiu spaudimukas šoktelėjo).

QUOTE(-sky- @ 2015 01 12, 11:40)
Nu va as turiu ta beda - kapiliarus. Paveldejau is mociutes. Ir kuo toliau tuo blogiau sad.gif  O poros kemsasi, ir nezinau nuo ko, bet ne tai kad spuogais, bet tokie nelygumai ant odos... ir raudonis vis blogyn sad.gif

Kremams siaip poreikio nejauciu, kartais kokosu aliejum, bet tenka raudoni maskuoti , tai tepliojuosi tokia neva ekologiska krempudra skiesta su apsauga nuo saules.

Tai va gal man ka patarsit? Zinau, kad raudoni ir kapiliarus jau nebent tik lazeriu. O bet kaip man ta oda valyt? nes nu su maistu men tik blogeja, jau imu manyti kad netinka koks produktais sad.gif

Mano oda irgi problemiška (kapiliarai, raudoniai, spuogai, išsausėjimai, plona oda)- 4 mėn. paleo tik dar labiau atrodė pablogino reikalą, po to pradėjo gerėt (bent spuogų reikalai). Tai dabar nebent vyno, datulių ir pan. pasilepinimų padauginų, tai bando kas išlįst, bet labai greit "išsivaikšto".

Papildyta:
-sky-, o jūs su vyru graikiškoje Kipro dalyje gyvenate? Pietinėje? Kuriam regione, jei ne paslaptis (paskaičiau trumpai Vikipedijoj blush2.gif )

QUOTE(jaicy @ 2015 01 13, 22:05)
vajej.. nu ir keiksmazodziai biggrin.gif

Kalbant apie keiksmažodžius..., negaliu nepasidalinti, suprantančioms rusiškai, taikliai biggrin.gif :
https://www.facebook...2...746&fref=nf
sorry už offtopic'ą, bet juodas juokas suėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sky, gal tau kokio odai vitamino truksta? Pamegink pasidometi, kokiu medziagu gali trukti prie tokiu kapiliaru. Kaip as sakiau, uzsikabinau uz idejos, kad ne savo bukles paveldejau, o butent medziagu trukuma, kuris eina pas mus kartu kartom. Nuo tu medziagu trukumo gali ir rastis tie sutrikimai.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 01 13, 22:32)
Kalbant apie keiksmažodžius..., negaliu nepasidalinti, suprantančioms rusiškai, taikliai biggrin.gif :
sorry už offtopic'ą, bet juodas juokas suėmė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 01 13, 21:32)
<...>Kalbant apie keiksmažodžius..., negaliu nepasidalinti, suprantančioms rusiškai, taikliai biggrin.gif :

lotuliukas.gif net isprakaitavau, tokia greitakalbe bandyma sugaudyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 01 13, 23:32)

Mano oda irgi problemiška (kapiliarai, raudoniai, spuogai, išsausėjimai, plona oda)- 4 mėn. paleo tik dar labiau atrodė pablogino reikalą, po to pradėjo gerėt (bent spuogų reikalai). Tai dabar nebent vyno, datulių ir pan. pasilepinimų padauginų, tai bando kas išlįst, bet labai greit "išsivaikšto".
Papildyta:
-sky-, o jūs su vyru graikiškoje Kipro dalyje gyvenate? Pietinėje? Kuriam regione, jei ne paslaptis (paskaičiau trumpai Vikipedijoj  blush2.gif )

O as spuogu net paauglysteje neturejau, tik raudoni ir belendancius kapiliarus. O va paleo regis tikrai pablogino reikala, bet vis sau sakau, kad cia valymasis vyksta sad.gif

Taip mes Graikiskoj dalyje gyvenam smile.gif Turku okupuotoj net nesu buvusi blush2.gif As gyvenu Paphos, o dirbu Limassolyje. Tad jei reikia kokio patarimo planuojant atostogas - prasom drasiai kreptis wink.gif

QUOTE(mėnulis @ 2015 01 13, 23:40)
Sky, gal tau kokio odai vitamino truksta? Pamegink pasidometi, kokiu medziagu gali trukti prie tokiu kapiliaru. Kaip as sakiau, uzsikabinau uz idejos, kad ne savo bukles paveldejau, o butent medziagu trukuma, kuris eina pas mus kartu kartom. Nuo tu medziagu trukumo gali ir rastis tie sutrikimai.

Na man tokios minties net nebuvo kile, kad cia vitaminu trukumas... pameginsiu pasidometi, gal kokia pasaka atrasiu apie kapiliaru gydyma, bet siaip galiu pasakyti, kad tie zarazos dar labiau eme pavirsiun ropstis pakeitus klimata. Buvau as dermatologe cia, sake nieko nepadarysi tik lazeriu naikinti, o siaip liepe ziema vasara mazotis kremu nuo saules ir kuo stipresniu. Stengiuosi, bet neiseina man 100 proc, kiekviena diena kas kelias valandas... Zodziu, vasara dar baikes, nes idega veidas ir nebaisiai matosi, o va ziema siaubiakas tikras sad.gif Atsikeliu ryte, is duso iseinu ir verkt norisi kokia visa raudona sad.gif((((
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 01 13, 22:32)

Trumpai ir aiškiai lotuliukas.gif
Skaitau Robb Wolf knygą, smagu visai prisiminti, kodėl to ar ano nevalgau biggrin.gif
Kaip mane biesina tie žali avokadai, saldybė baisinė. Noriu rudųųųųųųųų biggrin.gif
Ai, o ta ciberžolės arbata man skani lb, aš dariau su ciberžole, cinamonu ir vienu gvazdikėliu. Dukrai dar daviau, kai galvą skaudėjo, padėjo thumbup.gif Gal placebas suveikė, nžn, bet man kas, svarbu, kad be vaistų.
Atsakyti