Kamedogeniškas

Spėju užkemšantis poras?

Vis tobulėju ir tobulėju
QUOTE(JustDi @ 2015 01 11, 23:05)
Tai dek prieskonius, kurie tau patinka, svarbu pacio principo laikytis, as, pvz, niekada nededu cesnako niekur, del to nebuna blogiau.
Kopusto galva supjaustau skersai storokom riekem, aptepi aliejum (sviestu, kokosu, etc), prieskoniais, kurie tau patinka ir sauni i orkaite. Viskas, patikrink kai bus tavo norimo minkstumo - skanaus.
Nesakau, kad čili nepatinka, tik įdomu ar ne per daug, bet pabandysiu ir sužinosiu
Kiek laiko ir kokioj tempoj kepi?
QUOTE(nomore @ 2015 01 12, 08:07)
Ačiū

Šito ir ieškojau
QUOTE(-sky- @ 2015 01 12, 09:17)
Sviezios mamos musu saunuoles, kad nors ir su nedideliais nuklydimais vistiek nepasiduoda
teplioskom ir cukriniams baubams
O apie musu receptaines tema, tai... dziugu kad tinka ir patinka avocado salotos, tik as nesupratau is kur ten cesnakas atsirado.
Beje, Hippie, spanguoliu nedejau I savo raugtus kopustus, nes tokiu uogu si salis neregejusi.
Kaip nuotaikingai
Jo jo jooo, neaišku iš kur ten recepte atsirado PENKIOS skiltelės česnako

O aš dar vaikus kankinau
Bet dėjau MORKŲ

O jos labai suminkština reikalą. Turiu omeny kopūstus
QUOTE(Azu @ 2015 01 12, 10:31)
Dar apverstos asanos, t.y.pratimai , tokie kaip zvake, plugas

kai i galva priteka daugiau kraujo ir taip intensyviau pasimaitina veidas. Netinka, turintiems auksta kraujospudi.
Vakar ir užvakar stovėjau žvake. Po to ausyse lyg užkimšta (jaučiu spaudimukas šoktelėjo).
QUOTE(-sky- @ 2015 01 12, 11:40)
Nu va as turiu ta beda - kapiliarus. Paveldejau is mociutes. Ir kuo toliau tuo blogiau

O poros kemsasi, ir nezinau nuo ko, bet ne tai kad spuogais, bet tokie nelygumai ant odos... ir raudonis vis blogyn
Kremams siaip poreikio nejauciu, kartais kokosu aliejum, bet tenka raudoni maskuoti , tai tepliojuosi tokia neva ekologiska krempudra skiesta su apsauga nuo saules.
Tai va gal man ka patarsit? Zinau, kad raudoni ir kapiliarus jau nebent tik lazeriu. O bet kaip man ta oda valyt? nes nu su maistu men tik blogeja, jau imu manyti kad netinka koks produktais
Mano oda irgi problemiška (kapiliarai, raudoniai, spuogai, išsausėjimai, plona oda)- 4 mėn. paleo tik dar labiau atrodė pablogino reikalą, po to pradėjo gerėt (bent spuogų reikalai). Tai dabar nebent vyno, datulių ir pan. pasilepinimų padauginų, tai bando kas išlįst, bet labai greit "išsivaikšto".
Papildyta:
-sky-, o jūs su vyru graikiškoje Kipro dalyje gyvenate? Pietinėje? Kuriam regione, jei ne paslaptis (paskaičiau trumpai Vikipedijoj

)
QUOTE(jaicy @ 2015 01 13, 22:05)
vajej.. nu ir keiksmazodziai
Kalbant apie keiksmažodžius..., negaliu nepasidalinti, suprantančioms rusiškai, taikliai

:
https://www.facebook...2...746&fref=nf
sorry už offtopic'ą, bet juodas juokas suėmė